En iyi çin motosiklet markaları

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Japon motosikletlerin kalitesine yakın üretim yapan markaları derlemişler. Türkiyede satılan bikaç modelde var. Örneğin salcano'nun yamaha ybr 125'in aynı parçalarının kullanıldıgı bir motor vardı listede. Başka modellerde olabilir belki bir göz atın derim:

http://twofiftymag.com/2011/06/top-ten-chinese-motorcycle-companies/

İki senelik liste, artık geçerliliği yok. Zaten bahsi geçen modellerin çoğu büyük ihtimalle üretilmiyordur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İki senelik liste, artık geçerliliği yok. Zaten bahsi geçen modellerin çoğu büyük ihtimalle üretilmiyordur.

Modeller önemli değilde markalar önem taşıyor burda. Markaların yeni modellerini google'da aratıp bulmak mümkün.

Bu arada yamaha ybr ile aynı olan salcano wolf modeliydi şimdi hatırladım. Zaten orda belirtmişler Jianshe adlı firmanın yamahaya üretim yaptığını

F54

yamaha nın cbf gibi motoru bile varmış ya:queen:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bu sorunun tek cevabı var

cbf150 :queen:

ASYA TAY GY 200 ÜSTÜNE TANIMAM NOKTA KULLANANLAR ANLATSIN SİZE ... SÖKÜP MOTORU BİLENLER SAATTEN FARKI YOK

Tayvanlılar:

Kymco, SYM...

Japon ortaklılar:

Haojue-Suzuki,
Jianshe-Yamaha,

En eski olanlar:
Dayang,
Znen,

Liste uzaaar gider :cherry:

Bir de rivayet o ki, çinli motorların kalitesi iyileşiyormuş. Müştrilerinin önerilerini şikayetlerini dikkate alıyorlarmış.Söz gelimi şimdiki motorlar 2006'da getirilenlere göre daha sorunsuzmuş...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar