[Bursa - MT]

Çok haklısın aga. Orada benim de çok sevdiğim saydığım insanlar var. Zaten genelleme yaparak değil direk bir tek insanı hedef alarak yazmıştım. Adının geçmesindeki olay ise sadece seninle bir ara oturup konuşmak içindi. Seni bir tarafa çekme derdinde değilim.
Bu arada tekrar belirteyim ki insanların görünen yüzü ile gerçekleri çok farklı. O maskeye inanmak gerçekten çok büyük hata. Ben inandım. Siz gözü açık olun.

İnsanlar neden kendilerini göğe çıkartırlar. Nedir bu umursamazlık kendini beğenmişlik. Burda ve hayatta herkes eşit. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil biri gider biri gelir o birileri elbet gider 1 sene 3 sene 10 sene sonra gider yani kim üzerine alınıyorsa alınsın benim lafım ortaya. Su akar YOLUNU BULUR.

Abi napim beya hızlı bir yaz geçiriyorum çok motorlu olmasada . Ayak biraz daha iyileşsin eksikleri tamamlayamda kışın çamurlanmaya devam ;)
Hem bana diyonda karabatak gibi olan sensin abi :)

bu yaz benim ailevi sorunlarla gectı.malum bırde valıdenın hastalıgı ustuste yani.mart 20 de motoruda satmıstım.motorsuzlukta bı yandan fakat yavas yavas ıyı seyler olmaya basladı.:thumleft:2013 model fıstık yeşil i apache rtr mız var en azından:thumleft:ıstanbula bıle gıttım daha ne olsun.ozlemısım atraksıyonu.kanım kaynıyo cok fena.

Allah tekerini düz bastırsın kardeşim. Bu haftasonu için bir yol Plan'ım var. Kısmet olursa sana da uğrayıp bir çayını içebilirim, haberin olsun.

Allah tekerini düz bastırsın kardeşim. Bu haftasonu için bir yol Plan'ım var. Kısmet olursa sana da uğrayıp bir çayını içebilirim, haberin olsun.
kapı arkasına kadar acık haldun.hatta ben senden once davranıp yarın ıstanbul donusu sana ugrayabılırım genıs genıs anlatırız.suan ıstanbuldayım.

bu yaz benim ailevi sorunlarla gectı.malum bırde valıdenın hastalıgı ustuste yani.mart 20 de motoruda satmıstım.motorsuzlukta bı yandan fakat yavas yavas ıyı seyler olmaya basladı.:thumleft:2013 model fıstık yeşil i apache rtr mız var en azından:thumleft:ıstanbula bıle gıttım daha ne olsun.ozlemısım atraksıyonu.kanım kaynıyo cok fena.

Allah tekerini düz bastırsın depondan benzini eksik etmesin abi ozaman ne diyelim ;)

:bounce:Bursa Enduro ile harika Eskişehir motosiklet festivali,hepinizin bizimle olmasını isterdim arkadaşlar,kavgalara gerek yok tek gerçek sür ve mutlu ol...:cat:

(Haldun ben o çocuğu kuma olarak alıcam eşim izin verdi canım,özelim seni ilgilendirirmi bakim,senle mahkemeden sonra görüşelim)

rezillikten kastın ne anlamadım.özel sohbetten kastınıda anlayamadım.yada ben saf ım yada uykusuzum yada adı herneyse...anlatmak ıstedıgın bısey oldugu aşikar ama onuda anlayamadım.:pr:bu geziye katılan şahsen tanıdıgım sohbet ettıgım arkadaslıklarından keyıf duydugum memnun oldugum ınsanlar var.memo dayı,mustafa abi,seçkin,coşkun zaten bizimoglan,nevin hoca.tanıdıklarımı isim olarak yazdım.ve bu isimlerin bir rezillik yapacaklarına ben inanmıyorum arkadaşım.ahada buradan herkese seslenıyorum.bu saydıgım ısımlerın başımın ustundede yerı var.:cat:
geziyi kacırdıgım ıcın uzulmedım çunkı zaten bı yol planım vardı gezı donusu otobandan istanbul a gazlamaktı.rıhtım vergı daıresınde bostancı sanayı sıtesınde sabah 9 da orda olmam lazım bende aksamdan gıderım planlarım vardı.bu planın ıcınden gayrı ıhtıyarı olarak gezıyı cıkarttım hepsı bu.:thumleft:
nevın hocayla yasanmıs bı gergınlık oldugunu bılıyorum hem senden hem nevın hocadan ustu kapalıda olsa dınledım.ama ben karar mekanızması degılım.senın yerınde ayrı nevın hocanında yerı ayrı.ıkınızınde basımın ustunde yerınız var.:thumleft:
FAKAT BU YAZDIGINI TASVİP ETMIYORUM.:bestmt:
genelleme yaparak konusman bence hıc hoş degıl.yaşça bızden buyuk abılerımız var;özür dılemek zorunda kalamamk ıcın ıyı dusunmek lazım dıyorum ben.şahsi dusuncem.:thumleft:
arada benım bılmedıgım bı durum varsa onu bılmem ama topluma acık bı sıtede adımın boyle bı konuyla anılmasını ben sahsen ıstemıyorum acık ve net.:bestmt:
özel konu özel kalsa daha şık olur kanaatındeyım.yanlışsam yanlışsın aga de burdan soyle bunuda.
mutlucuğum dün gezi dönüşü yorgun oluşumdan. bu rezillik konusuna yanıt veremedim. bunu yazan kişiyi zaten kale almadım ama. senin vereceğin cevabı akşama kadar. merak ettim. çünki sen adamsın senin vereceğin cevap çok değerliydi. bizler için. seni yüreğinden ve ruhundan öpüyorum...arkadaşım. :rendeer::rendeer::rendeer: '' bir insanın fikri ne ise zikride odur''.............!

:bounce:İnanın arkadaşlar öyle asil,öyle devasa motorlar var ki mola verdiğimiz yerde kalkmış motorlarımıza binerken tüm müşterilerin ayakta dizilmiş bizi seyrettiğini gördüm.Bir tek ellerinde bayrakları eksikti,inşaallah bende en yakın zamanda asil enduro motoruma kavuşucam...:cat:(Ben bu şekilde aralarında mobiletle dolaşıyor gibi görünüyorum ama hiç yolda bırakmadılar birde güzel fotolarımı çekmişler sağolsunlar)

Mhb Bursa'li arkadaslar.Oncelikle gezinize katilmak icin izin istemistim , sizlerde kirmayarak buyur etmissiniz , gcekte hepinize cok tesekur ediyorum . Bu geziye katilicaktim son gunu dugun davetiyesi aldigim icin gelemedim , paylasmis oldugunuz fotolarida gorunce keyifli bir yolculugu kacirdigimdan dolayi uzuntuluyum .
UMARİM , Gezinize gelmek isteyipte buyur edildigim halde gelmeyerek kotu bir izlenim birakmamisimdir .
İnsalah bidaki sefere yapicaginiz turlara katilmak isterim.

mutlucuğum dün gezi dönüşü yorgun oluşumdan. bu rezillik konusuna yanıt veremedim. bunu yazan kişiyi zaten kale almadım ama. senin vereceğin cevabı akşama kadar. merak ettim. çünki sen adamsın senin vereceğin cevap çok değerliydi. bizler için. seni yüreğinden ve ruhundan öpüyorum...arkadaşım. :rendeer::rendeer::rendeer: '' bir insanın fikri ne ise zikride odur''.............!

Kardeşim haklısın bu yorumu yaparken biraz haddi aşan kelime oldu, orada olan arkadaşları kast etmemiştim. Alınman gayet normal orada olan bir kişi hariç herkesten özür dilerim. Ancak bilmen gereken bir şey var ki o da kiminle gezdiğindir. Diyorsun ki insanın fikri neyse zikri o olur. peki ya yaptıkları neyse kendisi ne olur ??? Daha buradan söylenmemiş öyle çok şey var ki. Yola çıktığın insanı çok iyi tanımalısın. derler ki bana arkadaşını söyle sana ne olduğunu söyleyeyim. Şimdi sen ne oluyorsun ????

emre güncelleme yetmez biz makinanın sahibine bir format atsak daha iyi olur.:cherry:
İhtiyar ben kendimi formatlarımda, sen bu yaşta format atabilirmisin kendine bilmem.:queen: Hastalığındanmıdır bilmem kafası kesilecek horoz gibi yere baktın gezi boyunca.:salut: Çok güzel iştah açıcı kilo aldırıcı bilimum c4 patlayıcı::xs26:: tamamen doğal bitkisel karışımlarımdan sanada yaparım istersen.::stretche

---------- Post added at 09:32 ---------- Previous post was at 09:29 ----------

Mhb Bursa'li arkadaslar.Oncelikle gezinize katilmak icin izin istemistim , sizlerde kirmayarak buyur etmissiniz , gcekte hepinize cok tesekur ediyorum . Bu geziye katilicaktim son gunu dugun davetiyesi aldigim icin gelemedim , paylasmis oldugunuz fotolarida gorunce keyifli bir yolculugu kacirdigimdan dolayi uzuntuluyum .
UMARİM , Gezinize gelmek isteyipte buyur edildigim halde gelmeyerek kotu bir izlenim birakmamisimdir .
İnsalah bidaki sefere yapicaginiz turlara katilmak isterim.

Our böyle şeyler. Bizlerde kendi düzenlediğimiz gezilere bazen katılamayabiliyoruz. Takipte kalırsan sonraki gezilere katılırsın. Sağlıcakla...

---------- Post added at 09:36 ---------- Previous post was at 09:32 ----------

Bah hele Mutlu'ya, yeşil tvs almış. Len bunlamı posta koycan bana, bak yine gülerim ha...:queen:

---------- Post added at 09:39 ---------- Previous post was at 09:36 ----------

Hayırlı olsun. Allah Tekerini Düz Bastırsın. Bi tur verirsin artıkın

Pazar günü 6 motosiklet ve 3 araba dolusu dost ilee Tuzaklı da yaptığımız mangallı piknik ve geziden birkaç kare :D

İhtiyar ben kendimi formatlarımda, sen bu yaşta format atabilirmisin kendine bilmem.:queen: Hastalığındanmıdır bilmem kafası kesilecek horoz gibi yere baktın gezi boyunca.:salut: Çok güzel iştah açıcı kilo aldırıcı bilimum c4 patlayıcı::xs26:: tamamen doğal bitkisel karışımlarımdan sanada yaparım istersen.::stretche

---------- Post added at 09:32 ---------- Previous post was at 09:29 ----------

Our böyle şeyler. Bizlerde kendi düzenlediğimiz gezilere bazen katılamayabiliyoruz. Takipte kalırsan sonraki gezilere katılırsın. Sağlıcakla...

---------- Post added at 09:36 ---------- Previous post was at 09:32 ----------

Bah hele Mutlu'ya, yeşil tvs almış. Len bunlamı posta koycan bana, bak yine gülerim ha...:queen:

---------- Post added at 09:39 ---------- Previous post was at 09:36 ----------

Hayırlı olsun. Allah Tekerini Düz Bastırsın. Bi tur verirsin artıkın
hadi len benim hasta halim bile
200,ü gördü. sen benimgibi hasta olsaydın elektirikli bisikletle bile tur,a katılamazdın muhahahahaaaaaa... çok komiksin yaw..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar