Merhaba arkadaşlar. Fazerımı aldım sonunda. Allah kazasız belasız kullandırmak nasip etsin. Yakında fotoları atıcam. Gerçi nasıl atılacağını da bilmiyorum ama kurcalarken bulurum herhalde. Arkadaşlar bu performans egzozu montajında nelere dikkat edilmesi gerekiyor. Lazer egzoz buldum kelepir. Tavsiye edermisiniz. Ben Denizlideyim. Burada motosiklet egzozundan anlayan kimse göremedim. Antalyaya gidicem yakında. Antalya merkezde bu işi sıkıntısız yapabilecek tavsiye edeceğiniz bir yer var mı? Ayrıca motomax da Kushitani deri ceketler var güzel duruyo. kullanan varsa nasıldır bilgi verebilir mi, şimdiden teşekkürler
Hayırlı uğurlu olsun kardeş. Bizim motorlara hem estetik, hem de ses olarak Two brothers egzozu gider. Lazer kullanan arkadaş yok sanırım bu başlık altında.
Ayrıca Kushitani mont ile ilgili Cihan'ın bahsettiği gibi bir konu açıldı. Bizzat gören ve deneyen biri olarak uzak durmanı tavsiye ederim. Topaç linki aşağıda. Hatta yorum bile yazmışım.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/119515-kushitani-koji-deri-ceket-%2568-indirimli-olan.html