İstanbul'da anahtar teslim 6100 TL ye yapardın aslında. Bana 5930TL yüksek geldi.
katılıyorum
İstanbul'da anahtar teslim 6100 TL ye yapardın aslında. Bana 5930TL yüksek geldi.
ben de 4 nisan'da plaka ruhsat sigorta dahil 6440 a aldım karta 12 taksit
İstanbulda ruhsat plaka sigorta hepsi 6200 e aldim dun
merhaba,
Motorlarınızı nereden aldınız?
arkadaslar uzun yol deneyimi olan varmı bu motorla ? su sogutmalı olması azcık cezbetti. son hızı nedir ?
son surat 112 kmh demişsiniz. artçılı 100km.. uzun yol için düşünüyorum bu motoru 100kmh kac bin devir de ? 90-100 ile gaz kesmeden 50-70 km yol alınırmı ? cok zorlanırmı motor ? cbf 150 kullanıyorum karsılastırmak ıcın soruyorum.
bende var joyride 200i artcı yeri inanılmaz rahat bagaj devasa gösterge paneli akşam çok güzel ışıklarıIkı kısı ıle ( toplamda 115 kg. Kadar) Tekırdag ıstanbul yaptık .
Gelırken ortalama hız 100 km cıvarıydı anlayacagın gazı Tekırdagda dıpledım evde kapattım . 25 tl ıle 200 km yı gecen motor 130 kmde benzın ıstedı . Ve motorun yoruldugunu hıssettım . Zaten mecbur olmasam mutlaka bırkac kere dınlendırırdım . Hıc durmadan geldık. Uzun yolda 80 km ortalama bu model ıcın en ıdealı bence . Sehır ıcınden ya da max 150 km lık turlardan fazlasını beklememek lazım . Canta takılı degıl canta olsa yakıt bıraz daha artardı belkıde .
Zaten satma sebebımde budur . Joyrıde 200 karısık kullanımda benım denedıgım bıldıgım en optımum motor . Sehır ıcınde daha buyugu , uzun yolda daha kucugu sakıncalı . Tam orta yerde![]()
yorumlar için teşekkürler. cbf 150 kullanıyorum 2 hafta önce 1000km ayvalık turu yaptım. ayın 24 ü gibide 1650 km civarı kuş adası gezisine çıkıcam. su soğutmalı olmasının yararı olur die düşündüm.. ama cbf ile daha rahat gidip gelicem demekki. yorumlar için teşekkürler. bu arada tur camlı cantalı cbf le 350-370 km yolda 40-45 lira benzin yakıyorum
sym ye cok sıcak bakmıyorum yav. daha önce ki çin malı scooterimden çektim biraz. yamaha , honda , suziki .. baska marka düşünmüyorumyamaha xmax yada xcity arayıslarındayım
![]()
sym ye cok sıcak bakmıyorum yav. daha önce ki çin malı scooterimden çektim biraz. yamaha , honda , suziki .. baska marka düşünmüyorumyamaha xmax yada xcity arayıslarındayım
![]()