Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tesekkurler ancak fazeri goruntusu ve 98 beygir olusundan dolayi tercih etmiyorumMotosiklet size çok yakışmışAncak benim aklıma şöyle bir soru geliyor neden fazer değil ? Fazer ikinci eli olsun,yedek parçası olsun,aksesuarları olsun,gayet kullanışlı bir motosiklet.Fazer'a çanta takıcam dediğiniz zaman aparatlarını hemen bulursunuz mesela..Hayırlısı olsun umarım gönlünüze göre bir motosiklet bulursunuz
![]()
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:50 ----------
Barodi motor guzel ama aksesuarsiz fiyati bir tik fazla geldi bana 15.5 16 en fazla. Senin motor güzel ama 2. Elde aksesuara malesef bakmiyolar o yuzden zor gidebilir misal 500 daha veririm sifirini alirim derler. Cbr ilk motorundu sanirim 4 silindir fazla gelmesin 78bg az degil yanilma.
Sifiri 22000 tl.cbr viteslide ilk evt.ancak konunun uzmanlarina sordum arastirdim.26 beygirden sonra zaten en dusuk yuksek cc 50 beygirden basliyor. Diger arkadaslar gibi gidip 125 beygir rr almiyicam
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:56 ----------
gaz kolunun üstündeki kırmızı düğmeyi bi kontrol et arkadaşım, açık kalmasın, sorun onda değilse eğer akünün değişip değişmeyeceğini serviste ölçüp söylüyorlar
@Barodi
Orhan hani kendi resimlerini koymayacaktınramazan dolayısıyla bi kaç kilo vermiş gibi duruyorsun,
motora gelince, tecrübenle paralel mi cc yükseltiyorsun? görünüş olarak tam senlik motor ama arkadaşın fazer la ilgili söylediklerini de dikkate almanı isterim, sonuçta biraz da zevk meselesi tabi.
Evet dostum bir kac embesil icin kendimi saklamam ben .erkegin malı meydandadır
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:01 ----------
Barodi hocam diversion f in 260-270 görmesi hayal. Arkadaşımda 2005 model zx636r vardı 135 beygir civarı olması lazım ve o bile 273 gördü tabi kendi ibresine göre. Sanırım gerçek son hızı 265 civarlarında.
Diversion f 78 beygirile asla o hızları göremez 220-230 dur kapasitesi. Benim gibi birisi için bu bile fazlasıyla yeterli fakat satıcıların uydurmalarına kanmamak ve yanlış bilgi paylaşımını önlemek amacıyla düzeltme gereği duydum yanlış anlaşılmasın.
Saol. 220 km çok iyi su asamada.