Disk fren fiyatı !

Arkadaşlar öncelikle merhaba,

Benim 80/90-14 lastik ölçülü scooter ım var. Ön tekerde disk fren takılı , arka kampana fren. Aklımda 2modifiye seçeneği var:

1. Ön tarafı çift disk yaptırmak
2. Arka tarafı tek disk yaptırmak

Bunlar toplam nekadar'a mâl olur ve hangisini tavsiye edersiniz? Yorumlarınızı bekliyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosikletin marka, modeli nedir ?

Bir arkadaş yapmıştı zamanında. Nasıl yaptı bilemiyorum ama buradaki paylaşımlarından okuduğum kadarı ile 150TL gibi bir fiyat çıkmıştı. Çin işi 150hs modeliydi sanırım motor. veya ona benzer bir şeyde olabilir.

Ben cub a yapmıştım tr100a konular araştırınca cıkar toplam 500tl yakın masraf ettim ve bu işi yaptırırken sizin tarif edip ustalığını kendiniz yapmalısınız
yoksa daha pahalıya cıkar

70 yapıyor da millet 150cc ye kampanayla biniyor gereksiz masraf çift disk deyince 1000ccden fazla herhalde dedim

ön fren desteği al durmanın %70ini ön fren sağlar önce arka sonra öne bas ama ya bas çek bas çek ya da yarım bas tekeri kitleyip düşürmesin

fren kaliperini değiştir? 4 pistonlusundan tak
frene bastıgın anda durur.
hatta takla bi attırır

kampananız ayarsız olabilir yada balatanız düzensiz yemiş olabilir

Çift ayağına alıp tekere çook hafıf gaz verince düzenli bir şekilde gıcırtı çıkartıyor ama biraz hızlandırınca ses gidiyor, bu olay kampana frenin zayıf olduğunun göstergesi olabilirmi

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------

fren kaliperini değiştir? 4 pistonlusundan tak
frene bastıgın anda durur.
hatta takla bi attırır

Kaç para tutar?

krd

Arkadaşlar öncelikle merhaba,

Benim 80/90-14 lastik ölçülü scooter ım var. Ön tekerde disk fren takılı , arka kampana fren. Aklımda 2modifiye seçeneği var:

1. Ön tarafı çift disk yaptırmak
2. Arka tarafı tek disk yaptırmak

Bunlar toplam nekadar'a mâl olur ve hangisini tavsiye edersiniz? Yorumlarınızı bekliyorum.

Bence büyük bir hata olur; arka frene dokunduğun anda o çapta ve ağırlıkta bir arkayı anında kitler ve motorun arkasını yanında görürsün, ön freni de keza kitleyecektir basmanla beraber! Bir motorun önünde arkasında tek disk çift disk olması o motorun ağırlığı ile alakalıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar