Hafta sonu Nif Dağı Turlaması

bu pazar kalabalık bir grup olarak toplandık. Bornova Küçükparkta ilk parti buluşup sabah kahvaltımızı yapıp 2. parti buluşma yeri olan Kipa BP istasyonuna yol aldık. Kavaklıdere köyünden girip Nif dağı zirve yapıp, Kaynaklar köyüne indik. burada kiremitte köftelerimizi mideye indirip hazmetmek için Buca Beyazevler civarındaki eski askeri atışalanında kurtlarımızı döktük. enson küçükparka dönüş ve 1er yorgunluk birası eşliğinde sohbet muhabbet. iyi seyirler.

Sinan'ın NX250 nin sağ pegi yamuldu. söküp çekiçleyerek düzelttik ve yola devam

Sinan beklemede, düşünce hafif omuzunu incitti, tamir işini ben devraldım.

çekiçle emre çekiçle :)

ihtiyar delikanlımız Hakkı Abi

yukarıda spesyalleri ile duvar çalışmaları yapan Endurogaraj-izmir ekibi ile karşılaşıyoruz.

ekip sağlam

harika bir Nif manzarası

Kaynaklar köyüne yaklaştık. köyün az yukarısındaki çağlayana geldik. çoluk çocuk herkes piknikte.

yemekten sonra hoplayıp zıplama alanımıza geldik ama fazla uzaklaşmadan lastiğim patladı. şanslıymışız 6-7km geride asfaltta lastikçi var. tamamen organik krikom nasıl ama :)

haydi bakalım lastikçiye, siz eğlenmeye devam edin.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geçen de dedimdi...
Nif e muhtar yapacaklar seni :)
Koca göbekli gelmedimi ;)

Tuborg mu o? cok ayıp coook. yanlıs ornek oluyosunuz bız cocuklara :p

şaka bi yana güzel gezi olmus. izmirin neresi güzel değil ki ya. denizi dagı havası.. valla izmirli olmak izmirde yasamak isterdim

Güzel bir tur, güzel bir dayanışma ve doyumsuz bir keyif olmuş... Hepinizin yüreğine, eline sağlık. Yolunuz açık olsun!...

Güzel bir gezi olmuş küçük aksilikler olsada keyfinize diyecek yok.ama bitane nx mi gördüm sadece

şaka bi yana güzel gezi olmus. izmirin neresi güzel değil ki ya. denizi dagı havası.. valla izmirli olmak izmirde yasamak isterdim
teşekkürler.
sizin oralardaki doğa zenginliği daha fazla ve ciddi anlamda endurocu var(gezme harici yarışlara katılan profesyonal kullanıcı buradan daha çoktur)

Güzel bir tur, güzel bir dayanışma ve doyumsuz bir keyif olmuş... Hepinizin yüreğine, eline sağlık. Yolunuz açık olsun!...
teşekkürler hocam, sizin gezi ve anlatımlarınız kadar olmasada kendi çapımızda bişeyler yapmaya çalışıyoruz. amacımız şehir adı verdiğimiz tımarhaneden uzaklaşıp 1güncükte olsa huzurun tadını çıkarmak, eğlenmek.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------

Güzel bir gezi olmuş küçük aksilikler olsada keyfinize diyecek yok.ama bitane nx mi gördüm sadece
teşekkürler sizleride bekleriz. diğer NX'i(Alp_tunay) kaçıncı çağırışım. korkuyo sanırsam :)

Güzel gezmissiniz paylasim icin tesekürler:cat:

sağol Hüsnü abi, bu tarz soft gezilere sizlerde rahatlıkla gelebilirsiniz, herzman bekleriz.

Emre kardeş davetin için teşekkür ederim fakat siz bi degişiklik yapın alın ihtiyarıda buraya gelin. baharda geldi zaten.

Emre kardeş davetin için teşekkür ederim fakat siz bi degişiklik yapın alın ihtiyarıda buraya gelin. baharda geldi zaten.

olabilir abi, siz ihtiyarla bir istişare yapın ozaman. havalar biraz daha düzeldiğinde sizin oralarda kamplı bir gezi programı ayarlasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar