arkadaslar merhaba , foruma yeni uye oldum.. 4 gun once kuba strike aldim .. Daha 30 km kullanma firsati bulabildm hava kosullarindan dolayi ..
Motordan bahsedeyim biraz.
Şasi olarak uzun ama direksiyon ve koltuk cok orantili olarak yerlestirilmis ,
Xcg 150 ye oranla baya yapili duran bir motor , baştan xcg alacaktimki altimda cok ufak kaldigini fark ettim , ve bayii eski teknoloji oldugunu strike 150nin balansörlü ve üstten egzantirikli oldugunu soyleyince direk strike 150 modeline yoneldim . Hem malzeme kalitesi olarak kesinlikle xcg 150den cok cok ustun ..
Motor gücü 148cc 12.2 hp .. Gercekten cok tatmin edici bi gucu var . Motor 30 kmde olmasina ragmen 7800 d/d 90km/h surate ulastim .. Fazlada sıkıştırmak istemiyorum 1000 km rodajdan dolayi. Kimileri rodaj var diyor kimileri yok diyor ,, bu konu hakkindada bilgisi olan varsa yorumlarini bekliyorum .
Debriyaji cok guzel yağ gibi masallah
Vitesler kemikli geçisleri guzel ,
Frenler tam ayari kizaklamasiz kivaminda duruyor
Tek handikabi lastikler

)) arka lastik biraz daha genis ve dişli arazi tipi ve tubeless degil . İlerde kaliteli hız lastigi almak gerekecek sanirim .. Bu lastikler hızı 10 km farkettirir bence ..
Motor suandaki tanitim fiyati ile alinabilecek bir makine , seside cok tok maaşallah

)