[Adana - MT]

Hayırlı Cumalar Herkese...:rendeer:
dostlar salı sabahı çıkacak yokmu.ben salı sabahı çıkacam.flamamızı aldım gürselden salı akşamı asacam kamp yerine allah kısmet ederse.

Fatih Abi... Flamayı tek başına olursan nası dikecen? Sana yardımcı lazım. :queen::queen::queen::queen::queen:

cigerim sen tarif ettin,ya nasıl yapacagımı kafanı yorma azbuçuk ingilizce vede ispanyolca var.senin tarifin,e göre hallederiz.:flower::flower::flower:

başkan nerelerdesin sohbete şimdiden başladık orada devam ederiz inşallah.allah sohbetimizi ve birligimizi bozmasın.::sefereee::sefereee

Tekrardan merhaba dostlar. Az önce iş başvurumun kabul edildiği hakkında telefon geldi. Yalnız bazı testleri birlab labaratuarından istiyorlar. Yerini bilen varmı :cherry:

Tekrardan merhaba dostlar. Az önce iş başvurumun kabul edildiği hakkında telefon geldi. Yalnız bazı testleri birlab labaratuarından istiyorlar. Yerini bilen varmı :cherry:

Hadi gözün aydın,
Hayırlı olsun.

Bir-lap Gazipaşa bulvarında huzur taksi arka sokağında
yani mado nun karşı köşesi
:cat:

Yusuf hocam teşekkürler. Nasip olursa arkasında motorda gelecek inşallah. Kuyruk doğrultmayla işe girişi aynı anda hallederiz:queen:

Adana İl Temsilcisi
başkan nerelerdesin sohbete şimdiden başladık orada devam ederiz inşallah.allah sohbetimizi ve birligimizi bozmasın.::sefereee::sefereee
amin fatih abi.acayip bir yoğunluk var,arasıra 2 dk.takılıp gidiyorum.:sunny:
Yusuf hocam teşekkürler. Nasip olursa arkasında motorda gelecek inşallah. Kuyruk doğrultmayla işe girişi aynı anda hallederiz:queen:
öncelikle hayırlı olsun işin ahmet.demek bir taşla iki kuş ha.:p

amin fatih abi.acayip bir yoğunluk var,arasıra 2 dk.takılıp gidiyorum.:sunny:

öncelikle hayırlı olsun işin ahmet.demek bir taşla iki kuş ha.:p

2 taşla iki kuşta olabilir başkanım zaten bir tatlı sözüm vardı lakin motoru satınca toplantılara katılamaz oldum o sözümüde unutmuş değilim:cherry:

Orda çalışan Hasan var, beni iyi tanır selamımı söyle gereken yardımı dokunur :wiinkk: Bu arada hayırlı olsun :rendeer:

Orda çalışan Hasan var, beni iyi tanır selamımı söyle gereken yardımı dokunur :wiinkk: Bu arada hayırlı olsun :rendeer:

Teşekkürler muzaffer abi. Zaten aradım yarın sabah gidince pazartesi akşam alıyormuşuz sonuçları. Bu arada muzaffer abi hyo ya zam yapılmış ihtimal dışına çıktı. Senin dediğin gibi cbf 600 yada gsr 600 diyorum fazer da temiz bulabilirsek o olacak nasipse

ahmet hayırlı olsun yeni işin
bende yeni bir motor aldım fazer 2003 model kusura bakma tatlısınıda yedik çarşmba günü

ahmet hayırlı olsun yeni işin
bende yeni bir motor aldım fazer 2003 model kusura bakma tatlısınıda yedik çarşmba günü

Yusuf um hayırlı uğurlu olsun yeni öğrendim kusura bakma:rendeer: Ayıp olmassa kaça aldığını bir ara bana mesaj olarak at durumunu falan bir bildir:cherry:

Adana İl Temsilcisi
eveeeeet.bugün sınava girecek gençlerimize ve kızıma başarılar diliyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------

evet dostlarım,hatırlatma amaçlı,manavgat kamp alanının resimleri:

mLal0.jpg

NYOzQ.jpg

yS5DO.jpg

i65Eh.jpg

9cwEy.jpg

LaPwE.jpg

DihNs.jpg

chG6S.jpg

1KSA8.jpg

75G2t.jpg

FVus.jpg

mhOBW.jpg

q7u3L.jpg

ajHp2.jpg

SFUJ.jpg

sxrhO.jpg

yv9am.jpg

b7L8N.jpg

hl2HX.jpg

gbGyk.jpg

GZQC.jpg

SKgDi.jpg

aHL3n.jpg

kas2V.jpg

4SeNG.jpg

TkiDp.jpg

VrvpG.jpg

Y6e.jpg

jmY.jpg

WXaGA.jpg

X2aD.jpg

YrXh5.jpg

9aHIR.jpg

fKEOl.jpg

RkFdB.jpg

k8vQm.jpg

Eadue.jpg

XS4Gz.jpg

xpGTv.jpg

uEAT.jpg

Merhaba arkadaşlar,
Sınava girecek tüm gençlerimize başarılar diliyorum.
Allah yardımcıları olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar