4 Tekerlilerin gücüne bir arkadaşımız daha karşı koyamadı ve tomofil severler kervanına katıldı :mrgreen: Hakan daihatsu applause ile yollarda..
hayırlı olsun diyelim...4 teker candır...
4 Tekerlilerin gücüne bir arkadaşımız daha karşı koyamadı ve tomofil severler kervanına katıldı :mrgreen: Hakan daihatsu applause ile yollarda..
Haberleşiriz o halde : ) Olmadı Davut'la Selim'i çalıştırırız, biz çekirdeNK çitleriz çardakta :cherry:
bu arada dünkü keyifli sohbet için herkese teşekkürler...
bu arada dünkü keyifli sohbet için herkese teşekkürler...
Anarsik bebeler olalimm
Ne gonustunuz lan ben gittikten sonra, hep ben gidince eglenionuz zaten
Sonunda 1200 GS deneyebilen Derviscimmm benim, alalim izlenimlerini, neymis paralever, telelever olayi, bi anlat hele bize![]()
len ne zaman kasksız montsuz buluşmaya geldim denemelik motorlar geliyo...dün de öyle oldu gıcık oldum....
polat iyi ki sana hitaben bi karikatür yayınladık, hemen illa bi laf sokma, bi değişik hareketler falan...
Yoo dostum yoo, beni çok yanlış tanımışsın. Ayrıca o karikatürü beğenen sadece ben ve Soykan diye birisi.
Senin bu nezaketine, kibarlığına tav oldum sabah sabah, hepsi bu. Bir sorun varsa o lanet olası anarşik k.çını tekmeleyebilirim dostum. ::zencii::
Anarşiklik yapıyokmu deyzemin evladıı :queen:
Ankara kızılay civarında sürekli gördüğüm extrem super motor sahibi arkadaş burdamı? motorunu çok beğeniyorum. eğer burdaysa bi tur binemmi? bende almayı düşünüyorumda![]()
ben de rüyamda gördüm süper bi motor rengi de yeşildi, tam alacaktim ki noter kapandıhakkat Kızılaya gitmiyon mu la elemancigim
bu arada arkadaş mesajı benim ağzımdan yazdı kendisi taze gv250 pilotu Adı enes, enes merhaba de arkadaşlara
---------- Post added at 20:11 ---------- Previous post was at 20:03 ----------
wozy nickli zat-i muhterem, tanimadigin insanlarla ilgili bebe ya da bu gibi ifadeler kullanmak hoş değil yalnız hatırlatırım