Arkadaşlar Merhaba,
Bu gün motoru teslim aldım bi 15 km dolandım. İlk defa motor sürdüğüm için baya bi zorlandım. Ls2 kask almıştım, sesi bayağı bi azalttı fakat sağa sola bakarken pek rahat olmuyor. Bi de içine benzin koyduk dediler bayiden aldım 4 km sonra benzin bitti motor elimde petrole gittim. Dedim heralde ilk dakikadan bozduk motoru. 60 km hızı geçmeden 500 km gidecez demekki bu şekilde 5. viteste
Viteslerin yukarıya doğru yükselmesi beni bayağı bir sasırttı, kurstakı motor tam tersiydi.
Arkadaşlar şimdi ben armor alarmlı kablo kilit aldım, ama bir de disk kilidi almak istiyorum. O da alarmlı mı olsun yoksa alarsızmı karar veremedim. Bildiğiniz kaliteli bir disk kilidi önerirmisiniz? U şeklinde olanlardan, öteki diske takılanlar pek sağlıklı olmuyormuş.
Birde arkada topcase varken tüm motoru sarabilecek bir lastikli branda. içi tüylü motoru çizmeyecek tarzdan, çok da pahalı olmasın. Ben baktım bulduğum brandalar motora uyuyormu uymuyormu bılemedım. Kullanıp denediğiniz markaları önerirseniz yarın sipariş vermeyi düşünüyorum.