İyi dilek ve temennilein için teşekkürler ben bu motoru anlatırken veya başka motorlara yorum yaparken asla alın veya almayın diye bir cümle kurmam kendi fikrimi söylerim,kimi okuyunca dikkate alır kimi bu adam saçmalamış der.
Gelelim benim motoruma malum satış sitesine motorumu koyduğumdan beri farkındaysanız konu hakkındaki tecrübelerimi minimuma indirdim!! sırf " kendi motorunun reklamını yapıyor " diye düşünülmesini istemediğim içindir.
Evet motor ilk alındığı günden beri çok iyi bakıldı çok güzel rodaj gördü,bırakın düşmeyi kalkmayı çiziği bile yok hep iyi ellerde bakımı yapılıp kaliteli malzemeler kullanıldı,rodajdan sonra Motul yağ kondu geçen günde İpone yağı kondu ve tüm zincir yağı vs de bu markalar kullanıldı ben 14 yaşından beri motora binerim 17 yaşımdan beride kendi motorlarıma sahip oldum şu an ise 39 yaşındayım bir çok markayı ve cc deki motoru kullandım ve halada kullanmaktayım ve şükürki daha hiç bir kazam yoktur inşallahta ben dahil hiç birimizinde olmaz.
Motoru bende bazen hiç satmasammı diyorum ama ben şehir içinde çok nadir kullanıyorum öyle sıkışık trafiği sevmiyor ve motora bindimmi 100 km den aşşağı inmiyorumki geçenlerde aynı gün 380 km yapmışlığım var bu genelde TEM yada otobanda oluyor motor kullanmak için zaman memfumum yok ,bugün iş yerimden öğlen çıkıp sırf motora binmek için eve gelip Şileye gittim,ve arkadaşımın BMW 1200 RT motorunu istediğim zaman kullanıp istediğim yere süre ve km sıkıntım olmadan kullanıyorum oyüzden motorumu bu aralar pek kullanmıyorum ve otoparkta duruyor.Sizinle aynı mantığı bu yüzden düşünüyorum satmayıp şehir içinde binsem yada yazlığa vs mi götürsem diyorum ama kafamda almak için BMW 1150 R veya RT,Honda 1100 XX ,CBF 1000 yada Suzuki Gsx 600 veya 750 F gibi motorlar var ve bunlar kapıda dururken açıkça şu andaki motorum pek kullanılabileceğimi sanmıyorum oyüzden satmak en doğrusu diye düşünüyorum.
Lastik konusundada şu ana kadar ne virajda nede frenlemede hiç bir sıkıntım olmadı zaten yağışlı havada motoru hiç kullanmıyorum brandası çekili duruyor buyüzden lastikleri değiştirmeye ihtiyaç duymadım.
Yeni alıcak arkadaşlar için düşüp kalkmada karanaj konusu için bişey diyemiycem tamamen tecrübelerine göre gelişmeleri yaşıycaklar.
Tekrar iyi dilekleriniz için teşekkürler,fikir ve bilgi edinmek istiyenlere yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..
lütfen pişman olduğunu söyle...bu cesareti bize karşı gösteremeyebilirsin ama en azından kendine itiraf et...
olmadı..sendeki miadı erken doldu...yzf125 r almış olsan bile üzülürdüm...hiçbir taklit aslının tırnağı olamaz...bu bir hayal dünyası gibidir...vitrinin önünde öyle bir albenisi vardır ki benim olmalı dersin...alırsın...ama hep mutsuzsundur...
çakma makina gerçeğe yaklaşabildiğin en yakın noktadır...
BMW 1150 R veya RT,Honda 1100 XX ,CBF 1000 yada Suzuki Gsx 600 veya 750 F gibi motorlar var ve bunlar kapıda dururken...demişsin buraya çok güldüm...gönülde yatan aslan ile kapıda yatan kedi arasında çok fark var...ama ikiside kedigiller familyasından..ikiside iki teker...
bu kadar tahammül edebildin anca...peki sokaklarda kandırdığın ergenlerin...genc kızların...hava atayım diye geçtiğin yolların...ağlatamadığın asfaltların...özgüveninin...sana inanan güvenen vayyyy bak ne almış dedikten sonra çıkan o teneke sesin bu işi bilmeyenlere attığın mini kazığın
biz yıllardır cbf 150 ye binerken (mecburiyetten diyelim) sen 250 lik çakma R1 e bindin..bizim bir taraflarımız(anatomik anlamda) düşmez mi..
Caddeye çıkaydın...gerçek abilerinin yanına bi cicişi çıkarsaydın...ama Şilelere gittin değil mi..hep saklandın...kendi iç yalnızlığına 20 beygirin o çelimsiz torkunu ekledin ve Otobanda uzayamadın değil mi...
seni motosiklet camiası...mahlende kandırdığın 16 lık ergenler...yolda seni uzayacak sanan diğer 4 tekerler adına kınıyorum...lütfen sessizce çık dünyamdan...:queen:
motosiklete dair en güzel duyguların katilisin...
ve YUKI gibi bir firmanın kar zarar bilançosuna değer kattığın para kazandırdığın...bu sektörün ocağına incir ağacı diktiğin içinde seni affetmeyeceğim...