Akdeniz Ege karışık (Egelim43 buna alışık)

Bodrum-Didim (Özel Adamlar Motofest)

Sabah hazırlıkları tamamlayıp düştük yollara Adem ve ailesi de benle beraber yola çıkarak beni Didime doğru 60 km kadar uğurladılar sağolsunlar :rendeer:

dscn1686small.jpg

ilk durağımız yakıt ikmali için benzin istasyonu :cat:

dscn1688small.jpg

daha sonra buralarda çokca bulunan süper manzaralı bir yerde ilk molamızı veriyoruz

dscn1693small.jpg

şu romantik çifte bir bakın hele Allah nazarlardan saklasın :rendeer:

dscn1692small.jpg

ee Bodrum gezisi Bodrum tabelasız olmaz tabiki :)

dscn1695small.jpg

yaklaşık 50-60 km lik yol boyunca Adem ağanın Fatihin kadırgasıyla,Alimin yeni motoru yapılmış Titanıyla, Ademin kayınbiraderi Yunusun arkasında ablasıyla iki kişilik Titanıyla yoğun bir tokatlanmamdan daha doğrusu tokat manyağı yapıldıktan sonra yolun beraber yaptığımız kısmının son molasınıda veriyoruz :cat: umarım mutlu olmuşundur Adem ağa bak aile boyu tokatladınız beni yollarda :queen:

dscn1698small.jpg

Adem 1-2 km sonra ilerdeki ışıklardan kendilerinin sola döneceğini benim ise dümdüz devam edeceğimi söyledi işte ayrılacağımız trafik ışıklarından Bodrumlu Yıldırım ailesinden son bi kare :cat:

dscn1699small.jpg

Adem ağa ve ailesinden ayrıldıktan sonra tek başıma yola devam edip Bafa gölü kıyısından Didime ulaşmaya çalışıyorum

dscn1702p.jpg

dscn1703small.jpg

veeee Didimdeyim :cat:

dscn1704small.jpg

dscn1705small.jpg

karşıma ilk çıkan Benzin istasyonunda mola verip festival alanını sormak üzere duruyorum

dscn1706small.jpg

benzin istasyonu sorumlusu arkadaşta geziye meraklı olduğunu bildiriyor fakat festivalin nerede yapılacağını bilmediğini söylüyor

dscn1707small.jpg

oradan ayrılıp merkeze doğru sürmeye devam ediyorum nasılsa festival için gelmiş bi motorcu görürüm ona sorarım düşüncesiyle tabi :cat:

dscn1708small.jpg

dscn1709small.jpg

merkezde ışıklarda 2 adet siyah 34 plaka sacrebo gördüm peşlerine takıldım diğer ışıklarda zorda olsa yakaladım kendilerine festival alanını sorduğumda oradan geldiklerini lakin tarifle bulmamın biraz zor olduklarını söylediler bu sefer yolun karşısında diğer şeritte durmuş 3 Kawasaki vulcan gördüm hemen yanlarına yanaşıp festival alanını soruyordumki arkamda bir YBR 250 belirdi koyu renk vizörlü kaskı olan sürücü tanışıyormuyuz diye sordu :silent: dedim tabi tanışıyoruz :)Düzceden Esirci nikli İlhan abimiz kendisi :cat: Vulcancı dostlarımız Altınkuma uznacaklarmış içlerinden birisi Erdinç kardeşimiz Altınkum programını iptal edip beni festival alanına kadar götürmeyi teklif etti sağolsun :rendeer:

Erdinç in Vulcan ve benim çilekeş :)

dscn1711small.jpg

motordan inip kamp düzeni almaya hazırlanışım halime bakarmısınız :p

dscn1712small.jpg

vee sonunda her şey hazır :cat: çadır kuruldu

dscn1713small.jpg

içeriside gece çekilecek miss gibi bir uykuya hazırlandı

dscn1714small.jpg

----- devam edecek-----

---------- Post added at 20:41 ---------- Previous post was at 19:50 ----------

Festivale katılım oldukça iyiydi :cat: hemen hemen herkez burdaydı diyebilirim

dscn1719small.jpg

dscn1722small.jpg

dscn1726small.jpg

dscn1730small.jpg

dscn1735small.jpg

Buda Salihli motosiklet klübünden Ramazan abimiz (ayrıca kendisiyle tanışınca Mtyede Rambo45 Nikiyle üye oldu )

dscn1731small.jpg

motorundaki techizata bakarmısınız maşallah tam keyif işi :cat:

dscn1733small.jpg

Festival alanında turlamaya devam ediyorum alanda tam bir kardeşlik havası hakim bu motorlarada yansımış xj6 ile mobylet bi arada :cat:

dscn1716small.jpg

buda Titan hastası Adem ağaya gelsin :p

dscn1721small.jpg

Festivalin kamp yeri tesisler organizasyon her şey çok güzel :cat:

dscn1720small.jpg

dscn1737small.jpg

alanı turladıktan sonra vakit çok geç olmadan denize atıyorum kendimi çıktıktan sonrada biraz acıktığımı hissedip ayran ve simitle hafif yollu bi aperatif alıyorum :p

dscn1738small.JPG

bu arada bu ihtiyar delikanlıda gözümden kaçmıyor hani maşallah :cat:

dscn1739small.jpg

benim karakızada maşallah her işe yarıyor canım (bknz çamaşır askılığı modu) :p

dscn1741small.jpg

havanın kapalı olupta yağmur yağacak söylentilerinin yoğunlaşması ve c.tesi akşamı olması nedeniyle millette bi dönüş telaşı baş gösteriyor :pale: Karadeniz Ereğli motosiklet derneği başkanı sayın İsmet Keskin Abimiz dönüş rotası planını yaparken (rota konusunda yardımcı oldum kendisine )

dscn1743small.jpg

akşam yemeğini ise İlhan abi İsmet abi ve Erdinç kardeşimizle beraber denize karşı restaurantta yedik :cat:

dscn1758small.JPG

dscn1757smallx.jpg

bu arada Esirci İlhan abimiz şıklığından hiç bir şekilde ödün vermiyor :cat: günlük sakal traşını YBR 250 sine yaptığı çakmaklık girişinden faydalanarak traş makinasında oluyor :p

dscn1749small.jpg

yemekten sonra yavaş gitme ve halat çekme yarışları başladı :)

dscn1756small.jpg

dscn1754small.jpg

dscn1752small.jpg

yarışları izleyip biraz dinlenmek için çadırımın yanına geldiğimde

dscn1744small.jpg

Sakaryanın meşhur motosiklet ustası Reşat babanın mangalı yakıp hazırlıklara başladığını görüyorum :p hmm akşam sağlam muhabbet olacak demek :cat:

dscn1748small.jpg

Reşat babanın hazırladığı masanın etrafında toplanıyoruz hep birlikte

dscn1761small.jpg

karanlık bastığında Reşat usta Sakaryanın meşalesini yakıyor ortam dahada güzelleşiyor böylece :cat:

dscn1764small.jpg

muhabbettimizin gece saatlerinde devam ettiği sırada "ödül töreni için klüb başkanlarının restoranda toplanması" için anons ediliyor ve ben fakirede Kümok (Kütahya Motosiklet Klübü)nü temsilen ödül vermeye layık görüyorlar :joker:::utangac:

dscn1768small.jpg

dscn1769small.jpg

48584410200886268975714.jpg

Beni bu ödüle layık gören Özel Adamlar Motosiklet Klübüne ve Didim belediye başkanına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum :rendeer:

---- Devamı gelecek---

abi utandırdın beni ya :rendeer: ama iyi tokatladım seni fatihin kadırgasıyla :) bidaha buluşuruz umarım. Güzel geçti günler. Araya bikaç gün rahatsızlık girdi (fatihle ben) ama olsun :)

Geç saatlere kadar devam eden sohbet muhabbetten sonra

dscn1766small.jpg

dinlenmek için çadırıma çekiliyorum sabah uyandığım manzara :cat:

dscn1770small.jpg

hava kapalı ve yağmur yağma olasılığı yüksek olduğu için Ddimde akşama kadar kalıp denize girip akşam Kuşadasına hareket etme planından vazgeçip erkenden toparlanıp koyuluyorum kuşadası yollarına kahvaltı için Akköyde mola :cat:

dscn1773small.jpg

dscn1771small.jpg

mola verdiğim şirin bi Ege köy kahvesi :)

dscn1772small.jpg

ve moladan sonra Kuşadasındayım :cat:

dscn1774small.jpg

Burada tanıdığım ve Kütahyadan gelerek buraya yerleşen Zeki abimle buluşup hasret gidereceğiz :cat: dükkanın önünde bekliyorum kendisini

dscn1778small.jpg

Zeki abim ve kayınbiraderiyle kahve keyfi yapıp biraz sohbet ettikten sonra

dscn1779small.jpg

başlıyoruz Kuşadasını gezmeye :cat: buyrun Kuşadası

dscn1782small.jpg

dscn1783small.jpg

dscn1786small.jpg

dscn1787small.jpg

dscn1791small.jpg

dscn1792small.jpg

Zeki abiyle vedalaştıktan sonra belkide tayin için istediğim belkide hayatımın kalan kısmını geçireceğim Aydın ilinin Germencik ilçesinin şirin bir Beldesi olan Ortaklara doğru sürüyorum buraya varmadan karşımıza çıkan Çamlık beldesi istasyonu ve meşhur tren müzesi :cat:

dscn1801small.jpg

dscn1802small.jpg

fazla vaktim olmadığından müzeyi gezmek yerine girişten fotoğraflamayı uygun gördüm :wiinkk:

dscn1804small.jpg

dscn1805small.jpg

ve Ortaklardayım :cat:

dscn1809small.jpg

çok şirin bi belde :cat:

dscn1810small.jpg

hemen istasyonu bulup incelemelerime başlıyorum :)

dscn1811small.jpg

dscn1812small.JPG

dscn1814small.jpg

2000 yılında buraya tayin gelen bi iş arkadaşımın kızının düğünü olduğunu öğreniyorum tesadüf olarak :cat: uğrayıp hayırlı olsun diliyorum kendisine sağolsun hemen sofrayı kuruyor önüme

dscn1815small.jpg

ve vakit geç olmadan müsade isteyip Manisaya doğru yol alıyorum yolda baktımki Efes harabeleri çok yakın uğrayıp bir iki resim alıyorum dışardan bunlarda bonus olsun :p

dscn1823small.jpg

dscn1825small.jpg

Efes kalesi :cat:

dscn1830small.jpg

dscn1829small.jpg

yola devam edip

dscn1828small.jpg

doldurma (çay) ve boşaltma (w.c) için :p Torbalıda bi mola daha verdim :queen:

dscn1833small.jpg

dscn1834small.jpg

buradaki camiinin bitişiğindeki tuvalatteki yazı oldukça ilginç :cat: "temiz çimin" :queen:

dscn1831small.jpg

dscn1832small.jpg

doldur boşalttan sonra yola devam ve Manisadayız :cat: girişteki benzinlikten Rapsy 09 Meriç kardeşimi arıyorum

dscn1837small.jpg

---devam edecek--

MANİSA

Spil dağları karşımda arzı endam ediyor :cat:

dscn1836small.jpg

Meriç Uluparka kadar gelmemi orada beni karşılayacağını söylüyor sürüyorum Uluparka :cat:

dscn1840small.jpg

dscn1839small.jpg

sağolsun gelip karşılıyor beni ve geçiyoruz işyerine buda kahve dünyasının medarı iftarı Meriç kardeşimiz :cat:

dscn1844small.jpg

Meriç gece 11 e kadar çalışacakmış o çalışırken bende yorgunluk atıyorum kafede sağolsun çaylar kahveler çok güzel ilgileniyor benle bu arada Meriç :cat:

dscn1845small.jpg

bu arada geldiğimi haber alan Tatlıhız İzzet kardeşimizde yanımızda alıyor soluğu Meriçin işi bitene kadar onla turluyoruz Manisayı :cat:

dscn1850small.jpg

akşam ise Meriçin iş çıkışına müteakip doğru Manisanın en güzel kokoreççisine gidiyoruz ve karnımızı bi güzel doyuruyoruz :cat:

dscn1854small.jpg

dscn1853small.jpg

ertesi sabah ise İzzetle birlikte benim karakızın bakımlarını yaptırmak üzere Manisa sanayisine iniyoruz :cat:

96997610200886280175994.jpg

karakızımın km si gelen ve değişmesi gereken yağını bujisini değiştirtip hava filtresini temizletiyoruz

93118110200886271415775.jpg

97110810200886278695957.jpg

buradan motorumun bakımlarını kusursuz şekilde yapıp bizlerle çok iyi ilgilenen Manisa Yamaha servisi İrfan ve Yüksel ustayada teşekkürlerimi sunuyorum :rendeer:

98141020088627497586486.jpg

Biz sanayideyken Fatih Manisaya gelmiş onu karşılamak üzere Manisa girişine yollanıp alıp getiriyoruz Meriçin eve

29556310200886282856061.jpg

evde Meriç sağolsun kaskımın temizliğine kadar ilgilendi benimle :cat:

dscn1855small.jpg

Sonra hep beraber toparlanıp düşüyoruz yollara :cat: hedef Salihli Sart harabeleri :bounce:

93608210200886283616080.jpg

96965310200886276015890.jpg

96019510200886276615905.jpg

sonunda Sarttayız Sart harabelerini geziyoruz birlikte :cat:

dscn1857small.jpg

İzzet 4 Teker meraklısı antika bi pikabı görünce ayrılamadı başından :p

dscn1858small.jpg

Buyrun Sart harabeleri :cat:

dscn1860small.jpg

dscn1864small.jpg

dscn1865small.jpg

dscn1866small.jpg

dscn1868small.jpg

dscn1869small.jpg

dscn1872small.jpg

panpa sıcaktan bunalmış şekerleme yapıyor :p

dscn1873small.JPG

dscn1876small.jpg

dscn1877small.jpg

dscn1875small.jpg

harabeleri gezdikten sonra ikinci güzergah Kurşunlu kaplıcaları üzerinde bulunan Bozdağların eteklerindeki Allah diyen köyü ve kırk oluklu çeşme :cat:

dscn1914small.jpg

yol çok dik rampa ve oldukça keskin virajlı lastikler viraj imtihanını gene başarıyla geçti :cat:

dscn1911small.jpg

dscn1912small.jpg

ama inanılmaz doğal güzellikler karşılıyor bizi burada :cat: yokuşada virajada değer yani :bounce:

dscn1922small.jpg

dscn1921small.jpg

Kırk oluklu çeşmenin kırk oluğundanda birer yudum su içip dileğimizi diledikten sonra iniyoruz Kurşunlu kaplıcaları mesire alanına :cat:

dscn1948small.jpg

Kurşunlu şelalesinin kıyısında yakıyoruz mangalı

dscn1951small.jpg

dscn1943small.jpg

bakıyoruz keyfimize :cat:

dscn1944small.jpg

dscn1952small.jpg

bu arada Meriç yorulmuş sanırım nolyon len benim yanımda yoruldum denirmi :p

dscn1937small.jpg

yımışak panda metehan burayı tanıdınmı?? (Meriç soruyor) :queen:

dscn1952small.jpg

bu arada Didimde tanıştığım Salihli motosiklet klubünün kıdemli sitemizin çiçeği burnunda üyesi (Rambo45) Ramazan abiyi arayıp burada olduğumuzu haber veriyorum sağolsun kendisi işi gücü bırakıp atlayıp geliyor motoruna :cat:

dscn1955small.jpg

onlada biraz muhabbet ettikten sonra bu güzel yere veda edip dönüşe geçiyoruz

dscn1963small.jpg

gene akşam oldu :pale:

dscn1963small.jpg

Manisaya varışta birer çorba içip biraz Manisa gecelerinde turlayıp eve döndük

dscn1964small.jpg

dscn1966small.jpg

dscn1968smallw.jpg

dscn1969small.jpg

---devamı gelecek--

---------- Post added at 23:05 ---------- Previous post was at 22:38 ----------

Sabah kahvaltıyı Meriçin işyerinde yaptıktan sonra üzerine güzel bi kahve keyfiyle başlıyorum güne :cat:

dscn1971small.jpg

dscn1972small.jpg

ve çıkıyorum yola ilk mola Ahmetlide

dscn1973small.jpg

ikinci mola ise Salihlide Ramazan abinin dükkanda dün akşam sıkı sıkıya tenbihlemişti dükkana uğrada bi güzelleştireyim seni diye :p

dscn1974small.jpg

Ramzan abinin 125 cc Regal Raptor :cat:

dscn1976small.jpg

namı diğer yaşayan efsane :)

dscn1977small.jpg

Rmazan abi ve torunu :) evet yanlış okumadınız torunu 53 yaşında kendisi (benden genç duruyor maşallah) :cat:

dscn1978small.jpg

Rambo abimize veda edip ayrıldıktan sonra 2. molamız Uşak yakınlarında

dscn1981small.jpg

tarhana çorbasıda iyi geldi oohh (pandamızın canına değsin) :p

dscn1980small.jpg

çorbamı içip dinlenip kendime geldikten sonra yollar beni bekler :cat:

dscn1982small.jpg

Kula rampaları ve meşhur Kula virajlarını aştım :cat: MT 65 ler bomba maşallah :cat:

dscn1983small.jpg

ve son molam Çavdarhisar :cat: az kaldı 45 dakikaya evdeyim bekle beni memlekeeett :)

dscn1984small.jpg

dscn1985small.jpg

ve Kütahyadayım girişte Özcan Aykul karşıladı beni sağolsun :rendeer:

dscn1988small.jpg

ama oda ne bu işte bi iş var Kütahya tabelası yerinde yok :sunny: meğer Üzerinde yazılan yazılardan ötürü yenilenmek üzere sökülmüş yerinden olsun dedik ve tabelasız girişte bi poz daha aldık :)

dscn1989small.jpg

ve en nihayetinde 10 gün önce ayrıldığım evime kavuştum :cat: "home sweet home" türkçesi evcaazım evcaazım sen bilirsin halcaazım :queen:

dscn1991small.jpg

buda geliş itibarile km :cat: tam 2555 km teker çevirmişim gezi boyunca :bounce:

dscn1990small.jpg

sıkılmadan izleyip takip edip yorum eklediğiniz hepinize teşekkür eder kazasız sürüşler dilerim sürç-ü lisan ettiysem affola hoşçakalın :rendeer:

yakın bi tarihte gezinin en leri ile devam edeceğim :cat:

abi utandırdın beni ya :rendeer: ama iyi tokatladım seni fatihin kadırgasıyla :) bidaha buluşuruz umarım. Güzel geçti günler. Araya bikaç gün rahatsızlık girdi (fatihle ben) ama olsun :)

Utanacak bir şey yok Adem bi kıştır söz verdimdi sana gelecem kendimi tokatlatacam sana deye aha işte tuttum sözümü :queen: sıra sende artıkın :wiinkk:

agam neler kacırdıgımızı bır kez daha gosterttın ya helal olsuın....

Hiç bir şey kaçırmış değilsin aga ömür var hak var rahmet var yaparız tekrarını vakit ve nakit müsadesinde merak etme :cat::wiinkk:

---------- Post added at 23:33 ---------- Previous post was at 23:31 ----------

hepinizi öpüyorum :rendeer:

Bayram değil seyran değil Adem ağa bizi niye öptü :silent: :queen: :queen:

Olay budur işte :) Cok güzel yapmıssın abi geziyi,Senin sayende bizde kacamak yaptık iyi geldi :) Nice gezilere :)

Evet tamamdır son resimlerden sonra gezmeye gerek kalmadı gezmiş kadar oldum ben :queen: Gördüğüm en kapsamlı gezi konularından biriydi eline sağlık abi:rendeer:

F54

aga iyi gezmişsin de yediğin tokatlar ı sana hiç yakıştıramadım:queen:
ahh ahh ben olacaktım sen o zaman görürdün nasıl tokat manyağı yapıyordum o apache adem i ve titan sülalesini gerçi ben hepsini geçen sene tokatlamıştım ama eski günleri yad ederdim:pl:
ama işte sana da kızamıyorum gelmişsin 43 yaşına ne yapacan apache lik mi yapacan verecen yolu adem sevinsin çocuk:queen:

Len geçen sene bi tokatladın resmen psikolojisini bozdun Adem ağamın :p sonra tüm bi kış Salcano sayfasında biz uğraştık hayata döndürcez deye :queen: napayım söz vermiştim Adem ağaya bu yaz gelcem doya doya tokatlatcam benim Salcanoyu sana deye sözümü duttum :cherry:

Bu arada yaş 43 değil 18 benim abeyy :cherry: :cat::bounce:

F54

aga sen şimdi hiç iyi etmedin şimdi bu adem kendi kendine diyecekki len motor manyak uzuyor baksana egelim i tokat manyağı yaptım fatih gelse de onu da aynı yaparım zannnedecek ama malesef gene onu hayata küstüreceğim:cherry:
onun temiz hayelleriyle oynayacağım:pl:
onu kötü emellerime alet edeceğim :pl:
neyse o bu gazla 2 sene gider bende o zaman a kadar ybr yi satar başka motor alırım bu yarış işleri adem i tokatladığım la hatırlanır::cheeeeer::coool::

aga sen şimdi hiç iyi etmedin şimdi bu adem kendi kendine diyecekki len motor manyak uzuyor baksana egelim i tokat manyağı yaptım fatih gelse de onu da aynı yaparım zannnedecek ama malesef gene onu hayata küstüreceğim:cherry:
onun temiz hayelleriyle oynayacağım:pl:
onu kötü emellerime alet edeceğim :pl:
neyse o bu gazla 2 sene gider bende o zaman a kadar ybr yi satar başka motor alırım bu yarış işleri adem i tokatladığım la hatırlanır::cheeeeer::coool::

Mahalle kavgalarını bilirmisin sen :silent: :) hani dövülecek bi gruba sataşması için ilk önce ufak bi çocuk yollanır sonra o grup onu döver ardında asıl gümbürtü kopar çocuğu yollayan diğer grup zopa manyağı yapar onları :cherry: işte bende aynı o yollanan çocuk gibiyim aga :cat: Mete pandası buraya geldi CBF la tokatladı (yada tokatladığını sandı) beni ardından Bursada gitmiş Mutluya kafa tutmuş Mutluda tokata boğmuş onu vermiş dumanı :cat: diyeceğim o ki bana güvenipte iş yapma aga nabza göre şerbet veririm ben :wiinkk: İzmit ışıkları unutma yani :bounce:

harika bir gezı.

Eyvallah Ramazan teşekkürler :rendeer:

Geziniz çok güzel olmuş Ahmet abi .Ben iş yoğunluğu yüzünden uğrayamadım Bodrumdayken yanınıza :pale: Bir dahakine görüşmek tanışmak dileğiyle , Kazasız belasız sürüşler dilerim :rendeer:

Eyvallah Celal :cat: gönüller bir kardeşim sağolasın :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar