Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yağ yakma ilk defa duydum bu arada ilanlar harbiden iyi değil daha temizlerine git veya motosiket dükkanlarına bak 2.el satanlar oluyor.Eskişehirde var ama sana uzak gelir keçeciler oto yıkamanın orada bir bayi vardı eski kasa kırmızı siyah satıyorlardı.

hocam iyimi motor temiz mi sen ordaysan baka bilirmisin motor kısmı kasası nasıl fiyat nedir bide çok sevinirim gelir alırım sağlamsa gerçekten!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam iyimi motor temiz mi sen ordaysan baka bilirmisin motor kısmı kasası nasıl fiyat nedir bide çok sevinirim gelir alırım sağlamsa gerçekten!

Arabayı yıkamaya götürürsek bakarım kardeşim inşallah duruyordur :)

arkadaşlarım abilerim kardeşlerimm bi sorum olarak motorsiklete hgs aldım ama nereye yapıştırcam öndeki küçük camdan okunurmuki alan ve yapıştıran arkadaşlardan yardım isticektim birde zincir için en makul yağ markası isticektim yardımınız için teşekkür ederim :)

dostum hgs yi kaskına yapıştır en mantıklısı bu

arkadaşlar o alt sakal egzoz tarafından sökülüyor ama ön tarafı çıkmıyor yani anahtar girmiyor.sağ orta garenaj nası çıkar tırnakları filan.videoda geçmiş detayları

arkadaşlarım abilerim kardeşlerimm bi sorum olarak motorsiklete hgs aldım ama nereye yapıştırcam öndeki küçük camdan okunurmuki alan ve yapıştıran arkadaşlardan yardım isticektim birde zincir için en makul yağ markası isticektim yardımınız için teşekkür ederim :)

kardeş bak sana bi fikir veriyim
HGS kart tipindeyse senin (benimkisi kart)
şu resimdeki kart koruma plastiğinden al o plastiği ister kaskına yapıştır ister motorun ön camına falan filan
http://www.kirtasiyeavm.net/content_files/prd_images/img_b/1002056.jpg

hgs kartını içine tak işin bitince çıkar..

problem çözüldü :D

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Abi öLmüşsünüz resmen nerdesiniz ya ..:) Millet sorun olmayınca uğramaz oldu 2 muhabbet edemioz ha..

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:51 ----------

Beyler bu arada Eski kasa için Orjinal Egsoz lazım .. İstanbulda bildiğiniz satan fln varsa haber verirseniz sevinirim .. Muayeneden geçirmek için egsozu değişmem lazım .. Emanet bulamadık bi türlü bari alalım ..

Abi öLmüşsünüz resmen nerdesiniz ya ..:) Millet sorun olmayınca uğramaz oldu 2 muhabbet edemioz ha..

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:51 ----------

Beyler bu arada Eski kasa için Orjinal Egsoz lazım .. İstanbulda bildiğiniz satan fln varsa haber verirseniz sevinirim .. Muayeneden geçirmek için egsozu değişmem lazım .. Emanet bulamadık bi türlü bari alalım ..

Enes bey bana bi cbr 125r bul da ucuz yollu egzozunu vereyim :D 3.5bintl kadar

Enes sen bu motora nasil 150 civari bastirdin yahu dislilerle falan oynadin mi ? Yoksa bu degerler yokus asagi degerler mi kafam ona takildi. Benim cbr 125 130 saglikli gidiyo duz yol ruzgarsizda.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Enes sen bu motora nasil 150 civari bastirdin yahu dislilerle falan oynadin mi ? Yoksa bu degerler yokus asagi degerler mi kafam ona takildi. Benim cbr 125 130 saglikli gidiyo duz yol ruzgarsizda.

Tmm işte kardeş bnm motorda normal öyle gidiyo düzde .. yol tabiki meyilliydi yoksa mümkünmü o hızlar ..

Bugün konak alt geçidinde çok feci bir kaza varmı buradanmı acaba arkadaş cbr 125 siyahtı
çok geçmiş olsun arkadaşa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar