Off o ne biçim balata fiyatı :cherry: çinliye 5 liralık balata taktım zınk diye durduruyor ayrıca balata alışınca ötmeyi de kesti, ilk taktığımda bikaç yüz km öttü ama.sana gayet objektif olarak cb nin benim gözümdeki sıkıntılarını sayayım, 1: ön teker yerde su varsa alıp ayakkabından başlayıp diz kapaklarının üzerine kadar atıyor, 2: deponun kapağı belli bi devirde inceden zırıldıyor.
bu ikisi haricinde şikayetim yok. bu 2 gün sonra tam 1 yıl olacak cb yi alalı. ilk günlerde koltuktan bende şikayetçiydim, döt felci oluyordum uzun yolda ama zamanla yumuşadı yada totom alıştı. farların sürekli yanması trafikte güvenlik için, birçok motosiklette var iyi bişey. ben farı çok açık bıraktıgım halde daha sorun yaşamadım.
Bu arada ön fren balatası 53 lira, yani pahalı birde o var.
Titreme var artcida + son hızı da düşük
Lütfen söyleyebilir misin son hızı kaç olmalıydı bu motorun?
Anladım benim içim ısındı bu CB125E ye umarım keşke demem, bu alım konusunda bana yardım edebilirmisin biraz?
Son hızda bağırmayan motosikletmi var![]()
Standart zincir-dişli-karburator ayarı en ekonomikte-hava filitresi v.s herşey standart halde, düz yolda göz açıp kapayana kadar 100kmh görüyor CB, sonra biraz daha yavaş ivmelenmeyle 120 kmh lere tırmanıyor.
Eskiden yapanlar var yazardım ama bizzat tecrube edince anladım ki gazı açınca gidiyormuş zaten![]()
He 120 kmh hiçbir 125cc için bence uygun değil, bundan bile fazlasını bekleyen varsa CB almasın diye dua ederim, sonra dır dır moral bozuyorlar 121km yapmadı diye :mrgreen:
Son hızı 90 bagırıyor uzun yolu nasıl yapıcaklar ,Cbf 110 gidiyor ama yeter Cc önemli degil, 90 Stabil gider Cb 90 Da bagırıyor kesiciye giriyor gibi,Stabil kac gider + 3.850 Cok buna Su sekildee

Nasıl kac olmalıydı,Madem cok güzel, Niye gitmiyor o kadar para gitsin birazda bi zahmet 90 dedimi bagırdıgını söylüyorlar, 4000 e en iyi motor CB
Off o ne biçim balata fiyatı :cherry: çinliye 5 liralık balata taktım zınk diye durduruyor ayrıca balata alışınca ötmeyi de kesti, ilk taktığımda bikaç yüz km öttü ama.
Benim CB' de, 5.vites sabit hızda seyrederken elektrik kesmesi gibi silkeliyor, genelde rampa çıkarken yapıyor...