Beyler şu ilandaki ön tur camı hakkında ne dersiniz ? Rüzgarı gerçekten kesiyor mu ? Ve performansa olumsuz etkisi var mı ? Sipariş vereyim diyorum.
Birde benim ybr 90 km/h'da 8.000 100 km/h'da 9.000 devir çeviriyor. Motor stabil gidiyor bu şekilde ama böyle uzun yolda çok sıkıştırmaz olmaz mıyım ? Dişli değişimine gerek var mı sizce ?
uğur bu cam on numara iş görüyor ben kaza yapmadan önce vardı kazada gümle di
bana da lazım ama sigortanın parayı vermesini bekliyorum alınca bende alacağım
ybr den sonra cub kabak tadı verir bence
15 dişli bence çok iyi 90+82 kg hafif eğimde 115 km ye kadar çıktım önceden bu hızı tekken görüyordum
Kaza mı :silent: Geçmiş olsun abi kusura bakma yeni öğrendim cok gecmis olsun,insallah sende birsey yoktur.
Eyvallah Mustafa tesekkür ederim. Bu üzerindeki dişliler orjinal dişlileri. Kalkışı,performansı çok iyi ama işte fazla devir çevirtiyor uzun yolda.
amacım ucuz olması zaten 250 cc istiyorum bu yaz mondialle idare ederim artıkbende sıkıntı yok uğur saol abicim
reziz sen bilirsin o zaman cub almak mantıklı
bende sıkıntı yok uğur saol abicim
rica ederim yola gidiyorsan 15 dişli çok rahat ben önce taktırmadığıma pişman oldum 2 kişide yetiyor hız istersen 4 le basarsın 5 le fıtı fıtı gidiyor düşük devirde
sıfır motorlardada araba gibi açma muhabbeti varmı nasıl sürmek lazım sıfır motoru ?