tek elimle tuttugum için Basamadım hem şehir içi çektim bu videoyu.
geleydin sana bir kask kamerası verirdim, vesile ile kaskta takmış olurdun , bunlar boş işler kardeşim , yorumların tamamını hakediyorsun ve bunu sende biliyorsun, bildiğin halde yinede yayınlıyorsun

bu cehaletten başka bir şey değildir , üzülüyorum senin gibi gencecik körpecik cahil kardeşlerime, bu senin kötü biri olduğunu göstermiyor tabiki , ama sana bir ağabey tavsiyesi , bizlerin fırçalarını kötü belleme , şu merete akıllı başlı bin, tak kaskını korumalarını, aynalarını , gereksiz atraksiyonlar yapma , bundan sonraki videoyu merak ettim ? 4. vitesta 140 km ye mi çıkacaksın ? bizlere güzel ve faydalı birşeyler ikram etki gurur duyalım , helal olsun diyelim , cupla 140 çıkınca ne olacak , yada son hızı 130 yapsa ne olacak ? senin 4 viteste yapamadığını , millet 1. viteste yapıyor ama önlemini ,ve buna uygun aleti kullanıyor onun için bunlar üzerinde çok fazla kafa yormaki , seni ileride sağlıklı, bilinçli ve bilgili bir motosiklet sürücüsü olarak tanımaya şans bırak bizlere ,
senin cup 140 yapsa ne olacak, millet motosiklete kanat takıp havada uçuruyor, bence daha çok yol katetmen lazım , ama uyarıları ve fırçaları hafife alma ,bunlar senin iyiliğin için bundan emin ol , bu kafa yapını değiştirmezssen allah korusun bu kulağına küpe yapacağın bu tavsiyeleri uygulayıp takaçağın bir kulağında olmayacak ,
son olarak kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsin gaza gelme bir cup motorun limitini hatta inciğini cinciğini, ezbere bilen çok adam var burda tezgahı başka yere taşı bence

kal sağlıcakla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------
ben ehliyet sınavına girdim 29 haziranda Motordan 90 trafikten 70 ilk yardımdan 67 aldım. Adam agustosda bidaha gircen ilk yardımdan dedi. Plaka için ise suanda işten çıktım fazla param kalmadı kask mask eksoz derken bitirdm parayı. agustosun 10 nunda nasip olursa 18 yaşıma girecem o sıra ruhsatı üzerime alıp plakayı çıkarttırmayı düşünüyorum kaskı motomaxdan almadım afyonda motoru aldıgım yerden aldım.
18 yaşına girmişssin lakin bir çok adama kardeşim diyorsun :cherry: yok hani dikatimi çeken kardeşim dediğin adamlar senin cupun kopyasını değil daha iyisini yapacak kapasitede 40 a merdiven dayamış adamlar
hayat dersi 1: önce karşındakini bir tart ve kaskını hep başında tut

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
böyle bir konu açarsan seni önce güzelce doyurur sonra topluca bir araya gelir asarız , ona göre :cherry:
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/118814-100cc-cup-motoru-kac-tl-dir.html