sen önce bi rtr150 kullan. ondan sonra 180lige ceviririz.. ybr den sonra 180 hızlı gelir![]()
sailor33 cevabın için çok teşekkür ederim =)) bu ayın onunda maaşı alıp mondialın granajlarını yenıleyıp vercem satısa obur ay allahın ıznıyle alacam apache :flower:
can sana diyecek birşey bulamadım![]()
sabri abi 180 kitini uygulayabilirsen karbüratör de degişmesi gerekiyormu ? Bu arada bakalım yarın yeni kasaların işlemleri biticekmiş alabilirsem motoru akşam resimleri paylaşırım![]()
izmitte bakımları kime yaptıracaksın ?
yetkili tvs yok bildiğim ..
yetkili servis varmış realin arkasında kymco satıcısı adını bilmyorum orasını fazla tutmuyorum zaten yaptıgı işi çok övüp hiç bişey yapmadan kazıklamaya çalışanlardan.Motordan anlamasak yutturucak geçenlerde duke 200 getirmişti 34 hp diye bana anlatmaya başlamazmı![]()
anlaşabilirsek bakımlarını aldıgım yerde isotlarda yaptırmayı düşünüyorum.
kanka be.bim motorda kesici yoktu biliyon mu bugun denedim 12 bine dayaniyor hatta 13 bin yokmu diye didi didi d:queen:idi ediyor
arakdaslar selam
bugun ılk kez motorumla bulustum apachelerde tıtresım var fılan dıolardı ama ben 120 ye kadar cıktımö ve hıc tıtresım fln yoktu) nasıl bır tıtresım oluyor gercekten merak edıyorum gercı ben ılk kez vıteslı motora bınıyorum ama ınanın motor yag gıbı gıdıyor cok begendım bu apacheyı
![]()
apachenin sele yüksekliği nedir bilen var mı? 2012 modeliyle 2013 arasında yükseklik açısından fark var mı. veya sele genişliği aynı mı. boy kısa olunca soruyo insan böyle![]()