benim gv250 de gazdan, frenden, debriyajdan bağımsız olarak boğuk sesler, sankii hararet yapmış gibi sesler gelmeye başladı..rodajda olduğu ,içinde çok dikkatli kullanıyorum, devrini 5.5-6 arası, hızı 80 den yukarı çıkarmıyorum, artçı falanda yok..durup dururken oldu bunlar..birde ayak freninde bir ayarlama yapmadığım halde çokk yukarda..ne olaki a dostlar??
benim gv250 de gazdan, frenden, debriyajdan bağımsız olarak boğuk sesler, sankii hararet yapmış gibi sesler gelmeye başladı..rodajda olduğu ,içinde çok dikkatli kullanıyorum, devrini 5.5-6 arası, hızı 80 den yukarı çıkarmıyorum, artçı falanda yok..durup dururken oldu bunlar..birde ayak freninde bir ayarlama yapmadığım halde çokk yukarda..ne olaki a dostlar??
hoca motorunun redlayn'ı nerde başlıyo bilmiyom da sanki rodaj için acık fazla devirli kullanıyon gibime geldi.
imza; redlayn'ı 7000 rpm'de başlayan bir garip xt600cü.
nam-ı diğer torklu ve öfkeli![]()
Hacı redline ı hatırladığım kadarıyla 9 yada 10 dan sonra. ama ben 6 yı geçmedim daha...benzin yokmuşhoca motorunun redlayn'ı nerde başlıyo bilmiyom da sanki rodaj için acık fazla devirli kullanıyon gibime geldi.
hoca motorunun redlayn'ı nerde başlıyo bilmiyom da sanki rodaj için acık fazla devirli kullanıyon gibime geldi.
Abi acıtmicaksa 9-9500de falan olması lazım
imza:Tarladaki Maraba (Turuncu traktör sahabısı)..
http://www.ahmetnazmimemduh.com/wp-content/uploads/2009/02/turk-fiat-traktor.jpg
Hacii yanlis bilmiyosam gv de 12bin de redline basliyoBenim motorda da 11bin de baslar ama XT falan icin ben onu 7bine dusuruyom, sonra cok uzuluyolar kalkislarda falan
![]()
Hacı redline ı hatırladığım kadarıyla 9 yada 10 dan sonra. ama ben 6 yı geçmedim daha...benzin yokmuş) benzin doldurursam bu ses olmayacakmış. derviş öyle diyor..
Voleyi vurmadin mi olm daha, XT nin cani cikmadan baska motor almayacan heralde![]()