kardeş motorun guzelmiş büyütmek istiyorum diyosun iyi güzelde cbr 125 demişsin bu büyütme değil küçültme bile sayılabilir. bence 250 liklere falan bak yani yine sen bilirsin de ...
yok dostum zaten ben cc olarak demiyorum boyut olarak diyorum benim boyuma kısa geliyor1,93
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
yok dostum zaten ben cc olarak demiyorum boyut olarak diyorum benim boyuma kısa geliyor1,93
![]()
Sağ el ve bacak frenleri, sol el ve bacak vitesle ilgili şeyleri yani debriyaj ve vites pedalını kumanda edecek. Bunu düşün ve debriyajla freni karıştırma.bu gun bende mi drift aldım daha tam suremiyorum bakalım nasıl olacak ayak fireni debriyajı karıştırom ::=
kompresyondakayken devir mesela 6.000 e cikti gaz vermiyorum motor gaz verip 6000 devire cikmis kadar yakarmi ?
Sağ el ve bacak frenleri, sol el ve bacak vitesle ilgili şeyleri yani debriyaj ve vites pedalını kumanda edecek. Bunu düşün ve debriyajla freni karıştırma.
Sağla sol neresi aga,ben o kısmı anlamadım:thumright:queen:Ayak fireniyle debriyaj karışır mı yaw,arabamı bu...
Bu motora far koymayı unutmuşlar resmen, boş sokakta durunca kısalar 5 metre ileriyi, uzunlar yolun solundaki evleri aydınlatıyor. Yollarda sokak lambalarıda olmasa gece gidemeyecekmişiz.
bi de hangi beden branda almalıyız, arkada 32 lik topcase varken. 4 gün önce sipariş verdim yollamadılar bende iptal ettim almadan bi kere daha sorayım sizlere
boşa atmıyoruz genelde denmiş ama bizim motorlar yokuş aşağı inerken boşa atmazsak devire göre benzin yakıyor. Enjeksiyonlu olsaydı yakmayacaktı. Bunu düşünerek genel olarak ben de yokuş aşağı debriyaja basılı iniyorum.
Bu alet 4 tekerli değil, düşüp yaralanmak istemiyosan 20km üzeri hızlarda boşa atma. Motor rölantide çalışırken de benzin yakıyo, sen gaz vermezsen rölantide yakacağından en fazla yüzde 20-30 fazla yakar. Riske girdiğine değmez.boşa atmıyoruz genelde denmiş ama bizim motorlar yokuş aşağı inerken boşa atmazsak devire göre benzin yakıyor. Enjeksiyonlu olsaydı yakmayacaktı. Bunu düşünerek genel olarak ben de yokuş aşağı debriyaja basılı iniyorum.
boşa atmıyoruz genelde denmiş ama bizim motorlar yokuş aşağı inerken boşa atmazsak devire göre benzin yakıyor. Enjeksiyonlu olsaydı yakmayacaktı. Bunu düşünerek genel olarak ben de yokuş aşağı debriyaja basılı iniyorum.
Arkadaşlar merhaba, yine ben yine sorular
200 km ye geldi şimdilik motor
7.000 devirden sonra devir saati sapıtıyor, neden olabilir
motor sabit dururken 4-5 bin devire kadar gaz veryorum aynalar epey bir titriyor.
2-3-4-5 viteste giderken elimi gazdan cekiyorum sonra gaza azıcık bile yüklensem şılak diye bir ses geliyor motordan tam kavrarken, zincir mi gevşek acaba
sabahları ilk çalıştırmada sürekli stop ediyor yada kırmızı ışıga yaklaşırken 2. vitese kadar düştükten sonra durmaya yakınken debriyaja basıyorum motor rolantide durması gerekirken stop ediyor yine.
benzinliğin alt musluğunun olduğu yer sapsarı oldu, azıcık kaçırıyor sanki
benzinliğin üst kapağının oraya burnumu dayayıp kokladığımda sürekli bir benzin kokusu var, kaskı koyuyorum ustune 1 dakika sonra kaskı elime alınca içi hep benzin kokmuş oluyor. Sizce kapak hava mı alıyor, üstüne basınca biraz içeri göçüp geliiyor. Bu boşluktan yağmur suyu falan alırmı
ön firenin olduğu yer aynanın sapının dibinde küçük yuvarlak bir cam var içerisindede bir sıvı, neyi gösteriyor bu? ne işe yarıyor.
uzun farlar taa ağaçların tepesini aydınlatıyor zerre yola dokunmuyor, bunun ayarı var mıdır? kısalar bir nebze olsun iyi
20 liralık benzinlede 120 kilometre anca gidiyor. 4 küsür litre benzin aldı 15 kilometre gitmeden gaz yememeye başladı. sonra durdu, benzin vanasını yukarı cevirdim ondan soonra çalıştı. yedek depo 1 litre alıyorsa geri kalan 3 litreye ne oldu 15 kilometrede
son olarak motorun burnu yokuş yukarı bakarken motor marş almıyor, burnunu aşağı çevirince çalışıyor, bu sizdede var mı
Destan gibi oldu, hadi bakalım hayırlısı![]()