14 Temmuz gecesi aklıma geldi hazır iş güç yokken bi gezip geleyim dedim. 15'i sabahı tam saat 6da yola çıktım. Yoldan hiç sapmadan gidildiğinde toplam yolum 287 km.
Geze geze, beyşehir'de göl kenarında 1 saat civarı uyumalı

, ara ara durup fotoğraf çekerek tam 6 saatte vardım.
Özetleyecek kadar fotoğraf atıyorum.
İki kişiyle bana ettiği eziyet tek kişide tamamen fikirlerimi yeniden değiştirdi. Tek kişi gayet keyifli oldu.
Önceki akşam temizlikten sonra..
Depoyu doldurdum ve tam 6'da yoldayım.
Konya'dan Beyşehir yolu üzerinde 20. km civarların Altınapa Barajı
Yine yol üzerinde Kent Ormanı var. Girmeden biraz önce sola iniş var. Kesim alanı imiş. Çok çok küçükken pikniğe gelmiştik. O zaman çok güzeldi.
Temmuz'un ortasında olmamıza rağmen saat 7 gibi hava buz gibiydi. Daha fazla süremedim. Küçük mesciti gördüm bi yarım saat burada durdum.
Beyşehir gölünden bir görüntü
Hiç uyumadan yola çıktım, yolda kendisini fazlasıyla hissettirdi. Bir yerde beni yokladı ciddi bi tehlike atlattım. Beyşehir'de göl kenarında uyukladım.
Eğirdir Gölü
Isparta'ya girdikten sonra Türkoloji ismiyle dikkatimi çeken kafe. Bir tost iki meyve suyu 14 TL
Muhtemelen insan görmemiş kedi
Bide eksiklerimi söylemeniz açısından, ufakta olsa hazırlık yapmak isteyenlere örnek olsun diye çanta içeriğini çektim. Kamp atma planım yoktu. Ne olur ne olmaz diye bu eşyaları aldım. Çok detaylı bi hazırlık değil.
Sırasıyla;
-Lastik Patlak Spreyi
-Herhangi bi aksaklık durumunda lazım olacak tüm anahtarlar, alyanlar, cırt, kelepçe vs. çantasında
-Çöp poşeti
-Şampuan
-Çakmak, kibrit
-Kalem, not kağıdı
-El feneri
-Islak mendil, selpak
-Plastik eldiven
-El temizleme jeli
-İki çeşit bıçak
-Birbirine geçmeli kamp çatal,kaşık,bıçak seti
-Kafa lambası
Hepsine rahatlıkla ulaşabileceğim şekilde sığdırdığım çantalar
Isparta'da çok çılgın bi yağmura yakalandım. Su geçirmez çantam pek kaliteli bişey değil, test ettim ama pek güvenmiyorum. Risk almamak için çöp poşetine koyup öyle sosis çantaya bastım. Buradan bi alışveriş merkezinde buldum. Büzgülü çöp torbası diye geçiyor. Kullanışlı.
Buda son durum. Yarın Konya'ya doğru döneceğim.