Yeni bir yukici aranıza katıldı hayırlı olsunBiraz kullandıktan sonra tüm iyi kötü yönlerini yazarım.
Bol resim ve videoları bekleyin :cat:
tamamen katılıyorum, güzey detay.güle güle kullanın...allah kaza bela vermesin...
kaskıda motora çok uyumlu almışsın...ekipmanlarını hemen ve kaliteli temin etmeniz güzel bir detay...tebrik ederim...yuki yazısını ben olsam sökmem...
diğer arkadaşları incitmek istemem ama biraz görgüsüzlük olur...yukiyse yukidir...luzümü yok...tercih sizin tabiki....
Susturucusu çıkartılmış egzoz sesi
http://www.youtube.com/watch?v=b1cunpIxfMw
---------- Post added at 19:11 ---------- Previous post was at 18:59 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=b1cunpIxfMw
öncelikle hayırlı olsun bu motor tam olarak aldığın yerde gördüm hatta almayı düşündüm sonra vazgeçtim . Bu motoru aldığın yer benim motorum için 300 de yağ değişimine bize getir demişti . Götürdüm 40 lira aldı . sonra araştırdım kendisi yetkili servis değilmiş sadece satış bayisiymiş ve servis 25 lira alıyormuş. Nerdeyse motorum garantiden çıkıyordu . Çok dürüst adamlar değiller . Serviste ki senin resimde görünen değil de diğer eleman tam bir üçkaatcı zayıf esmer bıyıksız olan .
Dizayn olarak çok güzel, YZF125r kopyası.. Ama benzin deposunun plastikten yapılmış olması hiç iyi değil, en ufak bir yana yatmada (inşallah olmaz ama) kırılabilir izlenimi veriyor.:farao:
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------
sol krenaj stickerleri yok? galiba küçük bir hasar almışsın geçmiş olsun!!
Bir laz atasözü derki '' Sevduğuni alamayisan , alduğuni sevecesun '' :cherry: :cherry: Benimkide o hesap seviyorum yukiyi :thumleft:
Bunu banamı söylediniz anlamadım ama kesinlikle haklısınız.
Servis falan hikaye hepsi kaypak hepsi üç kağıtcı ağızları salyalı kişiler.Para gelsin de nasıl gelirse gelsin derdindeler.
---------- Post added at 10:27 ---------- Previous post was at 10:25 ----------
Hemende hüküm vermissiniz , kazayı yaptım hasarı aldım geçmiş olsun demişsiniz :cherry:
Motoru ikinci el aldım aldığımda yoktu stickırlar :cat:
Ahhahah, tuttum bu sözü![]()
![]()
Bu arada son durum nedir, kullanıyorsun bir yorumlarını alalım bakalım
Bende bu arada 2013 Beyaz renkli bir 250 Spitzer satın aldım, plaka ve tescil işlemlerini yaptırıyorum bu aralar, iş takipçide. Plaka ve ruhsatı aldıktan sonra bende yollara düşücemPlakasız motosiklet kullanmayı, kuyruk altına yapıştırmayı sevmiyorum şahsen.
O Plaka görünecek aga![]()