Cumleten merhaba beyler.. Bi suredir takip ediyorum bu basligi valla Tvs Apache'den cok muhabbetinizin samimiyeti sardi Allah arttirsin.
Simdi kafamda bi cok soru var. Sifir ya da temiz ikinci el yeni kasa Tvs Apache almaya niyetlendim ama sponsor bulursam ikinci el temiz bir Honda Cbr 125r de dusunmeye basladim. Motor tecrubem yok iki kez ikiser dakika kullandim sadece, yeni baslicam ilk motorum olacak insallah. Apache'nin yeni kasalari hosuma gitti, Cbr 125r de guzel ama malum 2000 lira daha pahali ve grenajli vs.
Sizlerin fikrini almak istedim ne yapmam gerektigine dair. Ílgilenip cevap atanlara tesekkur ederim simdiden.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:37 ----------
He bir de Apache'nin guclu oldugunu ama frenlerin bu gucu durdurmakta zorluk cektigini okudum bi yerde. Siz kullanicilarin agzindan duymak istedim, var mi boyle bi durum gercekten?
Şimdi Sorular gibi cevaplarda komplike ..
İlk motor olarak Cbr de Apachede kullanılabilir .. o konuda sıkıntı yok .. Rahatcada alısırsın 1 haftada trafıge cıkacak hale gelırsın guzel bi azimle ..
İlk motorun olacaksa Çabuk sıkılacak üst modele geçmek isticeksın max 1 sene sonra .. Apache 2 .elde zarar yaptıran bi alet maalesef .. yok ben satmam kullanırım dıyosan ve kaza düşme flnda olrsa masrafım az olsun diyosan apache tecih et ..
yok ben sıkılır satarım dikkatlide kullanrım dıyosan temiz cbr bak 2.elde aldığından yüksek fiyata satarsın .. 2 motorda elimden geçti karşılaştırmak bnm için zor değil ..
Ve fren mevzuunda apachenın frenleri apacheye gayet yeterli .. Er 5 gbi güçlü bi motorun bile arkada kampana kullandığını düşünürsek apacheye yetersiz demek haksızlık olur .. ama şu gerçek cbr frenleri daha iyi .. :cat:
can kardes sen bosver takma kafaya ben inazumayi alinca seni arkaya atar sabriye veririz ayari
sende arkadan nanik nanik yaparsin

enes kardesim saolasin
Selo dayı alda gezek inazumayı
tesekkur ederim. cbr 125r nin yan karenaj vs ucuzmus sanirim bilgin var mi hocam dogru mudur? yok degilse tek sansim apache ya da uygun kucuk chopper tarzinda bisey.
Bu arada egitim kesinlikle aklimda fakat 450 lira verip de iki gun kalabalik icinde iki egitmenden ne kadar sey ogrenilir ki diye suphelerim var (honda vb. egitim merkezleri). 450 liranin hesabi da ogrenciyken yapiliyor malesef havaya gitsin istemem, bu anlamda.
Eski kasa cbr alacaksan krenajlar çok pahalı .. 1500tl komple grenajlar işte .. Ama yeni kasa dandık mlzeme ve ucuz gayet .. yeni kasa düşünüyosan alabilirsin korkma .. ona yakın masrafı apachede açar kazada Allah korusun .. Ve 450 lira o eğitimlere değmez .. bilen bi arkadaşınla pratik yap yada benim gibi kendin öğren .. eninde sonunda öğreniceksin fakat tek tavsiyem kendine güvenene kadar trafiğe çıkma , sen ne kadar dikkatli olsanda trafik tecrüben yoksa diğer sürücüler canını yakabilir ..:cat: