abi ben zinciri temizleyinceye kadar yenisiyle değişiyorum.:mrgreen: wolfun orjinal zinciri çok hızlı uzuyor. çekoslovak 22tllik zincir takmıştım motoru aldığımda. 9000km oldu halen 3. kademe gerginliği. 17.000 km de değişeceğim inşallah
http://www.rialli.com/9744__zincir-128l-cekoslavak-cg-ybr-cbf/
bodrumda parayla bile motorunu tamir ettiremiyosun.r: isyanlardayım
r: motor komple inmeyecek olsa kendim yapardım. Allah belasını versin hepsinin. İşi çokmuş yetistiremiyomuş. Bugüne söz vermişti 2 gün daha salladı. En sonunda açtıracaklar bana bi dükkan.
bodrumda parayla bile motorunu tamir ettiremiyosun.r: isyanlardayım
r: motor komple inmeyecek olsa kendim yapardım. Allah belasını versin hepsinin. İşi çokmuş yetistiremiyomuş. Bugüne söz vermişti 2 gün daha salladı. En sonunda açtıracaklar bana bi dükkan.
hepsi aynı abi. benim motorcuda gaz teline 20tl para istedi.
bizim motora yeni model ybr gaz telleri uymuyor. 2004 model ybr gaz teli uydu. onada değişim hariç sadece tele 20tl aldı . düşürdümü yerleştiriyolar anlıyacağın..
daha alamadım. Yarın akşama söz verdı. Adam gibi tamirci-usta yok buralarda.r:
a.s Fatih sen nasılsın msne gelsene yada faceye
çok kötüyüm.
motoru alamadım. S. O. Ç .A.G. O. Daha nediyem?r:
cuma çıkacaktı, pazara salladı, pazar olmadı, salıya salladı, bugün aradım bakmadı. Belliki daha bitiremedi. Lanet memlekette adam gibi usta, tamirci yok dedim. Gerçektende yok. Yalıkavakta 3 tane, üçünü tut, bi usta etmez, vur kafalarını bırbirine at çöpe. Gündoğanda var bitane temiz yapıyo diye veriyorum yoksa zaten pahalı yapıyo. Turgutreiste var bitane. Ustalığa 10 numara kafa çalıstırıyo ama üçkaatçılıgada kafası 10 numara çalışıyo. 2 yıl önceden 100 tl alacağım var. Alamadım. Zehir zıkkım ettim. Napam 100 lira için karakolluk mu olayım? Allaha havale ettim. Yok. Tamirci usta yok burda. Dürüst yok.