cuma günü 2013 model ybr aldım tam 3 aydır 2013 ün gelmesini bekliyodum sonunda aldım oda siparişle geldi...sevkiyat devam ediyor fakar bayiler 2013 almıyo 2012 ler bitmeden getirmiyolar
öncelikle hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler
hocam 2013 de ne gibi farklılıklar var bende alacağım ve de bayiler siparişle getiriyorlarmı ?
2012 nin aynısı far uzay kafa yuvarlak bekliodum ama değil...piyasada olmamasının sebebi kesinlikle bayilerin işi..hatayda 2013 lerin satışına başlanmış ama burda hala yok şubat sonu dediler şubat sonu oldu mart başı dediler mart sonu oldu nisanın ilk haftası dediler en son 2 haftası elime geçti..şimdi bide haziran diyolar bazıları idda ediyo türkiyenin hiçbiyerinde yok diye..valla firma isteyen bayiye gönderiyor gidin konuşun bayilerle belki siparişle getirebilir
Merhabalar.Service manuelde hava ayarını 1/2 turns out yazıyor.Acaba bu 1 2 tur arasımı demek oluyor ?
yarım tur anlamında
yok aga![]()
İstiyorsan sana veririm ama wolf bile altında ufacık kalırken bu kaybolur gider gibi. :queen: :queen:
Yok bana lazım değilde 150 falan yapıyomuş diye duyduk gençler hasta oldu burada onlar soruyo :wiinkk:
Okan senin motor ben bildim bileli satılık![]()
Türk insanı aksesuara para vermiyor dostum.İmkanın varsa orjinal lastikleri takıp xenonu çantayı sök fiyatından biraz düş.Satarsın.Lastik çanta xenon vb aksesuarları da forumdan satarsın.Hemen hemen aynı paraya gelir gene.
---------- Post added at 22:57 ---------- Previous post was at 22:55 ----------
Yok bea ya o nerden çıktı.Biz kim oynanık motor kim.Belki kısa krank kolu ve birazcık büyük piston olabilir ama 80 iyidir :cherry: :cherry: :cherry:
Uğraşmak istemiyorum be hacıgiderse böyle gitsin
Kafamda karışık bi cbf kayıyorum bi cbr ama büyük ölçüde cbr
![]()
Satıp cbf almak akıl kârı değil.Ben wolfü sattım büyütem dedim.Maddi açıdan durumlar el vermedi.Bari motorun parasını yemiyek diye ybr aldım.Pişmanım hani durduk yere sattım gül gibi motoru.Satarsan aynı tarz ve cc de motor alma pişman olursun.