[Ankara - MT]

ne oldu bi sıkıntı mı var motorla ilgili..bugün alacaktınız sanırım..?
yo bir sıkıntı yok. hafta içi plaka işlerini halledecem. sonrasındada bir haftalığına ildışı göreve gidecem. motora kavuştum ama henüz kavuşamadım ....bu arada bugün caddelerde motor kalabalığı var gibiydi..ben niye yokum diye bir içerlendim öyle:))

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------

durun üzülmeyin hemen,Sezon yeni başlıyor,uzun bir yaz var önümüzde.

ben biraz sabırsızım da ,,geçer ama:))

Arkadaşlar Merhaba...
Gezimiz bitti...Boluya dün akşam vardık şükürler olsun...
Bu gezide bana yardımcı olan refakat eden motorcu dostlarıma çok teşekkür ederim...
Başta Atilla Abi,Zafer Abi ve Yunus Arkadaşıma, benim Ankaraya gelmeme değer verdikleri için çok teşekkür ederim...
1-2 gün içinde farklı bir topicte görüşmek üzere...Saygılar...

Arkadaşlar Merhaba...
Bu gezide bana yardımcı olan refakat eden motorcu dostlarıma çok teşekkür ederim...
Başta Atilla Abi,Zafer Abi ve Yunus Arkadaşıma, benim Ankaraya gelmeme değer verdikleri için çok teşekkür ederim...

Seninle tanıştığıma ben de memnun oldum. Daha iyi konuk etmek isterdim, kusurumuz varsa affola. Tekrar görüşmek üzere.

Seninle tanıştığıma ben de memnun oldum. Daha iyi konuk etmek isterdim, kusurumuz varsa affola. Tekrar görüşmek üzere.

Kardeşimsin...Kusur yok varsa hata bizdedir çok sağol..Tekrar görüşecez inşallah...Saygılar...
Bu arada şu ekipmanları aldığımız çok iyi oldu abi...Çok rahat ettim...Taktıkça seni hatırlarım artık...:)

Arkadaşlar Merhaba...

Lütfen kusuruma bakma, Atila Abi'nin mekana geldikten sonra hemen ayrılmam gerekti. Bu seferlik zevk için birlikte süremedik ama tekrar görüştüğümüzde mutlaka gezi de yapalım. Bir dahakine kendimi affettiririm :)

Bu sabah farkettim ki haftasonu binmediğim motorumu özlemişim 2 günde. Kendimi tanıyamadım trafikte ama böyle sabah trafiğine de olmaz olsun diyorum. O kaldırım senin bu kaldırım benim... Ben iş yerine ulaştığımda kenedy'de yanından geçtiğim arabalar büyük ihtimalle aynı ışıkta ve kavşakta hala bekliyorlardı. O derece trafik vardı ya...

Hafta sonu çok bir gezi-toplaşma felan olmamış sanırım ?

Artık hepbir cumaya gideriz oraya.

Ya o değil de bi ara maklube mi yapsak la. Ciddi diyorum bunu
http://www.maklubeyemegi.com/wp-content/uploads/2013/03/maklube1.gif
http://image.samanyoluhaber.com/Images/News/2010614/139737_maklube.jpg
http://www.oktayustam.com.tr/wp-con...-maklube/sofranin-yildizi-maklube-tarifi7.jpg

Olma mı he :) o kadar sakal bıraktım hiçbir cemaate almadılar beni :salut:

Kim yapcak? Sen yap da yiyelim, hertürlü geliriz :) Bir de ben onu makrube diye biliyordum, yeterince abilerle takılmamışım sanırım :)

Lütfen kusuruma bakma, Atila Abi'nin mekana geldikten sonra hemen ayrılmam gerekti. Bu seferlik zevk için birlikte süremedik ama tekrar görüştüğümüzde mutlaka gezi de yapalım. Bir dahakine kendimi affettiririm :)

Estağfirullah abi ne demek ...Sabahın kör saati sırf benim için yol yaptın ya o bile bana yeter ...gelecek sefer hep beraber yol yaparız inşallah...Benim işim belli olmaz , bi bakmışsın tekrar Ankaraya gelirim, yol sardı bağladı,özellikle dönüş yolu ...Alışkanlık yapacak:queen:
Ben geldim şimdi sıra sizde ...Davet ettim ediyorum..Yıl içinde bir PAZAR muhakkak bekliyorum...

Sakalıma saygı göster POLAT!!! Maklube diyorsak maklube :jocolor:

Ya ben uğraşırım bana koymaz :mrgreen: Yunuz usta yeni yerine gidince mübarek bir açılış yapılabilir beyle

Bu kadar hızlı basamak atlamayın, dokunur mideye mazallah. Simit - poğaça - çay üçlüsünden direk maklubeye geçilmez; dürümle falan mideyi ete alıştırmak lazım önce :)

Ben bile motorumu bu kadar övemedim, o sebeple kendime rakip olarak göremiyorum :) Adam öyle bir yazmış ki az daha satılık ilanımı kaldıracaktım :)
Soykan'cığım canım benim o profilindeki BMW'de nedir? Motorunu sev hiç bir zaman aldatmaya çalışma ya boşan yenisini al ya da aslanlar gibi üstüne kuma getir. :p

Ben bile motorumu bu kadar övemedim, o sebeple kendime rakip olarak göremiyorum :) Adam öyle bir yazmış ki az daha satılık ilanımı kaldıracaktım :)

adam aynısının genişletilmişini yazdı dün...okumadım gerçi ama normaldir adam YBR den geçmiş...övdüğü kadar da vardır:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar