[Ankara - MT]

Yüksek müsadenle :queen:

SM kardeşliği yapmamışsın, haber vermeden firajlı yollara dalmışsın...::yanliss:

Geçmiş olsun, o yolun daha "terkedilmiş" kısımlarında benim de benzinim bitiyordu az daha :)

SM kardeşliği yapmadım çünkü adamlara ayakkabagı olmak istemedim motorun cigeri yok gitmiyo :( bu yüzden haber vermedim. Yollar çok güzeldi çok da güzel içimde kaldı :( yaramı deşmeyin para olsada 650gs alsam o yollara tekrar gitsem gidenlere ayak uydurabilsem...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:23 ----------

[/COLOR]

Hahaha aynen 2 km ittim motoru yanarım yanarım karagölü göremedim :(

Öyle cıbıl cıbıl, kafada kask ayakta şortla tırmanmaya kalkarsan oralara itersin tabi :mrgreen:
Allahın sopası yok tabii olarak

dünkü organizasyon için teşekkürler...

dönüşte hava biraz üşüttü açıkçası ama motor kullanmayı özlemişim...bu arada trafikte motor kullanmaktan iyice sıkıldım..iş çıkışı eskişehir yolu tam bir kepazelik olmuş...özellikle ümitköy kavşağı sonrasında bir şeridi kapatmışlar...

dünkü organizasyon için teşekkürler...

dönüşte hava biraz üşüttü açıkçası ama motor kullanmayı özlemişim...bu arada trafikte motor kullanmaktan iyice sıkıldım..iş çıkışı eskişehir yolu tam bir kepazelik olmuş...özellikle ümitköy kavşağı sonrasında bir şeridi kapatmışlar...

Tam servis yolunun açıldığı yerde GSF ile ilk günümde patlatıyordum yayanın birine gecenin karanlığında, Opet'in önünde. Bilmeyene cidden sıkıntı, beklenmedik gerçekleşiyor servis yolu, kazaya müsait.

Tam servis yolunun açıldığı yerde GSF ile ilk günümde patlatıyordum yayanın birine gecenin karanlığında, Opet'in önünde. Bilmeyene cidden sıkıntı, beklenmedik gerçekleşiyor servis yolu, kazaya müsait.

Servis yolu rezalet 2 aya bitecek diyorlar... Sabah akşam kullanıyorum sıkıntılı yol gece ışıklandrma yok...

Motosikleti
VFR1200X
Sürekli trafiğin sıkıştığı bir kavşaktı bitince çok faydası olacak sabah akşam geçiyorum ya sabır ..

Behzat Ç.nin durumcusu esat caddesindeki değil onlari geciyorsun devam ediyorsun bascavus sikaktan sola giriyorsun sokagin sonunda solda köşede Özçelik aspava

Behzat Ç.nin durumcusu esat caddesindeki değil onlari geciyorsun devam ediyorsun bascavus sikaktan sola giriyorsun sokagin sonunda solda köşede Özçelik aspava

ben emek 8. cadde de buldum bi yer gayet mutlu oldum :D

vaktim olsaydı behzatın gittiği su meyhane de aklımda idi ama bu aksam donucem artık.

belki baska sefere.

aslında yenimahallede b iyer var çalıkuşu diye orayla karıştırdım..tunalının bittiği yerde sokakbaşı diye bi yere gidiyolardı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar