Birde motorunuzu değiştirmeseydiniz hepten yanmıştıkpişti olucaz senle![]()
Birde motorunuzu değiştirmeseydiniz hepten yanmıştıkpişti olucaz senle![]()
Bu aralar piyasami durgun anlamadim motoru satiliha koydum kusuru falanda yok hep takas teklifi geliyor anlamadim gitti. 2012 4000kmde 9350 yazdim pazarlikta var dedim :s
Bu aralar piyasami durgun anlamadim motoru satiliha koydum kusuru falanda yok hep takas teklifi geliyor anlamadim gitti. 2012 4000kmde 9350 yazdim pazarlikta var dedim :s
Valla Sahibinden.com'da 179 tane Cbr250 ilanı var. Bize daha sıra gelmemiş olabilir :mrgreen:
9.350 yazdığına göre pek satmaya niyetin yokmuş be hocam. Öylesine koymuşun ilanı![]()
Yığınla siyah var ama bi tane adam akıllı 2013 beyaz yok![]()
Ben daha ucuza satıyorum: 8.888 TL. Bişe değil canıım
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:41 ----------
2013 Beyaz da var ama fiyatlarını beğenmiyorsun sanırım.
2.000 Km'de 2013 Beyaz Cbr 250'yi 8.500 TL'ye mi arıyorsun? :mrgreen:
Galericiler bu motorları kaça alıp kaça satıyor bir sormak lazım arkadaşlar.
Bizde hep bu olay var.
Sen satıcısın, diyorsun ki galeriden 9.000'e alacağına benden al. e ben de alıcıyım, galeriye 6.000'e vereceğine bana ver. Netice olarak ilanlar aylarca duruyor. Ne satan satabiliyor ne alan alabiliyor.
2 ay önce aldım motorumu. herkes garip garip fiyatlar istiyordu. Gerçekten satmaya niyeti olan bir arkadaş buldum ve anında aldım.
Satarken zarar etmek istemiyorsanız sıfır motor almayacaksınız bana göre. Aldıysanız satmayacaksınız 3-5 bin km. lerde. Satıyorsanız da zararına katlanacaksınız. Sıfırı 11.000 TL olan motorun 10 km yapmış ikinci eline 10.000 vermem ben şahsen. 3-5 bin km olanları saymıyorum bile.
Kimse alınmasın arkadaşlar. Sözüm meclisten dışarı![]()
Arkadaşlar anes honda da bu egzozu buldum. Devil marka 500 tl fiyat var ne dersiniz ? ( mobile da resim koyamadım direk resim url si verdim affola)
http://www.anesmotor.com/images/products/00/18/63/1863_buyuk.jpg
E zaten devil da yerli malı değil mi ?bu çakma devil![]()
E zaten devil da yerli malı değil mi ?
Aksesuar konusunu anlarımda; şu plaka ruhsat muhabbeti çok bayağı bea!
Sıfır aldığım motorumda plaka ve ruhsatı totalde 210 liraya halletmiştim. (Buna sigorta da dahil)
İkinci el alsanızda zaten plakanın değişmesi durumunda 130-140 civarı tutacak noter vs.
Eee, 70 lira için mi bu tantana? :mrgreen: