M5 kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ediyorum..pişman olmayacaksınız..ısındığında yol tutuşunun ne kadar üst düzeyde olduğunu farkedeceksiniz..1000 km oldu ben takalı.çok mutluyum M5 ile..Ben İstoç Anes Motordan almıştım..balansınıda yapmışlardı...Anadolu yakası için nereden alınır bilgim yok maalesef..Avrupa yakası için dediğim gibi İstoç Anes Motor düşünülebilir..yada Kabataş'ta Buz Motor...
Benimle aynı durumdasın. Bende M3 bitirmek üzereyim. M5 alıcam yakın zamanda.. İstanbullu arkadaşlar yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.. :cat:
Bugün arka balatalarımı değiştirdim."Brenta" marka balata taktılar. Nedendir bilmem ama, motorun kafası karıştı. Bazen arka frene dokunduğum gibi abs devreye giriveriyor, bazen de hiç abs yokmuş gibi direk kızaklıyor. İki kez teker kitlemesinden ötürü yatıyordum.. Balatalar alışınca düzelir mi ki acep ::153::
Bugün arka balatalarımı değiştirdim."Brenta" marka balata taktılar. Nedendir bilmem ama, motorun kafası karıştı. Bazen arka frene dokunduğum gibi abs devreye giriveriyor, bazen de hiç abs yokmuş gibi direk kızaklıyor. İki kez teker kitlemesinden ötürü yatıyordum.. Balatalar alışınca düzelir mi ki acep ::153::
[/COLOR]Erhan, senin motorun da sıkıntısı buna benzer birşeydi, servise gösterecektin. Gittin mi servise?? ::153:: Bi de sen yeni balata takmadın di mi? ::153::
Merhaba Arkadaşlar Aranıza Bugün öğle saatlerinde katılmış bulunmaktayım :flower: Artık Benimde Seksi bir fazer ım var.
Kısa Motordan Bahsediyim. 2007 model Darbesiz Boyasız hatta Nokta rutujsuz
Lastikleri ön arka metzeller m5 Yeni :thumright
Zenon Farlar uzun kısa ciks :thumleft:
Performance egzoz fenaaaaa :cat:
Bu arada motorla ilk gün 230 km yol yaptım izlenimlerim. Gaza dokunduğun anda çok aşırı gücünü hissettiriyor. Kaç Kere motoru altımdan kaçırıyordum ilk anlarda baya tırstırdı beni.
çok ilgi çekici sesi olsun görüntüsü olsun çok etkilendim. Ayrıca Yarın yağ değişimi Yapacağım Yağ tavsiyesi verebilirmisiniz?
İlginç.. Adamı ben de merak ettim sırf onunla tanışmak için oralara süresim geldi :mrgreen: ABS'yi çok kafaya takmamaya çalışıyorum, balatanın diske alıştığında bir sorun kalmayacağını düşünmeye başladım bile..
Ama şu BİİİN TEEELEEE olayına takıldım...
Bundan 4-5 ay önce benim motor hakkında birşey merak ettim ve Düzce Dadaş Motor'a telefon açtım. Fazer'larda bilinen bir ses vardır, şıkırtı şeklindedir. Bu sesin neye göre belirlenip ne olduğunu, nasıl giderildiğini sordum. Sesin, ya egzantrik gergisi gevşemesinden ya da subap şimlerinden geleceğini belirtti. Hangisi olduğunu anlamak için motoru getirmem gerektiğini belirttiler. Egzantriktense zincir ve gergi değişiyor; fiyatı işçilik dahil 350tl civarında dedi. Subap şimleridense şimler değişiyor; o da aynı fiyata olacaktır dedi. Zaten işçilikleri çok yakınmış birbirine, aynı yerler sökülüp takılıyormuş.
Buna bakarak 1000 teeeleeee'yi neresinden ürettiğini merak ettim arkadaşın .. ::146::