Yeni Motorum Yuki 250 Spitzer

hayırlı olsun oldukça yakışıklı duruyor bakımlarını kesinlikle aksatmayınız kazasız belasız sürüşler dilerim :)

Yeni bir yukici aranıza katıldı hayırlı olsun :) Biraz kullandıktan sonra tüm iyi kötü yönlerini yazarım.
Bol resim ve videoları bekleyin :cat:

güle güle kullanın...allah kaza bela vermesin...
kaskıda motora çok uyumlu almışsın...ekipmanlarını hemen ve kaliteli temin etmeniz güzel bir detay...tebrik ederim...yuki yazısını ben olsam sökmem...
diğer arkadaşları incitmek istemem ama biraz görgüsüzlük olur...yukiyse yukidir...luzümü yok...tercih sizin tabiki....
tamamen katılıyorum, güzey detay.
:cat:

Buda benim oğlan :)

44co.jpg

Çinli minli ama sevdim bu keretayı gerci daha yeni ama zaman gösterir.Zaten 2 ay kullanacağım 2 ay sonra askere gideceğim o zaman satarım heralde.
Bayramda Bursa -İzmit iki kişi gittik geldik fena değildi bir sorunla karşılaşmadık tek sorun rüzgardı.Daha önce razing tipi motor kullanmadığım için bilek , boyun sırt ağrısı çekiyorum.

500 km falan kullandım eksilerini yazayım :

Lastikler çok kötü hele ısınana kadar çok kaydırıyor.
7-8 bin devirden sonra titreşim başlıyor.Ama bu benim için çok değil daha önceki motorum daha titreşimliydi :)
Frenler iyi sayılır ama lastiklerin kötü oluşu firenleride olumsuz etkiliyor.
Üzerindeki zincir kötü gözüküyor , üzerinde korozyonlamalar var.

Aklıma gelenler bunlar.Yarın servisine gideceğim ufak tefek sorunları var onları baktıracağım.Bakalım servisi nasıl :)

Susturucusu çıkartılmış egzoz sesi

http://www.youtube.com/watch?v=b1cunpIxfMw

---------- Post added at 19:11 ---------- Previous post was at 18:59 ----------

öncelikle hayırlı olsun bu motor tam olarak aldığın yerde gördüm hatta almayı düşündüm sonra vazgeçtim . Bu motoru aldığın yer benim motorum için 300 de yağ değişimine bize getir demişti . Götürdüm 40 lira aldı . sonra araştırdım kendisi yetkili servis değilmiş sadece satış bayisiymiş ve servis 25 lira alıyormuş. Nerdeyse motorum garantiden çıkıyordu . Çok dürüst adamlar değiller . Serviste ki senin resimde görünen değil de diğer eleman tam bir üçkaatcı zayıf esmer bıyıksız olan .

Susturucusu çıkartılmış egzoz sesi

---------- Post added at 19:11 ---------- Previous post was at 18:59 ----------

Ses gercekten çok guzel zaten yanlıs hatırlamıyosam bu motorun susuturucu tek bı vıdayla kolayca cıkarılabılıyodu eger ustune bındıgınızde surerken zevk alıyosanız guzel secım yapmıssınız guzelde motor zaten :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dizayn olarak çok güzel, YZF125r kopyası.. Ama benzin deposunun plastikten yapılmış olması hiç iyi değil, en ufak bir yana yatmada (inşallah olmaz ama) kırılabilir izlenimi veriyor.:farao:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------

sol krenaj stickerleri yok? galiba küçük bir hasar almışsın geçmiş olsun!!

öncelikle hayırlı olsun bu motor tam olarak aldığın yerde gördüm hatta almayı düşündüm sonra vazgeçtim . Bu motoru aldığın yer benim motorum için 300 de yağ değişimine bize getir demişti . Götürdüm 40 lira aldı . sonra araştırdım kendisi yetkili servis değilmiş sadece satış bayisiymiş ve servis 25 lira alıyormuş. Nerdeyse motorum garantiden çıkıyordu . Çok dürüst adamlar değiller . Serviste ki senin resimde görünen değil de diğer eleman tam bir üçkaatcı zayıf esmer bıyıksız olan .

Bunu banamı söylediniz anlamadım ama kesinlikle haklısınız.
Servis falan hikaye hepsi kaypak hepsi üç kağıtcı ağızları salyalı kişiler.Para gelsin de nasıl gelirse gelsin derdindeler.

---------- Post added at 10:27 ---------- Previous post was at 10:25 ----------

Dizayn olarak çok güzel, YZF125r kopyası.. Ama benzin deposunun plastikten yapılmış olması hiç iyi değil, en ufak bir yana yatmada (inşallah olmaz ama) kırılabilir izlenimi veriyor.:farao:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------

sol krenaj stickerleri yok? galiba küçük bir hasar almışsın geçmiş olsun!!

:) Hemende hüküm vermissiniz , kazayı yaptım hasarı aldım geçmiş olsun demişsiniz :cherry:
Motoru ikinci el aldım aldığımda yoktu stickırlar :cat:

Bu çinlilerden öğreneceğimiz çok şey var. Örneğin yuki yazısını söküp yamaha yapıştırmak gibi.

Bir laz atasözü derki '' Sevduğuni alamayisan , alduğuni sevecesun '' :cherry: :cherry: Benimkide o hesap seviyorum yukiyi :thumleft:

Motosikleti
Regal Raptor Pilder 250
Bir laz atasözü derki '' Sevduğuni alamayisan , alduğuni sevecesun '' :cherry: :cherry: Benimkide o hesap seviyorum yukiyi :thumleft:

Ahhahah, tuttum bu sözü :) :) :) Bu arada son durum nedir, kullanıyorsun bir yorumlarını alalım bakalım :)

Bende bu arada 2013 Beyaz renkli bir 250 Spitzer satın aldım, plaka ve tescil işlemlerini yaptırıyorum bu aralar, iş takipçide. Plaka ve ruhsatı aldıktan sonra bende yollara düşücem :) Plakasız motosiklet kullanmayı, kuyruk altına yapıştırmayı sevmiyorum şahsen.

O Plaka görünecek aga :)

Bunu banamı söylediniz anlamadım ama kesinlikle haklısınız.
Servis falan hikaye hepsi kaypak hepsi üç kağıtcı ağızları salyalı kişiler.Para gelsin de nasıl gelirse gelsin derdindeler.

---------- Post added at 10:27 ---------- Previous post was at 10:25 ----------

:) Hemende hüküm vermissiniz , kazayı yaptım hasarı aldım geçmiş olsun demişsiniz :cherry:
Motoru ikinci el aldım aldığımda yoktu stickırlar :cat:

Yok ilk mesaj için dedim doğan motor resimde ki motoru çok düşündüm sonra vazgeçtim :)

Ahhahah, tuttum bu sözü :) :) :) Bu arada son durum nedir, kullanıyorsun bir yorumlarını alalım bakalım :)

Bende bu arada 2013 Beyaz renkli bir 250 Spitzer satın aldım, plaka ve tescil işlemlerini yaptırıyorum bu aralar, iş takipçide. Plaka ve ruhsatı aldıktan sonra bende yollara düşücem :) Plakasız motosiklet kullanmayı, kuyruk altına yapıştırmayı sevmiyorum şahsen.

O Plaka görünecek aga :)

Motoru almadan git lastik al çünkü üzerindeki lastikler pardon lastik dedim üzerindeki kütükler harbi kütük.Hani ağaçtan yuvarlak teker kesip taksalarnış daha iyi olurmuş.
Firene dokunamıyorsun arka taraf alıp başını gidiyor.Kalkışlarda biraz fazla gaz vermeye kalk arka yine free takılıyor :)
Ben arkaya unilli taktim durodan kat kat iyi.Bide unilli kaliteli değil paran varsa michelin takta gör motoru :)

Motora gelince bazı eksikliklerini yukarıda yazdım onun haricinde ordaki büyük amortisör yaylanınca gıcırdıyor,vitesler çok sert takılma olmuyor geçiyor ama zor geçiyor.
Birde göstergenin fazla ölçtüğü düşünüyorum.Navigasyon ile bunu deneyeceğim.

Birtane kask kamerası sipariş ettim 15 güne gelir gelince turlama videoları çekerim :)

---------- Post added at 22:34 ---------- Previous post was at 22:27 ----------

Jantlara kırmızı jant şeridi çekeceğim daha da güzel olacak :)

Ufak bir not.Sahibindende bursada bir ilan var siyah yuki 5.250 hiçbir kazası belası yoktur diyor ama ön takım dağılık bizzat bindim.Uyarayım dedim :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar