- Motosikleti
- Honda VFR 800x Crossrunner
Bende şıkırtı rahatsız edecek derecede değil henüz. Özellikle kask takılıyken :mrgreen: ama bu sezon sonunda motora dip bucak sağlı sollu girerim gibime geliyor. Hem şimleri değiştirip hem egzantriği değiştirmeyi, yeni lastik almayı, abs'de sıkıntı varsa (zannetmiyorum ve olmadığını ümit ediyorum) onu da hallettirmeyi düşünüyorum. Bana şu anda bir zararı yok..
Fakat egzantrik zincir gergisi gevşemiş ve belirgin derecede duyuluyorsa ve yaptırmazsan, kopma söz konusu oluyor. Bu da Allah korusun, motoru kitliyor... Motoru kitlemene mi yanarsın, misalen 150-200km hızla giderken motoru kitleyip uçmana mı yanarsın... tabi bu durumda sana neler olur veya motora neler olur Allah kerim...
ale:
Fakat egzantrik zincir gergisi gevşemiş ve belirgin derecede duyuluyorsa ve yaptırmazsan, kopma söz konusu oluyor. Bu da Allah korusun, motoru kitliyor... Motoru kitlemene mi yanarsın, misalen 150-200km hızla giderken motoru kitleyip uçmana mı yanarsın... tabi bu durumda sana neler olur veya motora neler olur Allah kerim...