MANİSA
Spil dağları karşımda arzı endam ediyor :cat:
Meriç Uluparka kadar gelmemi orada beni karşılayacağını söylüyor sürüyorum Uluparka :cat:
sağolsun gelip karşılıyor beni ve geçiyoruz işyerine buda kahve dünyasının medarı iftarı Meriç kardeşimiz :cat:
Meriç gece 11 e kadar çalışacakmış o çalışırken bende yorgunluk atıyorum kafede sağolsun çaylar kahveler çok güzel ilgileniyor benle bu arada Meriç :cat:
bu arada geldiğimi haber alan Tatlıhız İzzet kardeşimizde yanımızda alıyor soluğu Meriçin işi bitene kadar onla turluyoruz Manisayı :cat:
akşam ise Meriçin iş çıkışına müteakip doğru Manisanın en güzel kokoreççisine gidiyoruz ve karnımızı bi güzel doyuruyoruz :cat:
ertesi sabah ise İzzetle birlikte benim karakızın bakımlarını yaptırmak üzere Manisa sanayisine iniyoruz :cat:
karakızımın km si gelen ve değişmesi gereken yağını bujisini değiştirtip hava filtresini temizletiyoruz
buradan motorumun bakımlarını kusursuz şekilde yapıp bizlerle çok iyi ilgilenen Manisa Yamaha servisi İrfan ve Yüksel ustayada teşekkürlerimi sunuyorum :rendeer:
Biz sanayideyken Fatih Manisaya gelmiş onu karşılamak üzere Manisa girişine yollanıp alıp getiriyoruz Meriçin eve
evde Meriç sağolsun kaskımın temizliğine kadar ilgilendi benimle :cat:
Sonra hep beraber toparlanıp düşüyoruz yollara :cat: hedef Salihli Sart harabeleri :bounce:
sonunda Sarttayız Sart harabelerini geziyoruz birlikte :cat:
İzzet 4 Teker meraklısı antika bi pikabı görünce ayrılamadı başından
Buyrun Sart harabeleri :cat:
panpa sıcaktan bunalmış şekerleme yapıyor
harabeleri gezdikten sonra ikinci güzergah Kurşunlu kaplıcaları üzerinde bulunan Bozdağların eteklerindeki Allah diyen köyü ve kırk oluklu çeşme :cat:
yol çok dik rampa ve oldukça keskin virajlı lastikler viraj imtihanını gene başarıyla geçti :cat:
ama inanılmaz doğal güzellikler karşılıyor bizi burada :cat: yokuşada virajada değer yani :bounce:
Kırk oluklu çeşmenin kırk oluğundanda birer yudum su içip dileğimizi diledikten sonra iniyoruz Kurşunlu kaplıcaları mesire alanına :cat:
Kurşunlu şelalesinin kıyısında yakıyoruz mangalı
bakıyoruz keyfimize :cat:
bu arada Meriç yorulmuş sanırım nolyon len benim yanımda yoruldum denirmi
yımışak panda metehan burayı tanıdınmı?? (Meriç soruyor) :queen:
bu arada Didimde tanıştığım Salihli motosiklet klubünün kıdemli sitemizin çiçeği burnunda üyesi (Rambo45) Ramazan abiyi arayıp burada olduğumuzu haber veriyorum sağolsun kendisi işi gücü bırakıp atlayıp geliyor motoruna :cat:
onlada biraz muhabbet ettikten sonra bu güzel yere veda edip dönüşe geçiyoruz
gene akşam oldu

ale:
Manisaya varışta birer çorba içip biraz Manisa gecelerinde turlayıp eve döndük
---devamı gelecek--
---------- Post added at 23:05 ---------- Previous post was at 22:38 ----------
Sabah kahvaltıyı Meriçin işyerinde yaptıktan sonra üzerine güzel bi kahve keyfiyle başlıyorum güne :cat:
ve çıkıyorum yola ilk mola Ahmetlide
ikinci mola ise Salihlide Ramazan abinin dükkanda dün akşam sıkı sıkıya tenbihlemişti dükkana uğrada bi güzelleştireyim seni diye
Ramzan abinin 125 cc Regal Raptor :cat:
namı diğer yaşayan efsane
Rmazan abi ve torunu

evet yanlış okumadınız torunu 53 yaşında kendisi (benden genç duruyor maşallah) :cat:
Rambo abimize veda edip ayrıldıktan sonra 2. molamız Uşak yakınlarında
tarhana çorbasıda iyi geldi oohh (pandamızın canına değsin)
çorbamı içip dinlenip kendime geldikten sonra yollar beni bekler :cat:
Kula rampaları ve meşhur Kula virajlarını aştım :cat: MT 65 ler bomba maşallah :cat:
ve son molam Çavdarhisar :cat: az kaldı 45 dakikaya evdeyim bekle beni memlekeeett
ve Kütahyadayım girişte Özcan Aykul karşıladı beni sağolsun :rendeer:
ama oda ne bu işte bi iş var Kütahya tabelası yerinde yok :sunny: meğer Üzerinde yazılan yazılardan ötürü yenilenmek üzere sökülmüş yerinden olsun dedik ve tabelasız girişte bi poz daha aldık
ve en nihayetinde 10 gün önce ayrıldığım evime kavuştum :cat: "home sweet home" türkçesi evcaazım evcaazım sen bilirsin halcaazım :queen:
buda geliş itibarile km :cat: tam 2555 km teker çevirmişim gezi boyunca :bounce:
sıkılmadan izleyip takip edip yorum eklediğiniz hepinize teşekkür eder kazasız sürüşler dilerim sürç-ü lisan ettiysem affola hoşçakalın :rendeer:
yakın bi tarihte gezinin en leri ile devam edeceğim :cat: