Alamanyadan iRemzi Abimiz İtinayla Ağırlandı

Alamanya MT Baş Müdür yardımcısı iRemzi Abi arayarak daha oralardan geliyorum diye haber saldı...:p ne yapalım ne edelim dedik telaş yaptık dabi...adam görmüş geçirmiş feleğin sillesinden geçmiş yalandan gezi olmaz...İstanbul gecelerine akalım dedik...ortam görsün gözü göynü açılsın dedik ..İstanbulu birde bizim gözümüzle görsün...köprülerin ışıltısını daha yakında hissetsin içinde fışkırsın gözleri kamaşsın misali Boğazın incisi Ortaköye götürdüm...:p

Önce Portakal Yokuşundaki Polis Restoranında biraz sohbet...arkada 1.köprü var ama foto makinayı gece moduna almadığım için kötü çıkmış gece çekimleri...

iRemzi_39..Alamanyadan Yeşiller Partisi Başkanı Cem Özdemirin Danışmanı..:queen:

yok lan taksi şoförü kendisi..:cherry: benim meslektaş..şofeerr...

ama arada ki fark ben zırhlı A8L kullanıyorum o gıçıkırık c serisi mercedes..:queen:

SANY0629.jpg

SANY0636.jpg

SANY0628.jpg

SANY0638.jpg

Hayat Arkadaşı Ömür Törpüsü Dilek Apla...:cherry: :queen::king:
SANY0632.jpg

Sonrası Ortaköy meydana indik birşeyler atıştırdık...

SANY0644.jpg

Dilek Abladan fırça yerken...:queen:

SANY0645.jpg

SANY0641.jpg

SANY0648.jpg

SANY0647.jpg

SANY0646.jpg

sonrasında 2.köprüyüde görsün garip dedik...Baltalimanı Polis Moral Eğitim Tesislerine girdik...2.köprü en güzel oradan izlenir...tipimiz kapıdaki polisin hoşuna gitmemiş olacak ki ne için geldiniz diye bir soru sordu...bende oturmaya dedim...bir ara boşlukta yanına gidip niye bu soruyu sordun dedim bir isim verdim..verdiğim isim tesislerin eski sorumlusu akrabam bir emniyet müdürüne ait isimdi...bizim ki afalladı tabi...:queen: hemen yusuflama durumu...her gördüğün motorcuyu serseri sanma dedim...veya bu tarz artistlikler yapma dedim...köprü manzarası ne kadar şahane değil mi dedim...peki hiç orada kulubede 12/12 nöbet tuttun mu dedim... :queen:bizim ki doğal olarak kendisini yanlış anladığımı söyledi...bir daha ki sefere böyle yanlış anlamam dedim olayın üzerine fazla gitmedim...:p

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü...manzara şahaneydi...
SANY0649.jpg
...

.....

SANY0650.jpg

Sahilde turladık...
SANY0658.jpg

SANY0662.jpg

SANY0669.jpg

Etilerde dondurma keyfinden sonra evlere dağıldık...

SANY0674.jpg
..

bizim iRemzi Kaptanı dünya gözüyle bir Çınarcığa götüreyim dedim...

Yolda bizi yol üzerinde Samet Aga karşıladı...ayaküstü bi Remziyi görem diye..

Adam ünlü forsu bize 5 basıyo naparsın...herkeş görmek merhaba demek için sırada...

büyük sözü dinlemedik ışığı arkaya aldık foto böyle çıktı..:)

SANY0675.jpg

SANY0676.jpg

SANY0677.jpg

SANY0679.jpg

Atladık feribota..

SANY0682.jpg

SANY0686.jpg

SANY0685.jpg

SANY0684.jpg

SANY0683.jpg

Delmece Yaylasına çıkmaya karar verdik...Gezinin Sürprizi iRemzi Abinin biricik kızı idi...

SANY0688.jpg

Feribotdan inince Ethem ve kardeşi Umut karşıladı bizi...Çınarcık girişine kadar eşlik ettiler...nezaketen..

SANY0690.jpg

SANY0691.jpg

SANY0692.jpg

SANY0692.jpg

SANY0694.jpg

SANY0693.jpg

ve Çınarcık İrem Köfte Salonu...Seferi olduğumuzdan oruçlu değildik...:)

SANY0696.jpg

Yarasın aslanım yiğidim İremzim..

SANY0697.jpg

ve bizi evsahabısı olarak MT den MotoSeyyah nikli Serdar Abimiz karşıladı..Allah ondan hoşnut olsun...

Motoru ybr 250...kendisi Termal bölgesinde bir otel sahibidir...:)

SANY0698.jpg

SANY0699.jpg

Ve Yaylaya ÇIKIŞ başlar...Teşvikiye köyünden dipsiz göl ve sonrası Delmece Yaylası...

Artık fotolar konuşsun...

SANY0703.jpg

SANY0702.jpg

SANY0704.jpg

Serdar Abi benden genç duruyor ve muhtemelen beni güreşte yıkar :)

SANY0705.jpg

SANY0721.jpg

SANY0720.jpg

SANY0719.jpg

SANY0718.jpg

SANY0717.jpg

SANY0716.jpg

SANY0715.jpg

SANY0714.jpg

SANY0713.jpg

SANY0712.jpg

SANY0711.jpg

SANY0710.jpg

SANY0707.jpg

SANY0706.jpg

...

SANY0736.jpg

SANY0735.jpg

SANY0734.jpg

SANY0733.jpg

SANY0732.jpg

SANY0731.jpg

SANY0730.jpg

SANY0729.jpg

SANY0727.jpg

SANY0726.jpg

SANY0725.jpg

SANY0724.jpg

SANY0723.jpg

SANY0722.jpg

....

SANY0753.jpg

SANY0752.jpg

SANY0751.jpg

SANY0750.jpg

SANY0749.jpg

SANY0748.jpg

SANY0747.jpg

SANY0746.jpg

SANY0745.jpg

SANY0744.jpg

SANY0743.jpg

SANY0742.jpg

SANY0741.jpg

SANY0740.jpg

SANY0739.jpg

....
SANY0769.jpg

SANY0768.jpg

SANY0767.jpg

hay maşallah...

SANY0762.jpg

SANY0760.jpg

SANY0759.jpg

ben bu kadar evcil tavuk görmedim aga..
SANY0758.jpg

SANY0756.jpg

SANY0755.jpg

SANY0776.jpg

SANY0775.jpg

SANY0774.jpg

SANY0773.jpg

SANY0772.jpg

SANY0771.jpg

SANY0770.jpg

Ve feribotta vedalaştık...

SANY0777.jpg

SANY0778.jpg
.

Benim mont yeni bu arada...hani şu 69 liralık dandirik DIFI monlardan birini kaptım....:p

Remzi Abi yine 1.köprüye dönmeyi unutuk kozyatağından devam edip aşağı Harem Kız kulesi tarafına gidiyor...:)

Bu son foto da benden size hediye olsun...:)

SANY0783.jpg

iRemzi Abimiz itinayla ağırlanmıştır...gereken yapılmıştır...

Dip Not..Bizim köyde Remzi denmez iRemzi denir...ağız alışkanlığı öyle diyorum...:queen:

Bu güzel insanları karşılamaktan duyduğum memnuniyet tarif edilemez.Taa Alamanya'lardan Remzi gelmiş karşılamamak olurmu hiç:rendeer:Hele cüssesiyle doğru orantılı kalbi olan Metehan kardeşimizi.
Zamanınız oldukça dar olmasına karşın zevkli anlar geçirdik.Keşke daha fazla zamanımız olsaydı da şifalı kaplıca sularında hamam sefası yapsaydık.
Bir dahaki sefere borcum olsun diyorum.

-Metehan , tebrik ederim. Güzel ev sahipliği yapmışsın..

Fotolar ve paylaşım süper .. :cat:

Değindiğin üzere,

-Remzi, sadece Almanya'nın MT Başmüdür yardımcısı değil,

'' efendiliği, sempatikliği, samimi ve mütevaziliği, bilgi becerisini

olumlu olarak ifade etmesi ve anadolu insanı portföyü

çizmesi
'' nedeniyle; AB ülkeleri & MT Gönüllerin Genel Müdürü'dür bence..

Türkiye'ye geldiğinde, mesajlaşmış ve kendisine ''hoş geldin''

demiştim...

Bu kez de, iyi niyet dileklerimi yinelerim..

Türkiye de kalacağı süre içinde, günlerinin; hoş,neşeli ve arzu ettiği gibi

geçmesini, zamanı geldiğinde de sağ salim ve kazasız belasız evine

dönmesini dilerim..

Senin ve Remzi'nin yolu açık olsun. Tekeriniz düz bassın..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel gezmiş, gezdirmişsin de, abi sen Çınarcık sınırından her girdiğinde ve yanında götürdüğün adam sayısına göre para mı alıyorsun :mrgreen:Forumdan anladığım kadarıyla çok sık gidiyorsun.

Bu arada pardösün, şortun ve sandaletlerinle çok seksi olmuşsun motor üstünde. :queen:

Remzi abiyi görmeden önce de sever sayardım...Metehanın alınganlık yaptığına bakmayın..herkesin kendisini sevdiğinide biliyor ama kapris yapıyor işte kereta...:queen:

bu arada cumartesi İrfanın iftarına da gelse güzel olurdu...
tabi motoseyyah Serdar abiyide orada görmek isterdim..kendisiyle yüzyüze olmasada forumdan samimiyetimiz var ama yüzyüze sohbet başka tabi....

kısacası İRemzi:p abiyi ağırladığınız için sana ve Serdar abiye teşekkürlerimi iletmek isterim...(ben bişey yapamadım o gün...bu saat gelmek kilise ve papaz denklemi:queen::queen:)
selamlar tüm dostlara.....

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Neyse ara ara haber almis oluyoz Remzi'den.
Ulem remzi!
Halis'in telefondan tek yapacagina arasana.
Düsürdün gene dimi telefonu.:p

F54

mete abeyy gezi güzel olmuş tekerinize sağlık... fakat bu seferi işi ni ben anlamadım seferi eskiden deve ile at ile veya yaya olarak yapılan yolculuklarda olur size bakıyorum son model cbf ler ybr ler var seferi işi olmaz bence tabi o tarafta köfte olduğu sebebten mi seferi işi yaptın yoksa cakallll:queen:

Remzi abiyi görmeden önce de sever sayardım...Metehanın alınganlık yaptığına bakmayın..herkesin kendisini sevdiğinide biliyor ama kapris yapıyor işte kereta...:queen:

bu arada cumartesi İrfanın iftarına da gelse güzel olurdu...
tabi motoseyyah Serdar abiyide orada görmek isterdim..kendisiyle yüzyüze olmasada forumdan samimiyetimiz var ama yüzyüze sohbet başka tabi....

kısacası İRemzi:p abiyi ağırladığınız için sana ve Serdar abiye teşekkürlerimi iletmek isterim...(ben bişey yapamadım o gün...bu saat gelmek kilise ve papaz denklemi:queen::queen:)
selamlar tüm dostlara.....

Biz bir şey yapmadık Samet,sadece eşlik ettik.Övgüler sadece arkadaşların tevazusundan kaynaklanıyor.

Adana İl Temsilcisi
-Metehan kardeş,tebrik ederim.Güzel ev sahipliği yapmışsın..remzi kardeşimiz ve ailesi de sayende güzel yerleri gezmişler.bu arada pardesü+şort+kask kombinasyonuna bayıldım.:)

Arkadaşlar 2.sayfaya geçmeden galiba yorum yapamayacağım yazdıklarınıza...bilgisayarım kilitleniyor çok foto var diye sapıtıyor...:p

Kocaeli İl Temsilcisi
selamlar ulem gene patlatmışsın bombayı bensiz ya valla keşke o gün müsait olabilseydim ulem mete ulem mete ...:)

bu arada kafayı daşlara vura vura konuyu okudum :pr::pr: nasip kısmet inşallah başka bahara :)

remzi ve serdar abiye selamlar ediyorum o gün buluşmak işlerimden dolayı nasip olmadı fakat bu cumartesi akşamki iftarda onlarıda ne kadar çok görmeyi istediğimi es geçmeyecem :)

çok güzl bir gezi olmuş :salut: elinize emeğinize tekerinize sağlık tüm hayatınız gezi güzelliğinde olsun inşallah ,

bu arada metecim şu donu değiştir artıkın güneşi görünce ekol gibin bişey oldu arkadaşım pantulun yoksa aramızda 3-5 toplayıp sana bi pantul alalım aga :cherry::queen:

eline emeğine sağlık metecim sen büyüyünce kesin fotocu olacan seni gidi kerata :)

Sela Metecim..
Bendeki resimleri yayinlayacagima söz vermitim sana..
Aslinda okadar yorgunumki simdi..
Pazartesi aksami yola ciktim buraya..
30 saate 2600 km yi geldim..
Ve buraya geldikten sonra 14 saat uyudum ama hala uykum var.. :p
Sana yeniden tesekkür ederim.. Güzel bir gündü..
Ve yorum yapan herkeze tesekkürler..
Yorumlara sonra cevap veririm..
Simdi resimleri yüklemek bile bana iskence...

Benden yorumsuz resimler..

Bukadar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar