Arkadaşlar tarz değişikliği için motorumu malum satış sitesine satmak için ilan verdim ve bana özelden birçok mesaj geldi satış sebebimle ilgili kısaca özetliycem ilanda tel numaram vardı onu silmek zorunda kaldım inanın telefonum susmadı gerek bilgi alamak gerekse sorular sormak ve her türlü takas için bütün gün susmadı hayatımda aynı gün bukadar telefonumun çaldığını hatırlamıyorum, oyüzden sadece mesaj yollanıcak şekilde ayarlayıp ilanı tekrar güncelledim satış sebebimide kısaca belirttim.
Motoru satma sebebine gelince;
Motordan hiçbir şikayetim ve motorla alakalı yaşadığım bir sıkıntım yok satış sebebim ise bambaşka.
Motoru satma sebebim tamamen EŞİM'dir sebebine gelince; motor seçimi yaparken eşime nette baktığım modelleri gösteriyodum şekli şemali nasıl güzelmi diye hafiften nabzını yokluyordum, çünkü bırakın kendi motora binmeyi benim kullanmamam ve motor almamam için bile her türlü zorluğu çıkartıyordu, sonuçta benim uzun ısrarlarımdan sonra bana saygı duyduğunu uzun seneler motorlarımın olduğunu ve uzun süreler motor kullandığım ve artık evlide olduğum için çok dahada dikkatli kullanıcağıma kanaat getirip bunu bana seslide dile getirdikten sonra almama ses çıkarmadı,fakat kendisinin çok korktuğunu ve benim ona bu konuda ısrar etmememi ve asla motora binmiyeceğinide binlerce kez vurgulayıp kendi isyeğim doğrultusunda bir motor almamı ve onu düşünmememi söyledi bende motorumu kendi zevkime göre aldım.
Ama biz arkadaşlarımla motorlarla gezmeye başlayınca ve onlarda hafta sonları eşlerinle gelmeye başlayınca ve geziler sonraında sohbet arasında yaşadığımız keyifli dakikalar anlatılınca bizim evde işler değişti,eşim ufaktan ya kaç km hız yapıyosunuz,çokmu tehlikeli,bende gelsemmi vs gibi konuşmaya başlayıp nette ve tv de motor kazaları seyretmeye ve tvdeki motor kazası haberlerini dinlemeye başladı,şansa o aralarda her dakika motor kazası vardı haberlerde bu psikolojisi için kötüydü ve hep bana bak yine kaza olmuş diyip duruyordu,ve sürekli ekipmanlarla alakalı sorular sorup caddede millet tşortle kullanıyor,kask takmıyor sen çizmeye kadar giyosun kalın montların var neden sende öyle kullanmıyosun diye sorular sormaya başladı!! bende sabırla işin cittiyetini ve motor kullanmanın risklerini ama tedbirli ve dikkatli olmanın riskleri azaltıcağını eğitimciliğin verdiği sabırla detaylıca ve defalarca anlattım ve bir gün beni bi bindir ama hızlı gidersen seni öldürürüm vs diyerek motora binmek istedi bende atrçı olarak dikkat etmesi gerekenleri anlatıp arkama aldım.
Önce site içinde daha sonra oturduğumuz sitenin etrafını döndüm çok temkinliydim çünkü hala çok korkuyordu ama enteresandır hayatında hiç motora binmemiş hatta motora yakından bakmamış biri artçı olarak çok başarılıydı bu beni çok şaşırttı.
Kısabir turdan sonra bana hadi çıkalım beni gezdir dedi bende sıkışık tarikte tedirgin olmasın diye hemde motor rodajda olduğu için yol yapsın diye şileye gitmeyi uygun gördüm yola çıktık zaten çekmeköyde oturduğum için şilede yakındı yolda keyifliydi ilk 5 km sonra durdum nasılsın diye sordum iyiyim devam et dedi,ömerliye geldim dönelimmi dedim yok çok zevkli dedi biz şileye kadar gittik sadece çok rahatsız olduğunu rahat etmediği yönünde şikayeti vardı bende ogün 60-90 arası km hızlarda gittim dönüşte eşim dahada keyifliydi yolla ilgileniyor bana bişeyler söylüyordu ve o an yanımızdan bir beyaz bir Goldwing geçti arkasında bir bayan vardı yanımızdan kuğu gibi bastı gitti biz gözlemecilerde durunca bana motoru göstererek sen neden bunu aldın bak deminki kadın nasıl rahattı keşke sende öyle alsaydın dedi, ben şoktaydım motor almamam için herşeyi yapan eşim motorumu beğenmiyordu ve haksızda değildi SS tarzı motorun artçı konforu sonuçta belliydi zaten bırakın eşimi benim bile içim gitmişti Goldwinge

eve gelince yolda gördüğümüz gibi öyle bişeyler baksana çok güzeldi dedi.Çok yakın bir arkadaşımda BMW 1200RT var bir sonraki gezide ona artçı olarak bindi ve bana işte bu çok rahat al böyle rahat bişey ben ozaman motordan inmem valla dedi ,bütün arkadaşlarımız yerlere yattı gülmekten bak almadın kıza bi BMW diye gülüştük durduk bende biliyomusun kaç para böyle bişey dedim herkes dahada gülmeye başladı çünkü motorlarının gerçek fiyatlarını kimsenin eşi bilmiyordu herkes eşine 5-6 binliraya aldım diyordu eşim son bombayı patlattı o beğendiğim Hondaydıdimi bu bide Bmw dahada pahalıdır ötekinden al ozaman o daha ucuzdur dedi biz iyice koptuk ve dönüş yoluna çıktık ben dönüşte BMW RT yi kullandım eşimde artçımdı hakikaten çok keyifli bir motor herşeyinle süper ,bu olayların üzerine bende ya bir maxi scooter yada bir sporttouring tarzda bir motor almak, eşimle artçılı olarak daha keyifli seyahat yapmak ve birgün Honda Goldwing sahibi olabilmenin temellerini atmak için motorumu satıyorum işte benim motoru satma sebebim budur,umararım bu yazdıklarım satış sebebimi soran kişilere cevap olmuştur yoksa motordan bir şikayetim yoktur.