şu fiyatları şöyle şişirmeseniz iyi olacak![]()
: )) ben hyosunguma parlak filmi 10 tl çektirdim ama cbr oval renkli füme cam güzel yakıışır kannatindeyim
şu fiyatları şöyle şişirmeseniz iyi olacak![]()
becerikli eller belki yapabilir ama ben işi riske atmak istemedimBende sanayide sordum 20 tl dedi kendimiz yapamazmıyız
merhaba arkadaşım oto sanayideki boya satan yere gidiyorsun 1 kutu sıprey plastik astarı, 1 kutu siprey de motorun koltuğun altındaki yazan boya kodundan boya yaptırıyorsun bendeki NH-196 aynı olabilir
ve son olarak 1 adet bulaşık teline benzeyen birşey istiyorsun zımpara yerine o daha güzel oluyor...
1, adım,
teli su ile zımparalıyorsun taki plastik mat bir renge gelene kadar sonra güzelce yıkayıp kurutuyorsun...
2, adım,
plastik astarını 20 cm uzaklıktan atıyorsun..
3, adım
plastik astar tam kurumadan ortalama 1-2 dakka sonra boyayı aynı şekilde 20 cm uzaklıktan püskürtüyorsun ve 1 dakka yine bekliyeceksin biraz kendini çeksin
bir kaçkez bu uygulamayı yaparak boya işlemini bitiriyorsun ve 1 gün kurumasını bekle ki yaptığın emek boşa gitmesin...
benden bukadar örnek resim benim motorumda....
[url]http://img16.imageshack.us/img16/8687/201304130217.jpg[/URL]
Uploaded with ImageShack.us
[url]http://img248.imageshack.us/img248/3393/201304130221.jpg[/URL]

hocam balıkesirliydin sanırım ? artık bakımı bergamada yaptırıyorum yamaha bayisi var burda. Çünkü balıkesire gidip gelmem çok tuzluya patlıyor motor hiç arıza yapmıyor ki garantiden düşerse düşsün dedim artık gitmiyorum zaten 6 ay sonra biticekti garantisi.@s.e.c hoşgeldin.Yeni kasayı ilk zamanlarında alanlara forumda pek rastlamıyorum artık; hak veriyorum kimi cc yükseltiyor, motoru değiştiriyor, bir çok şeyi öğrendikten sonra falan sık bakmıyor insan. Bakıma veya gezmeye gelirsen buralara, beklerim sohbete gezmeye. :cat: Bu arada cam filmini nerede yaptırdın? Benim de aklımda ama garantiden çıkar mı diye düşünüyorum.
merhaba arkadaşım oto sanayideki boya satan yere gidiyorsun 1 kutu sıprey plastik astarı, 1 kutu siprey de motorun koltuğun altındaki yazan boya kodundan boya yaptırıyorsun bendeki NH-196 aynı olabilir
ve son olarak 1 adet bulaşık teline benzeyen birşey istiyorsun zımpara yerine o daha güzel oluyor...
1, adım,
teli su ile zımparalıyorsun taki plastik mat bir renge gelene kadar sonra güzelce yıkayıp kurutuyorsun...
2, adım,
plastik astarını 20 cm uzaklıktan atıyorsun..
3, adım
plastik astar tam kurumadan ortalama 1-2 dakka sonra boyayı aynı şekilde 20 cm uzaklıktan püskürtüyorsun ve 1 dakka yine bekliyeceksin biraz kendini çeksin
bir kaçkez bu uygulamayı yaparak boya işlemini bitiriyorsun ve 1 gün kurumasını bekle ki yaptığın emek boşa gitmesin...
benden bukadar örnek resim benim motorumda....
[url]http://img16.imageshack.us/img16/8687/201304130217.jpg[/URL]
[url]http://img248.imageshack.us/img248/3393/201304130221.jpg[/URL]
hocam balıkesirliydin sanırım ? artık bakımı bergamada yaptırıyorum yamaha bayisi var burda. Çünkü balıkesire gidip gelmem çok tuzluya patlıyor motor hiç arıza yapmıyor ki garantiden düşerse düşsün dedim artık gitmiyorum zaten 6 ay sonra biticekti garantisi.
cam filmini bergamada yaptırdım eğer sen gelirsen bende beklerim hem filmini yaptırırız burda. Cam filmi ile garantiden düşmez bence. Forumda eskilerden kimse kalmamış hakkaten bizden başka![]()
evet 200 km civarı tutuyorMaaşallah diyelim umarım daha da sorunu olmaz. :cat: En iyisini yapmışsın; gidiş geliş tahminen 180-200 km mesafe vardır. Balıkesirliyim. Daha önce bir defa gezmeye gelmiştim Bergama'ya. Şimdi vize zamanı olduğundan şehirdışı yapamıyorum 2-3 hafta sonra gelmek isterim; müsait olursan gezeriz.![]()
evet 200 km civarı tutuyorbenim yarın vizelerim bitiyor 1 haftalığına bergamaya gidiyorum daha sonra haziranın yarısı gibi gidicem ve bütün yaz bergamadayım beklerim
![]()
Arkadaşlar bugün kask ve mont aldım, ardından küçük şeytanımla bir gezintiye çıktık. Birbirimize bayağı alıştığımızı söyleyebilirim. Fakat gerçekten de yorucu bir alet. Kullanmayı yeni öğrendiğimden oturuş pozisyonu vs sıkıntılı olabilir. Kendimi şu anda bitkin hissediyorum, sanki spor yapmışım gibi. Umarım kısa zamanda acemiliğimi tamamen atarım. Bizden şimdilik bu kadar.
Sinyalleri ben kendim değiştim. Grenajı sökmeye gerek yok. Arkadan somunlu kolay takılıyor. Bu arada motor 2. el ise noter devir masrafı 90 tl civarı. Bir okadar da sigortaya gider.