[Adana - MT]

Başkanım bizim motorlar bu durumda L3 sınıfına giriyor :cat:

d) Araç sınıfları (Ek.: 11.04.2003-25076)
1) L Sınıfı - İki ve üç veya dört tekerlekli motorlu araçlardır.
1.1) L Sınıfı: Azami hızı 45 km/s'i, içten yanmalı motorlu ise silindir kapasitesi 50 cm³'ü, elektrik motorlu ise azami sürekli nominal güç çıkışı 4 kW'ı geçmeyen iki tekerlekli araçtır.
1.2) L Sınıfı: Azami hızı 45 km/s'i, kıvılcım ateşlemeli motor ise silindir kapasitesi 50 cm³'ü, içten yanmalı motorlu ise azami net gücü 4 kW'ı, elektrik motorlu ise azami sürekli nominal güç çıkışı 4 kW'ı geçmeyen üç tekerlekli araçtır.
1.3) L Sınıfı: Azami hızı 45 km/s'i ve içten yanmalı motorlu ise silindir kapasitesi 50 cm³'ü geçen yolcu sepetsiz iki tekerlekli araçtır.
1.4) L Sınıfı: Azami hızı 45 km/s'i ve içten yanmalı motorlu ise silindir kapasitesi 50 cm³'ü geçen yolcu sepetli iki tekerlekli araçtır.
1.5) L Sınıfı: Azami hızı 45 km/s'i ve içten yanmalı motorlu ise silindir kapasitesi 50 cm³'ü geçen, simetrik olarak yerleştirilmiş üç tekerlekli araçtır.
1.6) L6 Sınıfı: Azami hızı 45 km/s'i, elektrik motorlu araçlarda akü ağırlığı hariç yüksüz ağırlığı 0.35 tonu, kıvılcım ateşlemeli motor ise silindir kapasitesi 50 cm³'ü, diğer tip içten yanmalı motorlu ise azami net gücü 4 kW'ı, elektrik motorlu ise azami sürekli nominal güç çıkışı 4 kW'ı geçmeyen dört tekerlekli araçtır.
1.7) L7 Sınıfı: Elektrik motorlu araçlarda akü ağırlığı hariç yüksüz ağırlığı 0.4 tonu (yük taşıma amaçlı araçlarda 0.55 ton), azami net gücü 15 kW'ı geçmeyen ve L6 sınıfına girmeyen dört tekerlekli araçtır.

Kaynak: http://www.trafik.org.tr/karayolu-trafik-yonetmeligi.html

tuc

çarşamba günü kimler manavgata gidiyor bana bir haber verebilirlerse sevinirim.benimde gelme ihtimalim %90 civarlarında :)

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlarım.
taha,benimle gürsel gidiyor ama ailecek ve arabalarla gidiyoruz.

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı Cumalar olsun.

---------- Post added at 09:25 ---------- Previous post was at 09:15 ----------

Başkanım bizim motorlar bu durumda L3 sınıfına giriyor :cat:

d) Araç sınıfları (Ek.: 11.04.2003-25076)
1) L Sınıfı - İki ve üç veya dört tekerlekli motorlu araçlardır.
1.1) L Sınıfı: Azami hızı 45 km/s'i, içten yanmalı motorlu ise silindir kapasitesi 50 cm³'ü, elektrik motorlu ise azami sürekli nominal güç çıkışı 4 kW'ı geçmeyen iki tekerlekli araçtır.
1.2) L Sınıfı: Azami hızı 45 km/s'i, kıvılcım ateşlemeli motor ise silindir kapasitesi 50 cm³'ü, içten yanmalı motorlu ise azami net gücü 4 kW'ı, elektrik motorlu ise azami sürekli nominal güç çıkışı 4 kW'ı geçmeyen üç tekerlekli araçtır.
1.3) L Sınıfı: Azami hızı 45 km/s'i ve içten yanmalı motorlu ise silindir kapasitesi 50 cm³'ü geçen yolcu sepetsiz iki tekerlekli araçtır.
1.4) L Sınıfı: Azami hızı 45 km/s'i ve içten yanmalı motorlu ise silindir kapasitesi 50 cm³'ü geçen yolcu sepetli iki tekerlekli araçtır.
1.5) L Sınıfı: Azami hızı 45 km/s'i ve içten yanmalı motorlu ise silindir kapasitesi 50 cm³'ü geçen, simetrik olarak yerleştirilmiş üç tekerlekli araçtır.
1.6) L6 Sınıfı: Azami hızı 45 km/s'i, elektrik motorlu araçlarda akü ağırlığı hariç yüksüz ağırlığı 0.35 tonu, kıvılcım ateşlemeli motor ise silindir kapasitesi 50 cm³'ü, diğer tip içten yanmalı motorlu ise azami net gücü 4 kW'ı, elektrik motorlu ise azami sürekli nominal güç çıkışı 4 kW'ı geçmeyen dört tekerlekli araçtır.
1.7) L7 Sınıfı: Elektrik motorlu araçlarda akü ağırlığı hariç yüksüz ağırlığı 0.4 tonu (yük taşıma amaçlı araçlarda 0.55 ton), azami net gücü 15 kW'ı geçmeyen ve L6 sınıfına girmeyen dört tekerlekli araçtır.

Kaynak: http://www.trafik.org.tr/karayolu-trafik-yonetmeligi.html

Birader,
Mealen,
Meskun mahal 50 Km.
Çift yönlü yol 80 Km
Bölünmüş yol 90 Km.
Otoyol yol 100 Km.
Sonucu çıkıyor diyebiliriz.
Bilgi için teşekkürler.:cat:

Günaydın vede hayırlı Cumalar :rendeer:

Yusuf abi motorun yanına sepet taktırmadığın sürece öyle :mrgreen:

Gunaydin,hayirli isler ve de cumalar...:rendeer:

Herkese iyi bir haftasonu diliyorum...Bol bol dinlenmece:king:

Hayırlı Cumalar,
Herkesi bir festival telaşı kaplamış, tatlı bir heyecan...

Aklıma, Özdemir Asaf'ın aşağıdaki dizesi geldi,

"Yaşamak değil,
Beni bu telâş öldürecek."

Hayırlı cumalar.
Bizde Çarşamba sabaha karşı yola çıkıyoruz.

Hayırlı yolculuklar,

---------- Post added at 11:25 ---------- Previous post was at 11:23 ----------

selam arkadaslar hayırlı cumalar
ben çarsamba günü çıkıyorum sabah

Fuat' ım,
yakınlarından bir - iki çadır yeri ayarlarsın artık.
Hayırlı yolculuklar olsun.

---------- Post added at 11:28 ---------- Previous post was at 11:25 ----------

Çarşamba grubu baya bi kalabalık olacak :cat:

Birader,
Aynı anda çıkmazlarsa Antalya yolunda zor buluşurlar gibime geliyor.:cherry:

dostlar salı sabahı çıkacak yokmu.ben salı sabahı çıkacam.flamamızı aldım gürselden salı akşamı asacam kamp yerine allah kısmet ederse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar