Geçen gün bir dükkana ne zamandır almak istediğim cbf 150 ye bakmak için girdim. Ama diğer marka/modellere bakarken adam ilk defa duyduğum RKS modellerimi gösterince şok oldum. Dükkanda kubadından rks sine kymcosundan kanunisine hondasından yamahasına mondialinden daha duymadığım markalara kadar hepsi mevcuttu. Fakat 150lik bir motor olarak RKS titanic çok farklı duruyordu. Ve satış elemanı şiddetle tavsiye etti. Öyle ki iki kişiydik. Kırmızı ve siyah 2 tane vardı. Az kalsın ikisinide alıp çıkıyorduk.
Neyse elemana biraz araştırmak istiyorum dedim ve gagıl amcaya motoru sordum; "RKS Titanic 150" ve karşıma burası çıktı. 3 gündür aralıklı olarak bütün forumu okudum. Ve + ve - lerine rağmen motoru almaya karar verdim. Anladığım kadarıyla - leri;
1- Servis Sıkıntısı
2- Montaj sıkıntısı ki ilk maddeyle aynı sayılır
3- Bir-İki kişide denk gelmiş beyin değişmiş
4- İkinci eli sıcak bir alet değil yani alırım biraz kullanır satarım diyorsan aldığın ilk gün ilanı vereceksin

5- Söylediğinize göre lastikler kötü
6- 2013 son modellerinde Digital göstergeden analoga geçmiş olması
Şuan aklıma gelenler bunlar
Fakat aklıma takılan bir kaç soru var cevaplarsanız sevinirim;
Motor da 2014 modeller ne zaman üretilir piyasaya sunulur acaba biraz daha beklesek mi hem dijital geri döner hem hatalar giderilir belki
Şuan için 3414tl vade farksız 12 taksit, yüzde 5 vade farkıyla 24 ay taksit imkanı var.(Site fiyatıyla aynı) Fakat ben Ocak ayına kadar bölge dışında olacağım dolayısıyla araya kış giriyor yani bir daha ki seneye kadar bekleyebilirim ama kazanırmıyım kaybedermiyim öngöremiyorum. Yani 2014 ü bekleyeyim mi daha güzel bir alet piyasaya sürerler mi yoksa dijitalde yapılan hatayı motorun diğer taraflarına da yapar kötüleştirirler mi ve fiyatlar değişirmi malum döviz uçtu