Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Hero X Pulse 200
1000. sayfaya az kalmış ama kimse kasmıyor yanlış hatırlamıyorsam rıdvan abi ilk mesajı atacaktı 1000. sayfada noldu abi pusuyamı yattın ? :)

Var da Mitas arazi lastiklerinin performansı beğenilen bir marka. Yani arazi lastiği almayacaksan bence Mitas'a bakma.
ya doktor öteki lastikler de 750 den aşağı değiller yaw. ne olur izin versen de denesem? :p o zaman istanbulda ucuza metzeller falan bulabileceğim bir yer biliyor musun?

1000. sayfaya az kalmış ama kimse kasmıyor yanlış hatırlamıyorsam rıdvan abi ilk mesajı atacaktı 1000. sayfada noldu abi pusuyamı yattın ? :)
çaktırma kaç kişi pusuda şuan sen biliyor musun? :p :p

1000. sayfaya ilk yazan Rıdvan olursa eski yorumlarımdan birini silip geri düşüreceğim :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
http://www.motolastik.com/Urun/Metzeler-140-90-15TT-70S-Perfect-ME-77-pmu27033.html

arka lastik için uygun mudur yoksa çok ince mi kalır_? sürüşü etkiler mi_? acaba takan var mı_?
bir de bizim ebatlara uygun beyaz yanak bilen var mı_? ben bulamadım.

Uygundur, lastik dış çapı da aynı kalıyor orijinaliyle. Ben de bu ölçüde kullanıyorum. Beyaz yanak parça falan satan yerlerde bulabilirsin ama tubeless lastik için uygun olmadığı söyleniyor ama kullanıp sorun yaşamayanlar var bolca.

Gv alemine selam,

Benim Gv'nin egzosu aldığımdan beri açık, gayet hoş tok bir sesi var, ama ben artık kapatmak istiyorum. Eski sahibine ulaşamadığımdan bir çift susturucuya ihtiyacım var.

Elinde karbüratörlü model için (çift egsoz) susturucusu olan var mı? Söküp hiç kullanmayacak olan, motorunu çürüğe çıkaran, egsozu kaza/değiştirme gibi bir sebeple ayıran varsa benimle iletişime geçebilir mi?

ahhh ahhhhh diyordum ne zaman alacağım diye ama artık dananın zırt dediği yere geldimmm..
büyük bi aksilik çıkmazsa 2014 ün ilk gelenlerinden biri benim.. plaka ruhsat harici 1500 lira kaldı eksik..
sonra kartıda devreye sokup inşallah alacağımm.. hyo gv yi iibiliyorumda birde şu suzi gw kafamı kurcalamıyor değil açıkçası..
hayırlısı parayı katalım cebe bide suziyi dener birini alıp döneriz..............
ii geceler......
bu arada ilker abi selamlar nasıl gidiyor hayat......
hyo uzm. dr. rıdvan usta sana da slm olsun... gezinin yorgunluğunu atamamış gibi görünüyorsun.. pek görünmüyorsunda.........

Motosikleti
Hero X Pulse 200
dün öğlen 12 de yola çıktım çanakkale/assosa gittim 7.30 gibi vardım, akşam yemeği ve 2 bira çaktıktan hemen sonra yola koyuldum gece saat 3.30 gibi bursaya vardım..

çok şanslıydım hava rüzgarsızdı rahat geldim.. dün gece 1 ay motora binmem diyordum yoldayken o kadar yoruldumki anlatamam :mrgreen: şimdi hadi deseler yine giderim :)

Kismet olursa anadolu yakasindan avcilara gidip yag-yag filtresi-hava filtresi degisimi yaptiracagim... Yok o kadar uzaga gitme diyip bana tavsiye edebileceginiz yer var ise cok cok cok super olacak.... İsin dogrusu biliosunuz kafalarina gore fiyat biciyorlar o yuzden en uygun motopark dediler ama anadolu yakasinda tavsiyelere acigim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2 bira çaktıktan hemen sonra yola koyuldum

Yapma bir daha öyle. Hani 2 biranın hiç etkilemediğini tehlike oluşturmadığını varsaysak (-ki az da olsa kesinlikle farkında bile olmadığın etkisi olur) bile en iyi ihtimalle 6 ay ehliyetsiz kalırsın.

Kismet olursa anadolu yakasindan avcilara gidip yag-yag filtresi-hava filtresi degisimi yaptiracagim... Yok o kadar uzaga gitme diyip bana tavsiye edebileceginiz yer var ise cok cok cok super olacak.... İsin dogrusu biliosunuz kafalarina gore fiyat biciyorlar o yuzden en uygun motopark dediler ama anadolu yakasinda tavsiyelere acigim...

Servise gidiyorum diye değil de geziyorum diye çıkarsan uzak gelmez :) Gel hem tanışırız falan belki.

Trakyali adam 2 birayla yüzünü yıkar doktorum,alkolmetreler 6 biradan aşağısını göstermiyormuş oralarda:)

En sonunda pazartesi günü ehliyeti aliyorum gonul rahatlıgıyla polısten kacmadan trafıge cıkacam

Motosikleti
Hero X Pulse 200
arkadaşlar motora ses sistemi takayım diyorum.. ama nerden bulurum nasıl bağlarım akü kaldırırmı hiç bilmiyorum elektriktende anlamam..

acaba çıkma dorado falanmı bulsam yada şu şarjlı olan müzik toplarındanmı alıp taksam baya ses çıkıyor onlardan..

Kadıköy Nautilus'un yanında baymoto var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar