Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam fazerciler bu makinanın tipi racing e göre kötü ama sesine hastayım .birde maksimum hızı kaç km 1 2 3 4 5 6 .cı viteslerde en yüksek kaç km hızı görüyor?yani 1 nci viteste görebilceği maksimum hız nedir 2nci viteste nedir 3 4 5 te nedir?yakıt anlattığınıza göre baya yakıyormuş.
ben şuan cbr 250 r kullanıyorum 170 175 arası hız yapabiliyorum max. 150e kadar rahat bir şekilde çıkıyor. 150den sonra çok fazla titreşim oluşuyor.açıkcası 30000 km yaptıktan sonra xj 600 diversion f modelini almayı düşünüyorum. fazere çok benziyor arada 20 beygirlik bir güç farkı var. ikinci elde hiç yok bu diversion f lerin
ancak fazerler bi dünya var. ilginç mi sizce? yorumlara bakıyorum hızlanması çok seri yavaşlamasında sıkıntı var diyor arkadaşlar doğrumudur?

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
bence sen yine racing'le devam et. ::sm_smile

Fazer'ın tüm viteslerini bilmiyorum ama 2. viteste 150 3. viteste 180 4. viteste 210 diye biliyorum.

Çok yakması konusuna gelirsek; basarsan her motor yakar :mrgreen: Fazer'la şehirler arası sakin sürüşte 22 kuruşlara iniyorsun.

diverson yeni bir model. O yüzden ikinci eli pek yok. Yeni nesil Fazer diyebilirsin ona, biraz daha uslu hali...

hızlanma yavaşlama konusunda kıstasın nedir bilmiyorum ama 3.2 saniye gibi bir hızlanması var. durmasına güvenmiyorsan, abs'li modelimiz de var :rendeer:

1!de 100km, 2'de 145, 3'de 185 4'de 205 diye gider. Top speed eğer uygun yer biraz iniş biraz rüzgar 265 civarıdır ama 250 garanti.
Yakıtı çok uygundur. Diversion aynen ybr cbf rahat kullanımlı bir motosiklet. Özellikle yeni olması dolayısıyla tavsiye ederim. Ama temiz bulabilmek
kaydıyla Fazer candır:thumleft:

Motosikleti
ha doğru yaa 1'i unutmuşum. Evet 1'de 100 demeliydim :mrgreen:

1. viteste 100 ü kaç devirde buluyor...ben hiç denemedm öyle bişey merak ettim

Motosikleti
Çok nadir de olsa deniyorum ben de, arada bir motora mentol lazım :mrgreen:

Motosikleti
Haklılık payı var :mrgreen: gerek yok yani böyle aksiyonlara :cherry:

Haklılık payı var :mrgreen: gerek yok yani böyle aksiyonlara :cherry:

Yok korayım zaten 8-9 binde motor bağırınca bi tuhaf oluyorum zaten, 1. Viteste 60-70 gördüm de 8 binde acaba benim motor mu gitmiyo diyodum, o devirlere psikolojik olarak çıkamıyom zaten:)

sigorta 73 tl ankarada 2005 fazer kasko 730 tl
sana katılıyorum siyah şase daha bi hoş gösteriyor motoru:cat:,İzmir civarında naked bulursam tadından yenmez bulamazsam fazerın grenajlarını çıkartmayı düşünüyorum bakalım bu yakın zamanda bir motorun üstünde görmek isityorum kendimi nasip işi tabi...
motorunuzun sigorta bedeli ne kadar tutuyor & kasko yaptıran var mı?

Motosikleti
Kasko çok değişkenlik gösterebiliyor ya.. :) kişinin yaşı, ehliyet tarihi, kaza geçmişi, ileri sürüş eğitimleri ve seviyeleri, güvenlik tedbirleri (gps vs.), modelin ülke geneli kaza ortalaması, yedek parça tedariği ve fiyatları vs vs. vs. diye uzayıp gidiyor. Ben bir ara fiyat alayım dedim 2500tl ila 1600tl arasında fiyat çıkartıldı.

sana katılıyorum siyah şase daha bi hoş gösteriyor motoru:cat:,İzmir civarında naked bulursam tadından yenmez bulamazsam fazerın grenajlarını çıkartmayı düşünüyorum bakalım bu yakın zamanda bir motorun üstünde görmek isityorum kendimi nasip işi tabi...
motorunuzun sigorta bedeli ne kadar tutuyor & kasko yaptıran var mı?

Yok korayım zaten 8-9 binde motor bağırınca bi tuhaf oluyorum zaten, 1. Viteste 60-70 gördüm de 8 binde acaba benim motor mu gitmiyo diyodum, o devirlere psikolojik olarak çıkamıyom zaten:)
müdür bi kere dene bidaha vazgeçemezsin fazerin tadı 8 den sonra katlanıyo :)

Değerli arkadaşlarım. Yaklaşık 10 gün önce çok temiz, simsiyah bir 2005 fazer sahibi oldum. Dolayısıyla yakışıklı motoruma ciciler alma zamanı geldi. Disk kilidi, çelik halat kilit ve brandasını aldım. Ancak bunları ve kaskımı koyabileceğim, uygun fiyatlı bir de topcase ihtiyacım var. Fiyat/performansı iyi bir topcase tavsiyesi (mümkünse 48 lt ve 2. el) benim için çok önemli. Kazasız belasız günler.

Motosikleti
Ondan değil :) ben vstrom almaktansa yine Fazer'ı seçerdim.. Vstrom'u seç dememin sebebi, beklenti ve taleplerini karşılaması açısından.. :cat:

motoru genel anlamda asfaltta şehirler arası kullanacağim ama bazende dağ tepe ikisinin arasında fark oldugunu biliyorum ama ben hem ekonomi olarak yakıt yonunden hem sağlamlık olarak ikisinide kullanmış birisi çikarsa ve ben kesinlikle tekrar alacak olursam bunu alırım derse daha çok o motor üzerine yogunlaşacağim
Genel anlamda şehirler arası ama bazende dağ tepe.. Bu tabir vstrom'un tabiridir :) Fazer'la dağ tepe anlayışı farklıdır, yorar ve yorulur.. Hem de ekonomi olarak yakıt yönünden demişsin. Vstrom her halükarda aynı şartlarda Fazer'ın 3'te ikisi kadar yakacaktır...

İşte bu sebeplerden sen vstrom'u seç :mrgreen:

Ondan değil :) ben vstrom almaktansa yine Fazer'ı seçerdim.. Vstrom'u seç dememin sebebi, beklenti ve taleplerini karşılaması açısından.. :cat:

Genel anlamda şehirler arası ama bazende dağ tepe.. Bu tabir vstrom'un tabiridir :) Fazer'la dağ tepe anlayışı farklıdır, yorar ve yorulur.. Hem de ekonomi olarak yakıt yönünden demişsin. Vstrom her halükarda aynı şartlarda Fazer'ın 3'te ikisi kadar yakacaktır...

İşte bu sebeplerden sen vstrom'u seç :mrgreen:

verdiğiniz cevap için teşekkur ederim

selam arkadaşlar forumunuzu büyük bi keyfle takip ediyorm
yeni motosiklete geçmek istiyorm daha önceki motorm kanuni phantom onu sattım şuan iki motor arasnda kaldm bi naked hastası olarak suzuki gsr6 mü yoksa yamaha fz6n mi?
fz6 ağır basıyo galiba ama sizlerden de bilgi almak isterm
fz6n için:
- şehir içi ve şehir dışı yakıt durumu nasıl?
- son kç km hızları görebiliyo?
- motorda abs olan modeller kaç modelden yukarı olanlardr?
- motorda kronik bi sorun warmıdr? sorular brz çok ama şmdiden k.bakmayn :)

Motosikleti
- En düşük 22 kuruş en yüksek 55 kuruş civarı yakıtı var. Şehir içi ortalama değer 30 kuruş oluyor.
- 250-260 civarında söylentiler mevcut :mrgreen:
- 2006 ve üstü
- Kronik çok fazla yok, zaten olanlar da şimdiye kadar karşılaşılmış ve halledilmiş oluyor büyük çoğunluğunda. TPS sensör arızası ve gidon merkez rulmanı arızası kronik hastalıklarımız. Ama çok nadir karşılaştım bunları yaşayanlarla da şahsen. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar