ben yarın teslim alıyorum Allah'ın izniyle belki aynı kamyon ankaraya gelir çünkü 20 motor olmadan sevkiyat yapmıyorlarmış galiba..![]()

Selam NC ailesi, aranıza tahmin ettiğimden de erken döndüm :flower: Doktor emmi düşmemek koşuluyla binebilirsin dedi :mrgreen: Ben de dayanamadım bugün atladım motoruma 12000 bakımını yaptırdım. Üzerine birde yıkadım, maşallah sıfır gibi oldu. Uzun zamandır da kullanmadığımdan, bugün daha fazla bağlandım motoruma. Torku tekrar bu denli hissetmek çok güzeldi :joker: Havalar ısınmış motora binmeyeli, yakın zamanda buluşma ayarlayalım. Bu hafta sonu olabilir mesela, siz ne dersiniz?
Bakımda yağ, yağ filtresi, isteğim üzerine fren hidrolikleri değişti. İşçilik dahil 216 lira ödedim. Bilginiz olsun :rendeer:
[url]http://c1304.hizliresim.com/18/4/lsk3u.jpg[/url]
laylow, neyin reklamını yapıyorsun, tablet bilgisayar mı)))
Kırmızı da kırmızı yani...kırmızısını gördüm.5 lira fazla olsun kırmızı olsun kardeş...Hayırlı olsun...Arkadaşlar sizce en güzel renk hangisi ?
Ben bu ara her modele bir gidip geliyorum az önce Honda bayisinden çıktım hani Kırmızısı olsa hiç düşünmeden evet diyecektim ama
Bayide GRİ kalmış 1 tane. Ama benim hayalimdeki KIRMIZI. Sizce GRİ renk Kırmızı'dan daha mı iyi ... Yardımlar lütfen..
TEşekkürler.
İzmir Konak ta NIKE ın önünde kırmızısını görmüştüm.Baya heybetli ve alımlı.Toz topraktan vaz geçebileceğimi bilsem çizerdim 650 GS yi...