Bu grenaji bulabilecegimiz bir yer varmi netten baktim ama bulamadim
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Ben FZ6 fazer almak istiyorum. kM si 20 binlerde, performans egzozlu, kazasız-boyasız, hor kullanılmamış-servis bakımlı, topcaseli.98 beygir 2005 ve üzeri, fiyatı abartılı olmayan eşe dosta gelir bir makina arıyorum. Denizlide ikamet ediyorum. Uzak bir şehre bakmaya gidemem ama; motosikletine güvenen türkiyenin neresinde olursa olsun gelsin ben denizlideki ustama baktırayım, parasını alsın gitsin.Forumda gördüğüm kadarıyla grup gezen arkadaşlar var. Dediğim özelliklere sahip fazerını satacak bir arkadaş varsa grupta denizliyi de rut içine alırlarsa hem gezmiş hem motosikletini satmış olur.
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Ben FZ6 fazer almak istiyorum. kM si 20 binlerde, performans egzozlu, kazasız-boyasız, hor kullanılmamış-servis bakımlı, topcaseli.98 beygir 2005 ve üzeri, fiyatı abartılı olmayan eşe dosta gelir bir makina arıyorum. Denizlide ikamet ediyorum. Uzak bir şehre bakmaya gidemem ama; motosikletine güvenen türkiyenin neresinde olursa olsun gelsin ben denizlideki ustama baktırayım, parasını alsın gitsin.Forumda gördüğüm kadarıyla grup gezen arkadaşlar var. Dediğim özelliklere sahip fazerını satacak bir arkadaş varsa grupta denizliyi de rut içine alırlarsa hem gezmiş hem motosikletini satmış olur.
Erro dikkat ettiysen ben orada bir fiyat belirtmedim. Bazı arkadaşlar 14-15 bin gibi fiyatlar yazıyo. Olmayacak rakamlar. Uzak yerdeyse ve satacaksa gelsin dedim. Yakın yerdeyse ben gidicem tabiki. Ayrıca gelecek arkadaşın geliş gidiş masrafını karşılarım. Denizlide bir gün misafir ederim en iyi şekilde. Sizde biliyosunuz bazı şehirlerde iyi motorlar var ama alıcı gidemiyo. Gitsede gittiği yerde gösterecek kimse yok motosikleti. Bu bir tekliftir. Bazen acil paraya çevirmen gereken durumlar da olur. Ben 2009 XJ 6 diversionumu da böyle sattım. Düğün yapacaktım. Hemen satmam gerekiyodu. Denizli, izmir muğla arasında biyer olduğu için söyledim ayrıca. Belki son kez sahile gidip gezip dönüşte satacak evine gidecek adam![]()
Olsa olsa Ebayda vardır. Orda da 70 dan fazla olacağından gümrüğe takılır. Yani varlık içinde yokluk çekmeye devam edeceğiz. Ben kıytırık mono kapak baktım. 120 lardan bahsediyorlar. Bu grenaj en az 250 dur.
mad bule tavsiyen için teşekkürler kardeşim. Yolun düşerse beklerim haberleşelim![]()
Kocaeline gelen yokmu yahu cay yemek soylemek isterim misafir etmekisterim sahillerimiz cafeteryalarimiz guzeldir
Her ile gidiyorsunuz izmiti garip birakmayin
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:46 ----------
Gelince haberin olur dostum bende izmite beklerim acele et sezon kapanacak![]()