Honda Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

en iyisi ikisini de denemek ama,wavenin ınnovadan iyi olma
ihtimali yok.innova en salam motorlardan birisidir.

kullanan yok mu bi söylese. hem niye ihtimali yok ki. aynı motorun son çıkan modeli sayılmaz mı bu?

tamam hocam izledim ama bu videoda innovayı söylemiyor söylenen şey: hondanın cup modelleri ya da modeli en iyi motosiklettir diyor. wave de hondanın en son çıkan cup motosikleti olduğu için bu da en iyisidir diyemez miyiz.

arkadaşlar bir sorum olacak özellikle innova-i kullanan arkadaşlara. motorum bazen kalkışta tekliyor ama belli bir devirden sonra hızlanınca hiç birşey yok:silent:. Acaba sizdede yapıyormu yapıyorsada sebebi ne bileniniz varmı ? servise götürdüm anlamadılar :pr:

Çok sayıda sebepten olabilir. Benim başıma aynı şey geldi bujidenmiş. Ngk iridyum buji kış gelince jikle çekme mecburiyeti nedeniyle bozulmuş. ( bir motor parçacısı uyarmıştı innovaya iridyum takmayın diye dinlemedik! ) Ama farketmesi zor bir arızası oluyor. Evet iyi bir ustam var o bile farketmedi. Ta ki yedek bujiyi takınca anladım bujinin ekmeğini yediğini. Ayrıca kış aylarında motorun ısınması da önemli bir konu. Yine aynı şey bazen benzinden de oluyor. Malum memlekette en güvendiğin benzinlik bir anda işi bozuveriyor farkedemiyorsun motorda arıza var sanıyorsun.

Merhaba innova kullanıcıları,Kilometrelerimiz ne alemde 53bin de benim.Baskı balatası daha yeni değişti.

Beyler Hondanın yeni cub olarak çıkarttıgı winggo nasıl bişeydir çok met ettiler.Sitesin flan ama cub kategorisi içine cb 125 i koymuşlar bi gariplik var karışıklık var galiba .Fuara gidip görenler resimleyip burada paylaşabilirmisinz bir an önce görmek isitoyrum ,Winggo yu :)

İnanmazsınız ama büyük aydınlatma lambası daha yeni değişti.Böyle cefakar bir motor yaa.

Tekrar merhaba arkadaşlar kaporta aksamını hallettim şükür,salıncak milimde kesmişti şükürki motoran marka cup larla aynıymış değiştirdim ama ufak bir sorun daha var :)
Kilometre saatim çalışmıyor saati açtım kontrol ettim görünürde bir arıza yada bir aksilik yok gibi ama çalışmıyor,Kontağı açışta ibre sona doğru vurup tekrar düşüyor ama gidişatta malesef çalışmıyor,bu saat hareketini motorun neresinden alıyor,bir sürü kablo var ama takip etmekte çok zor:silent:
ön tekerde kilometre teli yok. ben motoru orta ayağına alıp vitese takıp gaz verdiğimde ibre çalışıyordu. demekki km sayacı ve ibre elektronik. yani mesela devir saatinin motor devrini beyin den ölçmesi gibi, bu motorda hızı motorun devrinden ölçüyor. bu kanı dan yola çıkarak sorunun bir kabloda veya buna bağlı elektronik bir parçada olduğu kanaatine varabiliriz.

arkadaslar merhaba,bugun bır motorcudan ınnova begendım fakat 2.el 30000 de 2005 model ılk motorum olacak ve bu motorun neresınde sıkça cıkan bır arıza vardır yada kontrol etmem gereken alırken neresı olmalıdır motorun yardımcı olursanız cok sevınıım

selamın aleyküm arkadaşlar bende honda innova 125 i var fakat motoruma xenon far almak istıyorum ama bulamıyorum izmirde yaşıyorum bılgısı olan varsa lütfen yardım etsin :D

Teşekkür ederim yardım etmeye çalışan arkadaşlar için,
km saatimin çalışmama nedeni ,içerisinde bulunan bir iki adet entegrenin yanmış olmasından dolayı çalışmıyormuş :)

Motorumdan birkaç gündür çır çır sesler geliyor,eksantrik zincirini yeni değiştirdim,sübap ayarlarımda iyi, ama nedeninide tahmin edemiyorum,
daha önce bu sorunu yaşayan varmı aramızda:silent:

P25-02-13_135701800x600.jpg

arkadaslar merhaba,bugun bır motorcudan ınnova begendım fakat 2.el 30000 de 2005 model ılk motorum olacak ve bu motorun neresınde sıkça cıkan bır arıza vardır yada kontrol etmem gereken alırken neresı olmalıdır motorun yardımcı olursanız cok sevınıım
kardeş tanıdık bir ustaya baktırıver bence,temiz binilmişse hiç bir yerinde sorun yoktur.
allah gönlüne göre versin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------

yusuf bey römork innova ya yakışmış ama ne işde kullandığını merak ettim doğrusu.

Bahçe işlerinde,kuyudan su taşımada,ve balık avı,şimdilik :)
Sürekli çekmek için birşeyler yapmak mecburiyetinde hissediyorum kendimi,:)Allah çektirmesin :)
2007 innovanın sübap değerlerini biliyormusunuz?
Donanımhaberdeki hercul'mü

P30-06-12_1704.jpg

bu karavanıda mı çekiyor innova,helalolsun.:queen:
römork gerçekten yakışmış innovaya.:cat:
evet kardeş o hercul.:bounce:

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:50 ----------

karavanı inceledim bloğunuzdan yusuf bey ellerine sağlık ,güzel iş çıkarmışsınız.hayran kaldım doğrusu.
bu çalışmanın maliyeti na kadar oldu acaba.

4~5 bin gibi malzeme maliyeti var bana ama istenirse pahalıya kaçmadan iyi bir malzeme temini ile 2~3 bine halledilebilir (güneş enerjileri hariç)
Donanımhaberdeki innova başlığının son sıralarında bana Servis ve Tamir Kılavuzunu göndermiştiniz,teşekkürler...

Bu klavuzda sübap değerleri (emme,egzos) 0.10 görünüyor,ayarlarım bu değerde ,ex zinciride yeni ama hala cır cır cır :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar