- Konu Yazar
Alamanya MT Baş Müdür yardımcısı iRemzi Abi arayarak daha oralardan geliyorum diye haber saldı...
ne yapalım ne edelim dedik telaş yaptık dabi...adam görmüş geçirmiş feleğin sillesinden geçmiş yalandan gezi olmaz...İstanbul gecelerine akalım dedik...ortam görsün gözü göynü açılsın dedik ..İstanbulu birde bizim gözümüzle görsün...köprülerin ışıltısını daha yakında hissetsin içinde fışkırsın gözleri kamaşsın misali Boğazın incisi Ortaköye götürdüm...
Önce Portakal Yokuşundaki Polis Restoranında biraz sohbet...arkada 1.köprü var ama foto makinayı gece moduna almadığım için kötü çıkmış gece çekimleri...
iRemzi_39..Alamanyadan Yeşiller Partisi Başkanı Cem Özdemirin Danışmanı..:queen:
yok lan taksi şoförü kendisi..:cherry: benim meslektaş..şofeerr...
ama arada ki fark ben zırhlı A8L kullanıyorum o gıçıkırık c serisi mercedes..:queen:
Hayat Arkadaşı Ömür Törpüsü Dilek Apla...:cherry: :queen::king:
Sonrası Ortaköy meydana indik birşeyler atıştırdık...
Dilek Abladan fırça yerken...:queen:
sonrasında 2.köprüyüde görsün garip dedik...Baltalimanı Polis Moral Eğitim Tesislerine girdik...2.köprü en güzel oradan izlenir...tipimiz kapıdaki polisin hoşuna gitmemiş olacak ki ne için geldiniz diye bir soru sordu...bende oturmaya dedim...bir ara boşlukta yanına gidip niye bu soruyu sordun dedim bir isim verdim..verdiğim isim tesislerin eski sorumlusu akrabam bir emniyet müdürüne ait isimdi...bizim ki afalladı tabi...:queen: hemen yusuflama durumu...her gördüğün motorcuyu serseri sanma dedim...veya bu tarz artistlikler yapma dedim...köprü manzarası ne kadar şahane değil mi dedim...peki hiç orada kulubede 12/12 nöbet tuttun mu dedim... :queen:bizim ki doğal olarak kendisini yanlış anladığımı söyledi...bir daha ki sefere böyle yanlış anlamam dedim olayın üzerine fazla gitmedim...
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü...manzara şahaneydi...
...
.....
Sahilde turladık...
Etilerde dondurma keyfinden sonra evlere dağıldık...
..
bizim iRemzi Kaptanı dünya gözüyle bir Çınarcığa götüreyim dedim...
Yolda bizi yol üzerinde Samet Aga karşıladı...ayaküstü bi Remziyi görem diye..
Adam ünlü forsu bize 5 basıyo naparsın...herkeş görmek merhaba demek için sırada...
büyük sözü dinlemedik ışığı arkaya aldık foto böyle çıktı..
Atladık feribota..
Delmece Yaylasına çıkmaya karar verdik...Gezinin Sürprizi iRemzi Abinin biricik kızı idi...
Feribotdan inince Ethem ve kardeşi Umut karşıladı bizi...Çınarcık girişine kadar eşlik ettiler...nezaketen..
ve Çınarcık İrem Köfte Salonu...Seferi olduğumuzdan oruçlu değildik...
Yarasın aslanım yiğidim İremzim..
ve bizi evsahabısı olarak MT den MotoSeyyah nikli Serdar Abimiz karşıladı..Allah ondan hoşnut olsun...
Motoru ybr 250...kendisi Termal bölgesinde bir otel sahibidir...
Ve Yaylaya ÇIKIŞ başlar...Teşvikiye köyünden dipsiz göl ve sonrası Delmece Yaylası...
Artık fotolar konuşsun...
Serdar Abi benden genç duruyor ve muhtemelen beni güreşte yıkar
...
....
....
hay maşallah...
ben bu kadar evcil tavuk görmedim aga..
Ve feribotta vedalaştık...
.
Benim mont yeni bu arada...hani şu 69 liralık dandirik DIFI monlardan birini kaptım....
Remzi Abi yine 1.köprüye dönmeyi unutuk kozyatağından devam edip aşağı Harem Kız kulesi tarafına gidiyor...
Bu son foto da benden size hediye olsun...
iRemzi Abimiz itinayla ağırlanmıştır...gereken yapılmıştır...
Dip Not..Bizim köyde Remzi denmez iRemzi denir...ağız alışkanlığı öyle diyorum...:queen:
Önce Portakal Yokuşundaki Polis Restoranında biraz sohbet...arkada 1.köprü var ama foto makinayı gece moduna almadığım için kötü çıkmış gece çekimleri...
iRemzi_39..Alamanyadan Yeşiller Partisi Başkanı Cem Özdemirin Danışmanı..:queen:
yok lan taksi şoförü kendisi..:cherry: benim meslektaş..şofeerr...
ama arada ki fark ben zırhlı A8L kullanıyorum o gıçıkırık c serisi mercedes..:queen:
Hayat Arkadaşı Ömür Törpüsü Dilek Apla...:cherry: :queen::king:
Sonrası Ortaköy meydana indik birşeyler atıştırdık...
Dilek Abladan fırça yerken...:queen:
sonrasında 2.köprüyüde görsün garip dedik...Baltalimanı Polis Moral Eğitim Tesislerine girdik...2.köprü en güzel oradan izlenir...tipimiz kapıdaki polisin hoşuna gitmemiş olacak ki ne için geldiniz diye bir soru sordu...bende oturmaya dedim...bir ara boşlukta yanına gidip niye bu soruyu sordun dedim bir isim verdim..verdiğim isim tesislerin eski sorumlusu akrabam bir emniyet müdürüne ait isimdi...bizim ki afalladı tabi...:queen: hemen yusuflama durumu...her gördüğün motorcuyu serseri sanma dedim...veya bu tarz artistlikler yapma dedim...köprü manzarası ne kadar şahane değil mi dedim...peki hiç orada kulubede 12/12 nöbet tuttun mu dedim... :queen:bizim ki doğal olarak kendisini yanlış anladığımı söyledi...bir daha ki sefere böyle yanlış anlamam dedim olayın üzerine fazla gitmedim...
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü...manzara şahaneydi...
.....
Sahilde turladık...
Etilerde dondurma keyfinden sonra evlere dağıldık...
bizim iRemzi Kaptanı dünya gözüyle bir Çınarcığa götüreyim dedim...
Yolda bizi yol üzerinde Samet Aga karşıladı...ayaküstü bi Remziyi görem diye..
Adam ünlü forsu bize 5 basıyo naparsın...herkeş görmek merhaba demek için sırada...
büyük sözü dinlemedik ışığı arkaya aldık foto böyle çıktı..
Atladık feribota..
Delmece Yaylasına çıkmaya karar verdik...Gezinin Sürprizi iRemzi Abinin biricik kızı idi...
Feribotdan inince Ethem ve kardeşi Umut karşıladı bizi...Çınarcık girişine kadar eşlik ettiler...nezaketen..
ve Çınarcık İrem Köfte Salonu...Seferi olduğumuzdan oruçlu değildik...
Yarasın aslanım yiğidim İremzim..
ve bizi evsahabısı olarak MT den MotoSeyyah nikli Serdar Abimiz karşıladı..Allah ondan hoşnut olsun...
Motoru ybr 250...kendisi Termal bölgesinde bir otel sahibidir...
Ve Yaylaya ÇIKIŞ başlar...Teşvikiye köyünden dipsiz göl ve sonrası Delmece Yaylası...
Artık fotolar konuşsun...
Serdar Abi benden genç duruyor ve muhtemelen beni güreşte yıkar
...
....
....
hay maşallah...
ben bu kadar evcil tavuk görmedim aga..
Ve feribotta vedalaştık...
Benim mont yeni bu arada...hani şu 69 liralık dandirik DIFI monlardan birini kaptım....
Remzi Abi yine 1.köprüye dönmeyi unutuk kozyatağından devam edip aşağı Harem Kız kulesi tarafına gidiyor...
Bu son foto da benden size hediye olsun...
iRemzi Abimiz itinayla ağırlanmıştır...gereken yapılmıştır...
Dip Not..Bizim köyde Remzi denmez iRemzi denir...ağız alışkanlığı öyle diyorum...:queen: