Arkadaşlar uzun bir aradan beri ilk defa giriyorum foruma öncelikle tüm cb'sever arkadaşlara selam ediyorum. Ben vb 125'i sattım ama çok yakın sevdiğim bir dostuma hani derler ya dosta gidecek mal diye eğer öyle düşünmeseydim mahcup olacağım ve yüzüne bakamayacağım bir arkadaşıma satmazdım. Zaten satmak istediğimde yoktu bulabildiğim en iyi çare buydu motor hala benim üzerime yani bende görünüyor. Gelelim 10.060 km yaptığım motorsiklet ile sonuç bildirisine.
Başta şunu belirtmeliyim ki her yönüyle çok ama çok memnun kaldığımı söylemeliyim. Honda motoru, kullandıkça açılıyor ve performans grafiği yükseliyor bunu nereden mi söylüyorum. Satmadan bir hafta önce Tekirdağa iki "cb" gittik yolda neredeyse 100 ve üzeri hızlardan aşağı inmedik motorda en ufak bir bayılma olmadı. Bu geziden sonra düz yolda + 110 km/h rahat yapmaya başladı meyilli yoldada 120 km/h hızları ilk defa gördüm.
Geçen hafta sonu arkadaşlarımın cb'leri ve benim cbr 250 ile sapanca yaptık ben onları takip ettim beraber gittik ikiside 100 kilonun üzerindeler içimden hadi be yürüyün artık demedim hiç. 100 + km/h ile yolculuğumuza başladık ve tamamladık. Ancak bu hızlar cb'nin son süratlerine denk geliyor neredeyse, bunu söylemekte yarar var. Gelelim titreşim meselesine yolda motorları değiştik hala cb kullanmayı özlüyorum ve binincede "kahretsin hemen ineyim" demedim cbr'dan sonra bile. Bu yolculukta iki arkadaşımda kadranda 120'nin üzerini gördüler bense arkalarında 119'a kadar çıktım takip esnasında.
Gelelim sorunlara "komşularla sıfır sorun" politikamız gibi bu motorlarla 0 sorun politikamız halen devam ediyor. Yanlız benim eski motorum arkadaşımın beyaz cb'sinden neredeyse yarım litre daha az yakıyor 200 km'de hatta yeni kullanıcısı 100 kilonunda üzerinde olduğu halde daha az yakıyor ki ben 67 kiloyum. Ama benim eski motorum arkadaşımın beyaz cb'sinden daha fazla titreşime sahip bu bir gerçek kullanınca farkını hemen anlıyorum. Yani şunu söyleyebilirim evet motordan motora fark ediyor.
Bugüne kadar yağ eksiltme gibi bir sorun olmadı kronik başka bir sorunada rastlamadım. Bunlarda birkaç resim

Bu arada benim eski motora satmadan önce ön camda monte etmiştim. Düzde gidişini olumlu yönde etkiliyor hatta hızında iyileşmeler gözlemledim.
Titreyen ayakları dinlendirme durumları (Malum nazar deymesin, titiryiyor abi bu motör diyen tüm arkadaşlara gelsin)