ya doktor öteki lastikler de 750 den aşağı değiller yaw. ne olur izin versen de denesem?Var da Mitas arazi lastiklerinin performansı beğenilen bir marka. Yani arazi lastiği almayacaksan bence Mitas'a bakma.
çaktırma kaç kişi pusuda şuan sen biliyor musun?1000. sayfaya az kalmış ama kimse kasmıyor yanlış hatırlamıyorsam rıdvan abi ilk mesajı atacaktı 1000. sayfada noldu abi pusuyamı yattın ?![]()
http://www.motolastik.com/Urun/Metzeler-140-90-15TT-70S-Perfect-ME-77-pmu27033.html
arka lastik için uygun mudur yoksa çok ince mi kalır_? sürüşü etkiler mi_? acaba takan var mı_?
bir de bizim ebatlara uygun beyaz yanak bilen var mı_? ben bulamadım.
Pazartesi yine zam geliyormuş galiba genşler,iste bunlar hep faiz lobisi..
2 bira çaktıktan hemen sonra yola koyuldum
Kismet olursa anadolu yakasindan avcilara gidip yag-yag filtresi-hava filtresi degisimi yaptiracagim... Yok o kadar uzaga gitme diyip bana tavsiye edebileceginiz yer var ise cok cok cok super olacak.... İsin dogrusu biliosunuz kafalarina gore fiyat biciyorlar o yuzden en uygun motopark dediler ama anadolu yakasinda tavsiyelere acigim...
Kismet olursa anadolu yakasindan avcilara gidip yag-yag filtresi-hava filtresi degisimi yaptiracagim... Yok o kadar uzaga gitme diyip bana tavsiye edebileceginiz yer var ise cok cok cok super olacak.... İsin dogrusu biliosunuz kafalarina gore fiyat biciyorlar o yuzden en uygun motopark dediler ama anadolu yakasinda tavsiyelere acigim...