Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

:queen: dolma teker! pinokyo bisikletlerde vardı, heygidi! :mrgreen:

abi bu arada benim aklım şu sıralar PCX'e gidiyor.. ne diyorsun?

iyide uzunyolda hele artçılı zor olur murat. max hızının 90-95 civarı ve yakıtınında 100km/3lt civarında olduğunu söyledi bir arkadaş..
ama şehiriçi ve e5 te gayet güzel makine. ben genede scarabeo derim. heryola geliyor mübarek..

PCX ince tekerlekli, biraz yol tutuşu sıkıntılı. Onun dışında teknolojisi mükemmel, koca bir sele altı var, şehir içi her türlü 1 numara!!

iyide uzunyolda hele artçılı zor olur murat. max hızının 90-95 civarı ve yakıtınında 100km/3lt civarında olduğunu söyledi bir arkadaş..
ama şehiriçi ve e5 te gayet güzel makine. ben genede scarabeo derim. heryola geliyor mübarek..

abi uzunyol için scarabeo da kesmez gibi. neden kesmez, çünkü uzun yolda 120km/s'in üzerinde hızlara ihtiyaç duyduğun anlarda oluyor. anlık çıkışlarda yada otobanda falan 150-160 gitmek lazım. zaten bence uzun yol için kullanılacak scooter en az 400cc falan olmalı. en makulu PCX'i şehir içi ve maximum 200km'ye kadar yollarda kullanacaksın; şehirdışı içinse enduro alacaksın ama işin para kısmı var; o konuyu hiç açmayalım! :cherry:

kısmet abi bakalım.. PCX'in piyasası da bir derece daha iyi duruyor..

Merhaba Salcanocular nasılsınız bakkem :cherry: beni sorcak olursanız çok iyiyim Büyük Akdeniz ve Ege turum bu akşam saat 18:30 itibari ile hayırlısıyla kazasız belasız son bulmuş bulunmakta :king: artık evdeyim

@Adem 80 sana sıfır bi inazuma yakışır ağa :cat: YBR 250 decem temizini bulmak zor bulsakda pahalı dicen şimdi :wiinkk:

@Tahsins Geçmiş olsun aga :king:

sağol abi. Bakalım nasip kısmet bu işler. Ama bundan sonra ilk alacağım motor inazuma. Yanında wolf dursun. Wolfu belki fatihe geri satarım makul bi fiyata. Satarsamda bi titan falan alırım şehir içi. Bakkala çakkala pazara gitmek için. İnazuma gezmek için kullanırım.

Merhaba Salcanocular nasılsınız bakkem :cherry: beni sorcak olursanız çok iyiyim Büyük Akdeniz ve Ege turum bu akşam saat 18:30 itibari ile hayırlısıyla kazasız belasız son bulmuş bulunmakta :king: artık evdeyim

@Adem 80 sana sıfır bi inazuma yakışır ağa :cat: YBR 250 decem temizini bulmak zor bulsakda pahalı dicen şimdi :wiinkk:

@Tahsins Geçmiş olsun aga :king:

sanada geçmiş olsun abi :)

Eyvallah ağalar :cat: Bende herkesin kandilini kutlar esenlikler dilerim :rendeer: Fatih şimdi geldi bu arada herkese selamı var :king:

Fatih abile konustum bende 6 gibi varmıs öglen aramıstım yoldaymıs, güzel gitmiş 340 km yaptım dedi, Motoru cok güzel yanlız ..Tekeriniz düz bassın ahmet agam temmuzda unoyla gelicem yanına bi kapıstırak gencleri :)

Merhaba arkadaşlar.Ahmet aga ve fatihle gece sürüşünden sonra dedim benim motor gece için uygun değil.Gündüz farı ve xenon şart.Gündüz farları hazır duruyordu ilk boşlukta taktım hemen :) Sırada xenon var.Birde bugün tur camı siparişi verdim.Gelince resim atarımKalın sağlıcakla.

0000003pj.jpg

0000002eh.jpg

Cok güzel olmus abi eline saglık,Dedigim gibi,Yanlara 2 daha atsan cok iyi olur ayrı kontakla yaparsın onlarıda :) Ama cidden cok iyi olmus :)

arkadaşlar cc büyütmeyi düşünüyorum. Kıyaslamalar bölümünde 2013 apache, sıfır inazuma-cbr 250r almayı düşünüyorum diye bi başlık attım. Bakarsanız sevinirim. Fikirleriniz benim için önemli.

adem abi al bir inazuma keyfine bak cbr 250 r alam deme sakın sen 3 kişisin size gelmez cbr

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-2011-model-4100-km-salcona-ybr-motorlu-motorsiklet-arayanlara-119163056/detay

satlık ettım ıyı motor ama malumunuz genelde rampa bızım buralar mc yı ozledım tekrar 150 cc ye dönecen 2000 tl ye el sıkışırız almak ısteyen varsa ilan olunur

hayırlısı olur inş. ramazan abi allah gönlüne göre versin inş. satar alırsın mc

Fatih abile konustum bende 6 gibi varmıs öglen aramıstım yoldaymıs, güzel gitmiş 340 km yaptım dedi, Motoru cok güzel yanlız ..Tekeriniz düz bassın ahmet agam temmuzda unoyla gelicem yanına bi kapıstırak gencleri :)

izzet 6 da değil 2 de geldim manisadan kütahyaya 340 km yi 5 saatde gelmişim manisadan 9 da çıkmıştım maşallah deyin
bu arada baya sevdin galiba kadırgayı sen izzet sana satayım motoru :p :p :p

bursaya ugrıcaktı yemek yıyecedık vay koftehor

mutlu hava durumundan dolayı o tarafa gelme işim yattı abi kusura bakma

Merhaba arkadaşlar.Ahmet aga ve fatihle gece sürüşünden sonra dedim benim motor gece için uygun değil.Gündüz farı ve xenon şart.Gündüz farları hazır duruyordu ilk boşlukta taktım hemen :) Sırada xenon var.Birde bugün tur camı siparişi verdim.Gelince resim atarımKalın sağlıcakla.

http://imageshack.us/a/img526/1888/0000003pj.jpg
http://imageshack.us/a/img843/1812/0000002eh.jpg

meriç kanka yakışmış motora güle güle kullan

Ben dedim aga sana fiyatını 500 Tl 3 ay taksit :D Vermedin :) Saka Saka abi motorun cok güzel ama YEBEREEEE desem anlarsın heralde bu duygu gecmez bizde, O yüzden tsk ederim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar