Honda Honda CRF250L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

merhabalar..

Eskişehir'de ikamet eden bir diş hekimiyim..

Aranıza yeni katıldım ve ilk motorum olarak Honda CRF250L (kaporamı yatırdım) 5 mayıs gibi Eskişehir Özmert'den teslim alıyorum..
Aslında KTM Duke 200 istiyordum ama bu kadar çok yönlendirmeye dayanamadım.İleride de hayalim büyük hacimli bi Enduro/Touring olması da etkili tabii ki..
Takipteyim sizleri..

Herkese İyi Günler,iyi haftalar..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhabalar..

Aranıza yeni katıldım ve ilk motorum olarak Honda CRF250L (kaporamı yatırdım) 5 mayıs gibi Eskişehir Özmert'den teslim alıyorum..
Aslında KTM Duke 200 istiyordum ama bu kadar çok yönlendirmeye dayanamadım.İleride de hayalim büyük hacimli bi Enduro/Touring olması da etkili tabii ki..
Takipteyim sizleri..

Bursadayım bende de transalp var.Madem ilerde büyük enduro touring düşünüyosunuz bi gün buluşup benim transalple sizin crf'yi değiştirip deneme sürüşü yapabiliriz.Ben de crf'yi merak ediyorum.Hem sizin de büyük enduro merakınızı gidermiş oluruz.

güzel olur tabii ki ama bence motorunuzu hemen bana emanet etmeyin :)
yaz sonuna doğru inşallah.haberleşiriz..

arkadaşlar CRF alıpta, takas yapıp 650cc ye geçmek isteyen yada çevresinde 650lik enduro düşünen var ise ilanım aşağıdadır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-2005-model-klr-650-116767547/detay/

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel olur tabii ki ama bence motorunuzu hemen bana emanet etmeyin :)
yaz sonuna doğru inşallah.haberleşiriz..

Tabiki hocam.Önce bi iyice tecrübe sahibi olun.Motoru ilk aldığınızda trafikten uzak bölgelerde yavaş yavaş alıştırmalar yapın.Sonra ufak ufak trafiğe çıkın.Trafiğe de alıştıktan sonra çevre bölgelere 50-100 km mesafeli yolculuklar yapmaya başlayın.Sonra zamanla kilometreleri artırabilirsiniz.İşi ilerlettikten sonra mutlaka beklerim.

merhabalar..

Takipteyim sizleri..

motorunuz hayırlı olsun bende bilecikteyim.size ne kadara mal oldu?

Okan bey hayırlı olsun;
Bende CRF'de öğreniyorum bu işi 600 km dayandı motosiklet hayatım gayet iyi bir seçim; gerçi diğerleri hakkında en ufak bir fikrim yok ama:)))) naçizane tavsiyem şudur ki motosiklet teorisi isimli bir kitap mevcut anlatımı çok yalın çok güzel bir çok sorununuza çözüm olabilecek bir kitap. tekrar hayırlı olsun..

teşekkür ederim.. kitabın sitesinden okumaya başladım..
ankara adventure da bi h.sonu eğitim aldım ama egzersizlere devam etmek lazım..
bu arada motoru bana tavsiye eden çoook yakın arkadaşımdan önce kaporayı verip gelecek 3 motorun sonuncusunu alarak kendisini motorsuz bıraktım :)
kesin okuyordur bunları burdan onu öpüyorum. Alpu da çibörek yiyecez elini çabuk tutsun..

arkadaşlar 1.72 boyumla denedim ayaklarım tamamen yere değdi...sele hem alçaltılabiliyor 4 cm kadar hemde süspansiyon yumuşatılınca ayaklar tamamen yere değebiliyor...fikir verir belki diye yazdım...

arkadaşlar 1.72 boyumla denedim ayaklarım tamamen yere değdi...sele hem alçaltılabiliyor 4 cm kadar hemde süspansiyon yumuşatılınca ayaklar tamamen yere değebiliyor...fikir verir belki diye yazdım...

Abi bi yanlışın olmasın :silent: Bana alçaltma imkanı yok ama süspansiyonların esneme payı fazla olduğundan bi ihtimal değebilir demişlerdi :/ Yokuşta kırmızı ışıkta artçımla rahat rahat dengelerim yani dediğimde sustu kaldıydı :silent:

Abi bi yanlışın olmasın :silent: Bana alçaltma imkanı yok ama süspansiyonların esneme payı fazla olduğundan bi ihtimal değebilir demişlerdi :/ Yokuşta kırmızı ışıkta artçımla rahat rahat dengelerim yani dediğimde sustu kaldıydı :silent:

bindiğim model alçaltılmıştı...bana söylenileni söylüyorum...bizzat tanıtım için bayi bodrum enduro şampiyonasına getirmişti...hatta kötü haber...12000'i geçecek dedi yeni fiyatı...

Tam bir başlangıç motoru,gayet yumuşak.Tecrübeliler için aynı paraya 2 el bir drz bence daha mantıklı.

motorunuz hayırlı olsun bende bilecikteyim.size ne kadara mal oldu?
bilecikli arkadasim eskisehirden almayi dusunmuyorsun degil mi!?"'!!!/ :) okan sonuncuyu aldigi icin sirada beklemekteyim

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:43 ----------

teşekkür ederim.. kitabın sitesinden okumaya başladım..
ankara adventure da bi h.sonu eğitim aldım ama egzersizlere devam etmek lazım..
bu arada motoru bana tavsiye eden çoook yakın arkadaşımdan önce kaporayı verip gelecek 3 motorun sonuncusunu alarak kendisini motorsuz bıraktım :)
kesin okuyordur bunları burdan onu öpüyorum. Alpu da çibörek yiyecez elini çabuk tutsun..
yawrucum *gozlerinden* opuuorum ;)

arka amortisörün üstünde ayar yeri var. bayiye gelenlerin hepsi orta seviyede geliyor. yani 2-3 cm kadar alçaltıp, yükseltmek mümkün.

ön fren maneti içinde ayar olsaydı çok iyi olurdu
ön fren manieti çok sert ve hareket mesafesi çok kısa
bu yüzden fren yaparken hem hassas çalışmıyor hem de uzakta kaldığı için fren yaparken avuk içi elciğe tam oturmuyor
ayarlı bir ön fren maneti bu motora takılabilir mi ?
parça konusunda deneyimli arkadaşlardan cevap bekliyorum

ön fren maneti içinde ayar olsaydı çok iyi olurdu
ön fren manieti çok sert ve hareket mesafesi çok kısa
bu yüzden fren yaparken hem hassas çalışmıyor hem de uzakta kaldığı için fren yaparken avuk içi elciğe tam oturmuyor
ayarlı bir ön fren maneti bu motora takılabilir mi ?
parça konusunda deneyimli arkadaşlardan cevap bekliyorum

Takılabilir. Ama ben kendisinin de ayarı vardır diye tahmin ediyorum. Emin misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar