[Bursa - MT]

ne kızacam hacı.takıl kafana gore.az makara yapamda alemde grup gorsun.
çakçiki doldu zaten hertaraf...:queen::queen::queen::queen:
sonra peşin hukumlu olma.yuksege zıplayamam zannetme ayrıntıyı atlıosun:silent:
nasılmı.:silent:şimdi oldugum yerden yukarıya dogru 5 mt sıcradım ya dönen tekmeyı iniş esnasında atıcam.:pr:
harekete 3.5 metrede baslaycam ama tepuk 1.65cm lerde hıssedılecek.:queen::queen::queen::queen:
o anı vıdeolayıp youtube ye koymak lazım.
üst başlıkta uçhandragonun ıntıkamı olsun.:queen::queen::queen::queen:

hava yağmurlu, şimdi yarın gidiyormuyuz ve ben köprü altımı yapıcam :queen::queen::queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------

ona göre depoyu doldurmaya gideceğim şimdi :)

Sen 5 metre havaya sıçrayaman.... Zuhahahaha. Ülen kızıyon galiba inceden takılıyoz diye heeee.

---------- Post added at 17:36 ---------- Previous post was at 17:34 ----------

Gel tabiki dostum.
Özellikle bayan katılımcıların çok olmasını bekliyoruz. Kız arkadaş, bayan tekil kullanıcı, eş olursa katılımcı bizimkilerde sıkılmaz. Bizimkilerden kasıt eşim ve nevin hoca.
dikkat.:yanlış alıntı.:p

saat kaç oldu cevap veren olmamış iptalmi oldu noldu ? ben yine köprü altının yakınında beklerim

ne kızacam hacı.takıl kafana gore.az makara yapamda alemde grup gorsun.
çakçiki doldu zaten hertaraf...:queen::queen::queen::queen:
sonra peşin hukumlu olma.yuksege zıplayamam zannetme ayrıntıyı atlıosun:silent:
nasılmı.:silent:şimdi oldugum yerden yukarıya dogru 5 mt sıcradım ya dönen tekmeyı iniş esnasında atıcam.:pr:
harekete 3.5 metrede baslaycam ama tepuk 1.65cm lerde hıssedılecek.:queen::queen::queen::queen:
o anı vıdeolayıp youtube ye koymak lazım.
üst başlıkta uçhandragonun ıntıkamı olsun.:queen::queen::queen::queen:
mutlucuğum bize zarar vermek için havaya uçmana uçan tekme felan atmana gerek yok. üstümüze düşşen yeter yaw...... bizi eve teslim ederkende kapının altından atarsın. olur biter h e he he.

İptal yok Yunus Emre. Yarın 10:00 da Bursa' dan çıkıp geliyoruz. Arkadaşa sordum oraları daha iyi biliyor, terminal girişini geçince üst geçit varmış, orada müsait biyerde bekle. 05549073383 telefonum. Yalova'dan şimdi geldim. Geç oldu, özür.

İptal yok Yunus Emre. Yarın 10:00 da Bursa' dan çıkıp geliyoruz. Arkadaşa sordum oraları daha iyi biliyor, terminal girişini geçince üst geçit varmış, orada müsait biyerde bekle. 05549073383 telefonum. Yalova'dan şimdi geldim. Geç oldu, özür.

sorun değil abi tamam beklerim orda 10.30 gibi orda olurum en geç en fazla beklerim kaçırmayayımda :)

Kortej fotoğraflarının bir kısmı burada

https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.213034382192822&type=1

mangalstar,köftestar,kokorec te olur ellam.........haydı sabah ola hayrola.8 de yola cıkıcimmm kent meydanında çay ısmarlayan bulurum herhal....

Bugün katıldığım Eskişehir festivalinden birkaç kare

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:57 ----------

Tuzaklı köyünde pikniğimiz için saat 10:00 'da Carrefour karşısı Petrol ofisinden hareket edeceğiz.İmkanı olan herkes böreğini, çöreğini,mangalını, semaverini, yiyeceğini bol bol getirsin ki piknik alanında çeşitliliğimiz olsun.Bu arada hamak,tavla ve top getirmeyi de unutmayalım.

bu sabah uyandıgımda 09:15 tı.yaklasık 1 saatlık yol da benı beklerdı.hazırlanıp yola cıkmam 09:30 u buldu.ulubat yakınlarında guruba telefon edeyım beklemesınler dıye sal ettım aha tel evde kalmıs.bende basıp dıkkaldırıma geldım.yemek fılan yedıkten sonra gezı donusu ıstanbula gıdecektım.programı degıstırıp saat 12 cıvarı ıstanbula gaz cevırdım.şuan dudulluda evdeyım.muhtemelen gezı devam edıyor ve cosgun un bedduası yıne tuttu.ama daha atraksıyonlu bı yolculuk yaptıgıma yemın edebılırım.o ne trafık oyle...makınamda super gıdıyo .bıkez daha test etmenın verdıgı gurur o bıcım.cosgun muhtemelen gelmedım dıye aramıssındır aga.ama durum anlattgım gıbı.bır gezıyı daha kacırmıs olmanın uzuntusu benlıgımı kaplarken sende bır kehanetının tutmus olmasıyla gururlan aga ne dıyım....

bu sabah uyandıgımda 09:15 tı.yaklasık 1 saatlık yol da benı beklerdı.hazırlanıp yola cıkmam 09:30 u buldu.ulubat yakınlarında guruba telefon edeyım beklemesınler dıye sal ettım aha tel evde kalmıs.bende basıp dıkkaldırıma geldım.yemek fılan yedıkten sonra gezı donusu ıstanbula gıdecektım.programı degıstırıp saat 12 cıvarı ıstanbula gaz cevırdım.şuan dudulluda evdeyım.muhtemelen gezı devam edıyor ve cosgun un bedduası yıne tuttu.ama daha atraksıyonlu bı yolculuk yaptıgıma yemın edebılırım.o ne trafık oyle...makınamda super gıdıyo .bıkez daha test etmenın verdıgı gurur o bıcım.cosgun muhtemelen gelmedım dıye aramıssındır aga.ama durum anlattgım gıbı.bır gezıyı daha kacırmıs olmanın uzuntusu benlıgımı kaplarken sende bır kehanetının tutmus olmasıyla gururlan aga ne dıyım....
Heeee bizde oyle tahmin ettiydik. :jocolor:

Gezi Bitti. Yorumları aralara ekleyemiyecem. Başım dökülüyor her gezi sonrası olduğu gibi.

ayqv.jpg

wo23.jpg

3qp.JPG

bik0.jpg

gu3v.jpg

m26x.jpg

gve6.jpg

5t24.JPG

5gwp.jpg

cnb3.jpg

4nti.jpg

6dzd.jpg

mqsi.jpg

wju5.jpg

vgl9.jpg

t5qn.jpg

36xg.jpg

h9wy.jpg

wjmz.jpg

53ok.jpg

Gülümseyin çekiyoruuuum

tb7v.jpg

Mutlu kardeşim, geziyi kaçırdım diye çok üzülme. Hani seninle yaptığımız özel sohbetler vardı ya ! Onları hatırla orada olsan en çok ben üzülürdüm. Senin de böylesi bir rezilliğe ortak olmandan ötürü. Neyse kardeşim sonra konuşuruz.

:bounce:Oldukça güzel,doğayla iç içe,milli değerler ve maneviyat,şehitlik içeren ve 3 kıtaya hükmetmiş Koskoca Osmanlı İmparatorluğunun manevi Kurucusu Şeyh Edebali'yide kapsamına alan harika ve kültürel Pazaryeri-Bilecik-Yenişehir-inegöl gezimiz eğlenceli bir şekilde sona ermiştir.Katılan tüm arkadaşlara,kuralları uygulayarak bize eşlik ettikleri için teşekkürlerimi sunuyorum,Kıskananlar çatlamasın :cherry::cat:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mutlu kardeşim, geziyi kaçırdım diye çok üzülme. Hani seninle yaptığımız özel sohbetler vardı ya ! Onları hatırla orada olsan en çok ben üzülürdüm. Senin de böylesi bir rezilliğe ortak olmandan ötürü. Neyse kardeşim sonra konuşuruz.
rezillikten kastın ne anlamadım.özel sohbetten kastınıda anlayamadım.yada ben saf ım yada uykusuzum yada adı herneyse...anlatmak ıstedıgın bısey oldugu aşikar ama onuda anlayamadım.:pr:bu geziye katılan şahsen tanıdıgım sohbet ettıgım arkadaslıklarından keyıf duydugum memnun oldugum ınsanlar var.memo dayı,mustafa abi,seçkin,coşkun zaten bizimoglan,nevin hoca.tanıdıklarımı isim olarak yazdım.ve bu isimlerin bir rezillik yapacaklarına ben inanmıyorum arkadaşım.ahada buradan herkese seslenıyorum.bu saydıgım ısımlerın başımın ustundede yerı var.:cat:
geziyi kacırdıgım ıcın uzulmedım çunkı zaten bı yol planım vardı gezı donusu otobandan istanbul a gazlamaktı.rıhtım vergı daıresınde bostancı sanayı sıtesınde sabah 9 da orda olmam lazım bende aksamdan gıderım planlarım vardı.bu planın ıcınden gayrı ıhtıyarı olarak gezıyı cıkarttım hepsı bu.:thumleft:
nevın hocayla yasanmıs bı gergınlık oldugunu bılıyorum hem senden hem nevın hocadan ustu kapalıda olsa dınledım.ama ben karar mekanızması degılım.senın yerınde ayrı nevın hocanında yerı ayrı.ıkınızınde basımın ustunde yerınız var.:thumleft:
FAKAT BU YAZDIGINI TASVİP ETMIYORUM.:bestmt:
genelleme yaparak konusman bence hıc hoş degıl.yaşça bızden buyuk abılerımız var;özür dılemek zorunda kalamamk ıcın ıyı dusunmek lazım dıyorum ben.şahsi dusuncem.:thumleft:
arada benım bılmedıgım bı durum varsa onu bılmem ama topluma acık bı sıtede adımın boyle bı konuyla anılmasını ben sahsen ıstemıyorum acık ve net.:bestmt:
özel konu özel kalsa daha şık olur kanaatındeyım.yanlışsam yanlışsın aga de burdan soyle bunuda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar