rüzgardan korunmak için pantolon tavsiyesi paket servis işi yapacagim

Agv

arkadaşlar paket servis işine gireceğim muhakkak kışlık pantolon vardır ama yazın çekilmiyor o pantolon.. kendimden biliyorum bana ucuz yollu yazlık pantolon önerir misiniz? Ayrıca tavsiyelerinizi bekliyorum sabah akşam motosiklet üstünde olacağımdan rüzgardan korkuyorum.. montta vardır zaten kask deseniz ucuz yollu bir şey verecek olursalar Ls2 Ride 386 modelini düşünüyorum kendim alacağım. eldivenim de var deri almıştım karbon korumalı pantolon kalıyor geriye ucuz yollu bir şey tavsiye eder misiniz arkadaşlar yazlık? daha maaşı bile almadım, sürekli üstümde olacağından terletsin istemiyorum, rüzgar geçirip ileride hasta olmaktan korkuyorum doğrusu. mont rüzgarı keser diye düşünüyorum boyun kısmını buff ile kapatacağım gerekirse polar boyunlukla destek yaparım ince buff sürekli boynumda kalacak zaten abilerim ve değerli arkadasların yorumlarini bekliyorum

mesela bol bir kot pantolon alıpta içerisine ek yama mı yapsak boydan boya? hani rüzgar geçirmesin diye. sonrasında ise dizlik alsam 50-60 liraya.. ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:47 ----------

Mesela şu an bellik alacağım kesinlikle şart.

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:10 ----------

Arkadaşlar atletin üstüne giysem ve belliğin üstüne tişört giysem terleme sorunum çok fazla olur mu? Ayarlanabiliyor zaten sanırım sürekli tak - çıkar fazlaca zaman kaybı oluşturur eldiven + mont vs dersek eğer sürekli paket olacagi icin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O kadar çok soru sormuşsun ki hangisine cevap vereceğimi şaşırdım :queen:
Dizlik şart, pantalona gelirsek önerebileceğim bir ürün yok ama kesinlikle çok konforlu bir şey almaya bak. Bu sene ki yaz hiç bir yaza benzemeyecek demedi deme :cat:

Agv

O kadar çok soru sormuşsun ki hangisine cevap vereceğimi şaşırdım :queen:
Dizlik şart, pantalona gelirsek önerebileceğim bir ürün yok ama kesinlikle çok konforlu bir şey almaya bak. Bu sene ki yaz hiç bir yaza benzemeyecek demedi deme :cat:

dogrusu olmazsa eger, ikinci el bir seyler bakacagim para yok malum :) kask 180 + böbrek koruma 40 desek ortalama + pantolon 150 desek uhu.. ileride sorun yaşamak istemiyorum herşeyim tam olsun istiyorum :) yahu 400 500 tl gidecek gibi görünüyor bakalım nasıl oalcak

Rider denim ve 4ridersın korumalı kot pantolonlarına bakabilirsin. Sürekli üstünde olacağından daha günlük kullanım uygun olacaktır.

Agv

Rider denim ve 4ridersın korumalı kot pantolonlarına bakabilirsin. Sürekli üstünde olacağından daha günlük kullanım uygun olacaktır.

sanırım kevlar pantolonlardan? fakat onun için koruma almamız gerekiyor sanırım. yani dizlik, kalça gibi bölümler kevlar ile güçlendirilse de, galiba koruma ekipmanları yokmuş.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:39 ----------

Ayrıca arkadaşlar bu kevlar kot pantolonlar rüzgar geçirir mi bilgisi olan var mı? Yağmurlu havalarda zaten yağmurluk giyerim + çalışacağım yer eminim ki temin eder kışlık pantolon

Agv

şöyle bakındımda pahalıya patlayacak gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar