GT250R bu sınıfın en çok satan motoru demiş arkadaş.
Cümle doğru ama zaman kipinde sıkıntı var.
GT250R bu sınıfın en çok satan motoruyDU.
Çünkü pek alternatif yoktu. Ama Kawasaki, Honda ve aslında tarz olarak aynı olmasada Suzuki de işin içine girdi.
Gözlemlediğim kadarıyla Honda CBR250 geldiğinden beri bu segmentin 'satış adeti bazında' lideri CBR250'dir.
Heleki Kuralkan'ın saçma fiyat politikası sonucu gelen bu zamlardan sonra aradaki çark giderek açılacak gibi duruyor.
Hocam, nasıl bir mantık ki bu; CBR250'yi Hyo ile karşılaştırıyor?
Nasıl bir mantık ki bu; Ninja'nın fiyatına ses çıkmıyor, Hyo'ya tantana yapılıyor.
Az objektif olalım, benim motorum da Hyosung. Farklı bir marka motorum bile olsa göz var nizam var, Allah aşkına yapmayın demeyin böyle şeyler, gülerler.
2005'de girmiş piyasaya Hyosung, forumun ilk sayfalarını bir oku, herkes çok para demiş bilmemne demiş. Bakıyoruz devamına GT250R patlaması yaşanıyor yıllarca insanlar alıyor biniyor ediyor ki; S&T Kanuni adı altında bile satıyor... Bugün bakıyorum yine,
tek bayinin 2013'lerde satış miktarı 70 küsür. Hala daha sipariş alıyor
Geleceğin motoru CBR250 diyorsun da bunu kim kabul ediyor, neye göre CBR250? Kime göre CBR250?
Hyosung'u karşılaştıracaksan Ninja ile karşılaştır. CBR benim klasmanımda değil ki? Sport Touring tek silindir motosiklet CBR. Yanlışsam birileri beni uyarsın arkadaşlar?
Çok açık ve net birşey var.. Hyosung kendi sektöründe hem 0 piyasasında hem 2. el piyasada şu anda bileti elinde tutuyor. Pahalanabilir ucuzlayabilir. Alan ucuz diye alacaksa başka bişeyler baksın zaten.
Hyosung a rakip çıkacaksa bir gün, Yamaha olacaktır. Buraya yazıyorum umarım demiştim deriz hep beraber. YZF125 çok ufak kaldı, YZF250 geldiğinde ki biraz pahalı olacaktır, kimse hyosungun yüzüne bakmayacak(racing modellerde) ki fiyata yedek parçaya falana filana rağmen. Ama Yamaha atak yapana kadar Hyosung 1 numara. Bu defalarca tartışıldı, defalarca kağıt üzerinde de sokakta da kanıtlandı.
Bu arada, Kuralkan'ın saçma satış politikası diyen zihniyet...
Honda'nın tek silindir motoruna 10.500 isterken nerede?
Kawasaki Ninja'ya 5000 isterken nerede?
Bunlar tartışılır.