Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

F54

okan ybr tipsiz gelyor sa
git bi fazer veya nc 700 al eğer tip güç istiyorsan:cat:
ha cbr 125 veya cbf 150 ybr den üstün motorlar değil BENİM GÖZZÜM DE :rendeer:
ybr ye biniyorum diye bu motoru savunuyorum sanma bence de ybr güçsüz kalıpsız ama bu paraya daha iyisi yok olsa inan ben senden önce alırdım:)

okan ybr tipsiz gelyor sa
git bi fazer veya nc 700 al eğer tip güç istiyorsan:cat:
ha cbr 125 veya cbf 150 ybr den üstün motorlar değil BENİM GÖZZÜM DE :rendeer:
ybr ye biniyorum diye bu motoru savunuyorum sanma bence de ybr güçsüz kalıpsız ama bu paraya daha iyisi yok olsa inan ben senden önce alırdım:)

Hehe :) Uzun yolda kasıyor artık ybr :) Bolu dağında falan tırmanmada ciddi fark atıyor cbf.Şimdi cbr daha çok kafama yattı.Ss ruhu var bende :p

SS deki bel sırt ve kol ağrısı ancak 4 silindirden aldığın haz ve dinlediğin ses le geçer :bounce:

ah ulan yamaha çok bedduamı alıyorsun. şu ybr 125'e çok değil 2-3 beygir daha bağlasan n'olur. hakkaten yetti artık, eğer 2014'te yine aynı motor bloğunda ısrar ederse yeminim var bırakacağım ybr'yi. ama sevinmeyin ce be fe ciler. o gudik motorunuzdan da almayacağım. 2014'ü bekliyorum ybr 125 için son şans.

ah ulan yamaha çok bedduamı alıyorsun. şu ybr 125'e çok değil 2-3 beygir daha bağlasan n'olur. hakkaten yetti artık, eğer 2014'te yine aynı motor bloğunda ısrar ederse yeminim var bırakacağım ybr'yi. ama sevinmeyin ce be fe ciler. o gudik motorunuzdan da almayacağım. 2014'ü bekliyorum ybr 125 için son şans.

Bendensin :p

Aynen artık geliştirmeleri lazım, çinliler bile 150 cc 20 hp motor yapmış.

Arkadaşlar ben de bekledim epey GRİ renklisi çıksın diye ama çık-mı-yor!!!
2007-2009 ybr mi yoksa 2013 ESD mi dersiniz sizler acaba. ???

2007-2009 model 2. el sezon başında belki grisinden yakalarız ama şeytan da diyo git sıfırını al. Onun da mavisi hariç hiç hoşuma gitmiyor, herkesde de mavi var çalınsa zor buluruz. Gidip sıfır al, bi de boyasınla uğraş üfff..

Millet dandik motorları satıyor.Biz bir satamadık arkadaş.1 kişi bile aramıyor :) Hani 2 nci eli çok iyiydi :mrgreen: Ayrıca lastikleri ve kappa çantayı buradakilere satabilirim isteyen olursa.

F54

Eğer bir ay daha satamazsan ben alırım
Babam da ybr alacak emekli olduğu için sezonluk çalışıyor iş başı yaparsa hemen alacak senin motor da temiz kafamız rahat olur
Ben motoru aldım 1 sene sonra eski sahibine uğradım aynı fiyattan geri ver dedi bende olmaz dedim böyle temiz motor alınca insanın satası gelmiyor
Bi taraftan para biriktiri yorum hemde Motorsuz kalmıyorum masraf ta açmıyor zamanı gelince satarım
Aaa bi bakmışım 10000 tl olmuş

---------- Post added at 12:43 ---------- Previous post was at 12:38 ----------

Arkadaşlar ben de bekledim epey GRİ renklisi çıksın diye ama çık-mı-yor!!!
2007-2009 ybr mi yoksa 2013 ESD mi dersiniz sizler acaba. ???

2007-2009 model 2. el sezon başında belki grisinden yakalarız ama şeytan da diyo git sıfırını al. Onun da mavisi hariç hiç hoşuma gitmiyor, herkesde de mavi var çalınsa zor buluruz. Gidip sıfır al, bi de boyasınla uğraş üfff..
hocam en güzeli temiz 2 . El al ama rengi siyah olmadın sıfır a yakın temizlikte terk Tük te olsa güzel Ler düşüyor bence bekle para hazır olursa da hemen alırsın

Eğer bir ay daha satamazsan ben alırım
Babam da ybr alacak emekli olduğu için sezonluk çalışıyor iş başı yaparsa hemen alacak senin motor da temiz kafamız rahat olur
Ben motoru aldım 1 sene sonra eski sahibine uğradım aynı fiyattan geri ver dedi bende olmaz dedim böyle temiz motor alınca insanın satası gelmiyor
Bi taraftan para biriktiri yorum hemde Motorsuz kalmıyorum masraf ta açmıyor zamanı gelince satarım
Aaa bi bakmışım 10000 tl olmuş

Hehe valla olur.Fiyatlara bakıyorum fazlada değil motorlar çıplak adamlar 3200 falan yazmışlar.Daha yeni michelin var üstünde.Kappa k30 var.Her 2000 de yağını değiştiririm.Her 4000 de bujisini değiştiririm.Xenon var.Bakıyorum burda 2500 lira istiyolar bir ybr ye deposunda boya kalmamıs artık.Ama o adam satar o motoru :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar